Na akkor utcai szuvenírárusnál inkább nem, de ékszerüzletben most már biztosan megveszem azt a láncot újból, amilyen a bokaláncom volt. Amúgy én eddig minden évben görögmintás gyûrûket, karkötõt stb. vettem. Teljesen bele vagyok zúgva ebbe a mintába. Ha lesz egyszer saját lakásunk, a tapéta vagy festékszegélyt mindnképp olyanra akarom
Sziasztok ide most írok elõször...Mi most újitottuk fel a szobámat és igen: a szegély görög mintás tapéta lett!:)szerencsére a páromnak is tetszik ráis lassan ragad a görög imádat:)
Tegnap láttam egy katalógusban különbözõ formájú falilámpákat, amiknek a szegélyén görög minta volt. Félre is tettem, ha lesz egyszer saját lakásunk, tutira megrendelem õket. A legnagyobb álmom, hogy a konyhához majd egy boltív vezet, aminek a teteje kékre lesz festve, mint egy sntorini-i templom kupolája és valami jóképességû festõ egyszer megfestené nekem a konyhám falára Oiát. azt szeretném, ha akonyhámban Santorinin érezhetném magam.
jah igen a lámtám is oylan gömbalaku rávan simulva a falra nem lelogó ha tudok teszek fel képet!Az nagyon jol nézne ki! én is szeretnék hasonlót de max ha egyszer költözünk vagy épitünk persze ahhoz sok pénz kéne:(
Az utolsó linken van egy buddha gyertya tartó na a párom ezekért van oda a szobám is ezzel a két stilussal van keveredve na amjd küldök képet ha majd meglesz az a madzag:)
Azt hittem, ha rámész a linkre, rögtön a lámpák jönnek be...
Ilyen van még:
Én odavagyok a kovácsoltvasért, és ez a kettõnek akombinációja, szerintem nagyon jól néz ki. Legszívesebben már most megvenném, csak nem lenne hova tenni.