Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60650 Üzenet linkje2008-05-15 22:00:18 

Emlékszem,de valahogy bennem az élt hogy úgy hozzák össze az utat,hogy csak 2 nap lesz icon_smile.gif Nem baj remélem nem lesz gond és sima utunk lesz lefelé,hazafelé meg úgyis repcsizünk icon_wink.gif
# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60689 Üzenet linkje2008-05-16 09:38:16  Válasz a #60639. hsz-ra Előzmény #60639

Bizony minimum 50-60 óra míg kiértek Karpathosra. Azért a kompokon lehet szundizni (már aki tud), de annak aki sem a buszon, sem a hajón nem tud aludni, bizony kemény és fárasztó megpróbáltatás. Mi is töprengtünk ilyen kombinált utazáson, mert lényegesen olcsóbb mint a repülõs, de a párom az a típus, aki csak ágyban tud aludni.
Azért biztosan kárpótolni fog a sziget a hosszú utazásért.

# 198
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60760 Üzenet linkje2008-05-16 19:25:24  Válasz a #60689. hsz-ra Előzmény #60689

Na nekem nem okoz gondot az alvás,bárhol bármikor képes vagyok rá icon_lol.gif
Nekem egy percig sem volt kérdés,hogy megyünk-e.Mivel repcsis útra nem szoktunk menni(anyagi vonzata miatt)így simán bevállajuk a hosszú menetidõt lefelé.Hazafelé pedig úgyis repülünk.
Az idõ is alakul már:
10 napos elõrejelzés

# 199
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62484 Üzenet linkje2008-05-22 19:11:20 

Ma végre elárulták az irodában Tatabányáról 12.45-kor indul a busz.Akkor pestrõl szerintem 14.00-kor.Másnap este 5-re leszünk kb Athénban onnan pedig este 6-kor indul a komp,ami szerintük kb 10 órás út.(szerintem meg kb 20)Szerintetek icon_question.gif icon_question.gif
Magyar nyelvû idegenvezetõ nem lesz.Angolul tud valamennyire,de angolul mi nem tudunk,így elég izgi lesz a dolog icon_lol.gif
Bár soha nem szoktunk idegenvezetõre hagyatkozni,magunk szoktunk kirándulást szervezni,autót ,motort bérelni.

Már csak egy pár nap és indulunk icon_biggrin.gif Nagyon várom már icon_exclaim.gif

# 200
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62528 Üzenet linkje2008-05-22 20:57:33 

Hivatalosan: "Az utazás idõtartama Pierusból Karpathosra, Pigadiába kb. 21 óra. ".
Nem hivatalosan: szerintem tíz óra semmiképpen sem lehet, talán a 21 kicsit túlzás (de ha olvastad Szabó Magda Zeusz küszöbén könyvét...a jó isten mentsen meg mindekit a görög kompozástól!!!), de ha a 21 óra a hivatalos, és a realitást nézem, akkor a valóságban egy ilyen út mindig sokkal hosszabb, mint amilyennek ígérik, tehát ebbõl következtetve, szerintemmég hosszabb lesz,mint 21 óra. A megmondója csak te leszel majd, Kristi, ha visszajöttetek!!!

Nekünk Santorinirõl Naxosra 3-3,5 órás volt az út, pedig azok a szigetek a térképen csak egy köpésre vannak egymástól!!! Szóval inkább a realitásra készülj, minta hitegetést fogadd el!!! Vigyetek jó sok útravalót!!!

# 201
Noni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62532 Üzenet linkje2008-05-22 20:59:51  Válasz a #62484. hsz-ra Előzmény #62484

Nagyon jó utat Neked és jó pihenést! Nagyon szerettem volna én is az idén oda menni, de rábeszéltek Krétára. Talán jövõre - ha nem csábulok el Kalymnosra - összejön a karpathoszi nyaralás. Nézz szét nagyon, és ha hazajössz, mesélj, milyen volt?
Nagyon-nagyon jó idõt!
noni

# 202
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62813 Üzenet linkje2008-05-23 20:33:23  Válasz a #62484. hsz-ra Előzmény #62484

Szia Kriszti!
Úgy néz ki, hogy együtt repülünk haza, mert a menetrend szerint 14.-én leszáll a gépünk hazafelé menet Karpathoson. Legalább egy kicsit mi is látunk belõle! icon_smile.gif
Mindenesetre nagyon jó nyaralást kívánunk!
Cilla és Josza

# 203
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62830 Üzenet linkje2008-05-23 21:12:49 

Érdekes, mert Karpathos Santorinitõl sokkal délkeletebbre van, fura, hogy nem fordítva jön a gép, azaz Karpathos után száll le még utasokért Santorinin...
# 204
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62916 Üzenet linkje2008-05-24 14:12:23  Válasz a #62830. hsz-ra Előzmény #62830

Igazad van Andi, de a krétai menet is így szokott lenni, felszedik Santorinin az utasokat, azután Krétán, és így haza.
# 205
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62919 Üzenet linkje2008-05-24 14:39:47 

Érdekes, mert a logika nem ezt feltételezi, de miért ne? icon_smile.gif De jó nektek, már hamarosan mentek!!!
Kristi már biztosan tûkön ül!

# 206
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62922 Üzenet linkje2008-05-24 14:44:31  Válasz a #62919. hsz-ra Előzmény #62919

Mi másfél nappal tovább ülünk a tûkön!!! icon_sad.gif icon_lol.gif
# 207
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63017 Üzenet linkje2008-05-25 18:53:00 

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jó utat, kívánságokat icon_lol.gif
(nem voltam most gépközelben ezért nem írtam)
Nagy nehezen megkaptuk az utastájékoztatót ,abban nem írnak idõpontot, csak hogy másnap de -re van tervezve az érkezés.
Én mindenképp a 20 órás utat veszem mérvadónak, eszerint készülünk.
Az a baj, hogy ennyi idõre nem tudok kaját csomagolni, mert fogalmam sincs mennyi szenyó kéne?? Eddig megettünk az egy napos utak alatt kb15 szendvicset, most mennyit vigyek 50-et:?: icon_lol.gif icon_lol.gif Abban reménykedem a kompon, lehet majd venni azért enni ,inni valót(vagy ami még jobb lenne Athénban a kompkikötõnél valamit)és akkor csak nem kéne egy hadseregnyi kaját vinnem.

cilla Ti Santonirire repcsivel jöttök? Mert a kombinált utazásos Santoniris társasággal lett összevonva az utunk így velük utazunk lefelé a buszon.
A repcsire nekünk azt írták, hogy 14-én reggel 9. 30-kor száll fel Karpathos-ról. Akkor Ti mikor indultok ??

Jaj nagyon be vagyok sózva, mennék már nagyon, de még annyi a dolog. A munkahelyemen is leltár elõtti hajrá van, és itthon is sok a dolog, de nem baj mert mindjárt indulunk.

# 208
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63021 Üzenet linkje2008-05-25 19:35:29 

Kristi írta:

cilla Ti Santonirire repcsivel jöttök? Mert a kombinált utazásos Santoniris társasággal lett összevonva az utunk így velük utazunk lefelé a buszon.A repcsire nekünk azt írták, hogy 14-én reggel 9. 30-kor száll fel Karpathos-ról. Akkor Ti mikor indultok ??
.

Szia Kristi!
Bocs, hogy én válaszolok, de Cilla nem jól van és ledõlt egy kicsit aludni. Viszont kérdésedtõl nagyon izgatott lettem.
Igen mi is az Aeolus kombinált útjával megyünk Santorinire.
Elõször a visszaútról annyit, hogy a tájékoztatóban úgy szerepel, hogy a repülõ Santoriniról indul 14.-én 8 óra 40 perckor és útközben leszáll Karpathoson. Ebbõl azt a következtetést vontuk le (szerintem jogosan), hogy ti ott és akkor fogtok felszálni a gépre, azaz együtt fogunk hazautazni.
Az oda vezetõ út most kérdésed alapján érdekessé vált, ugyanis a megkapott tájékoztató szerint mi 31-én 01h 50-perckor indulunk Budapestrõl a Hõsõk terérõl. Te viszont azt mondod,hogy már 29.-én elindultok és a Santorinibe utazókkal mentek. Tudva azt, hogy a ti utatok meg lett hosszabbítva, most elkezdtem reménykedni, hogy talán a miénk is , miután azt írod, hogy velünk fogtok utazni.
Honnan szerezted ezt az információt? Lehet, hogy telefonálni fognak nekünk, hogy módosult az indulás idõpontja? Baromi jó lenne. icon_lol.gif icon_confused.gif icon_wink.gif

# 209
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63023 Üzenet linkje2008-05-25 19:43:43 

Én úgy tudom az internetes infókból, hogy a Karpathosra tartó komp nem áll meg Santorinin, hanem Krétán és Rhodoson.

Kristi, sokat gondolok rár. Már tavaly nagyon szorítottam, hogy jöjjön össze ez az út. Abban biztos vagyok, hogy tetszeni fog minden. Nagyon várom az élménybeszámolód!

Mi keresgetünk még októberi utazást, lehetõleg jó délre, így Kréta, Rhodos jönnek szóba. A sors iróniája, hogy a tavalyi karpathosi utunk az idén sokkal olcsóbb lett és simán elmehetnénk oda is. Én mennék is nagyon szívesen. A pérom nem akar két évben egymás után ugyanoda menni, de azért puhítható, legalábbis jobban puhul rá, mint Krétára vagy Rhodosra. Úgyhogy még az is megeshet, hogy októberben oda utazunk. Csak akkor már nagyon brutál a szél, lehet, hogy nem tudnánk fürdeni, ezért rizikós.

# 210
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63044 Üzenet linkje2008-05-25 20:59:40  Válasz a #63021. hsz-ra Előzmény #63021

Szia!
Nálunk elõször úgy volt, hogy május 30-án megyünk és 12-én jövünk.
De mivel nem volt elég jelentkezõ áttették az idõpontokat úgy, hogy indulás május 31-én érkezés június 14-én.Itt felhívtam az irodát és megkérdeztem, hogy akkor a Santorinis kombinált utasokkal megyünk 1 buszon? Azt mondták igen a két kombinált utat, összevonták, Athénig együtt megyünk, és onnan mindenki kompozik tovább.
Aztán kaptam egy telefont, hogy változott a komp menetrendje ezért május 29-én megyünk, és június 14-én jövünk.
Ebbõl gondoltam azt, hogy Ti is elõbb jöttök. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu