Belissima Apartman. Gondolom mindenki oda megy! Nyugodt helyen van, egy poros kis utcán kell menni, utána nádas mellett elhaladva, végig a csatorna parton egészen a tengerig. Az apartman egyik oldalán teljes hosszában learatott búzatábla, a másik oldalon gazos telek, a harmadik oldalon a tulajdonos gyönyörű háza, vaskerítés, szögesdróttal megtoldva, SECURITY táblával felszerelve, hat lakattal, az apartman főbejáratánál pedig 5-6 eladásra váró üres gyönyörű felépített házikó.
#2205422014-07-14 19:25:14 Válasz a #220540. hsz-ra
Szia Ferro!
Az előző hozzászóló írta, hogy 2 apartmant raboltak ki, mindent elvittek.Nekem ez GörögO-ban nagyon furcsa, mert évek óta nyaralunk és ilyet még sehol sem tapasztaltam.
Mit tudsz erről?
Senki ne hallgasson rám, ez csak privát vélemény! Nagyon sokat számít az is, hogy kivel utazik az ember, jó társaságban ez akár még bulis is lehet. Ja! És a legfontosabb: a betörők ellen lehet védekezni. Az erkély ajtó nem zárható, mert a szúnyoghálón van egy jó nagy gomb, ami megakadályozza, hogy az ajtó bezáródjon. De! Ha valaki, leszereli (simán kitekerhető és a szekrény tetejére felhelyezhető - hazaindulás előtt természetesen visszaszerelendő, hiszen rongálásról van szó) akkor már becsukható az üvegajtó is.
En csak egy hazasparrol tudok akiket kiraboltak.
Ok 2 hetig voltak es egyutt utaztunk haza.
en nem talakoztam rossz arcu emberekkel,es valojaban Eva meselte h az oregeknel nem volt becsukva a terasz ajto se a redony csak a szunyoghalo ajto azt meg konnyu kinyitni.
Az ajtok zarhatoak 3 ponton zarodnak,plussz a redony amit ha lehuzol az aljan van egy retesz ami szinten zar.
És! A redőny elég masszív, ha lehúzod, akkor már szinte biztos, hogy nem megy be senki aki nem ott lakik!
Hogy egy jó dolgot is írjak: Évának hívják az idegenvezetőt, ő ott lakik az apartmanban, mindig szolgálatra kész, nagyon kedves! Bármikor hívhatod, ha baj van, vagy akkor is szóba áll veled, ha csak egy kicsit beszélgetni akarsz valakivel. Nem is kell bekopogni hozzá, ha már valaki közelít az ajtaja felé, kijön. Karakán, szuper csaj.
Egy biztos! Én mindent láttam ebből a faluból, ami engem érdekel, kb fél nap alatt feltérképezheti bárki, és ide már nem kell máskor eljönni.
A parton amugy van sok neger akik arulnak profi hamisitvanyokat,orakat,szemuvegeket,taskakat,tenyleg jo masolatok,ilyen jokat meg kinaiaknal sem lattam
Van bazar is a vidampark mellett minden este,5 euro minden.
Vannak gyuruk taskak egyebb csecse becsek.
Ja a parti fekakkal lehet alkudni,ha elsore nem is mikor jonnek visszafele akkor mar igen
Gyalog este siman vegig jarhato a falu es Flogita is.
Bank automata csak Flogitan van 20 perc seta!!!!
Nekem nagyon tetszett,jobban mint Rhodos mert ez hangulatos,de egyben laza is.
Este nagy elet van es a helyiek kint ulnek az utcan vagy a teraszokon es nezelodnek meg kartyaznak meg valami fajatekkal,amit nem tudok hogy mi.
Eva amugy tenyleg tunderi es segitokesz!!!
Na majd meg kerdezzetek,holnap leszek delutan itt
Ja meg arra valaszolok h vannak vizi sportok
Aquafun a neve es kb a falu kozepe fele van,de latni fogjatok.
Kenu 1 szemelyes 5 euro 2 szemelyes 10.
Vizibicikli 1 orara 12 euro.
Van meg jet sky es banan meg fank is.
Azt hiszem 25 euro.
Már csak azt nem értem, hogy ezek az apartmanok elég kicsik.
Nos ha valaki ott mászkerál azt azért csak meg hallom...ha meg be is jön akkor meg is eszem vagy nem?
Illetve ha nem voltak otthon ez idő alatt, akkor meg miért nem zárták be az apartmant....
Azért remélem ez nem jellemző és esetleg egy banda akiket elkapnak hamar...
Ott a pont,nálam biztos nem jön be senki mert éber alvó vagyok,vagy oda teszek egy lábast meg a bőröndöt a szúnyogháló elé és kész.Aki meg úgy megy el az apartmanból hogy nem zárja be az ajtót az felelőtlen és akkor így járt.De gondolom csak a földszinti apartmannál probléma ez ! Vagy van külső lépcső ? Nem tudom csak találgatok mert majd jövőre készülünk oda menni nyaralni.
szia csoketta,
ha rendesen visszaolvasol, én voltam az első turnusban, és már akkor írtam, hogy 2 hölgyhöz bementek, és elvitték a táskájukat... de mind1...
pulai1000!
Azt ugyan nem írtam, hogy egyszerű volt Thessaloniki, de megoldottuk:)
Olvass vissza, mindent, részletesen, árakkal leírtam, hogyan jutsz el oda. Ha még van kérdés, tedd fel, szívesen írok!
Kedves Mindenki!
Olvasgatom itt a bejegyzéseket és néha csendben magamba mérgelődőm azon,hogy emberek a negatív élményeiket hogyan osztják itt meg mindenkivel. Sajnos ezeknek az ilyen típusú vélemény nyilvánításoknak az a következménye,hogy az ember már rossz szájízzel érkezik az adott helyre vagy esetleg el sem indul és visszamondja a nyaralását.. Nea Plagia nem egy olyan hely mint az összes többi,mint például Sarti, Nei Pori ,Parália és nem is lehet ezekkel a turisták által ellepett helyekkel összehasonlítani mert teljesen más… Ez az iroda katalógusában értelmesen le is van írva.. Nea Plagia egy MAI GÖRÖG FALU.. Ahol a görögök élnek és talán pont ettől különleges, más helyekről ilyen kis falvakba megyünk kirándulni,hogy megmutassuk hogyan is élnek a mai görög emberek.. .. A turizmus (magyar részről) most kezdi bontogatni szárnyait.. Természetesen van itt is minden mint máshol( közért , pékség,orvos,gyógyszertár,helyi busz,ajándékbolt, beach bar,piac,parti sétány, több kilométeren, közelbe város stb)hiszen a Thesszalonikiben élő emberek ide jönnek le hétvégére mint ahogy nálunk sokan a Balatonhoz.. A betörésről annyit írnék,hogy 13 év alatt egyszer sem hallottam és tapasztaltam még hasonlót sem.. Igen valóban betörtek vagyis helyesbítenék bementek éjszaka 3 szobába ( elhúzták a szúnyoghálót).. Ha betörtek volna akkor betörték volna a bezárt ajtót.. Miután ez megtörtént minden alkalommal elmondtam,hogy az elöl három ponton záródó bejárati ajtót és hátul az erkély biztonsági retesszel ellátott redőnyét is mindenki zárja be ha elmegy a szobából és éjszaka se hagyja nyitva.. Ez sajnos megtörtént ezen már változtatni nem lehet. A betörést szenvedet két pár közül az egyik azonnal haza akart menni el is intéztük nekik a haza utat,de aztán mégis itt maradtak két hétig ( és nem csak egy nadrágja maradt és abban volt két hétig hanem egyet elvittek Tőle)… A házi bácsi háza sincs hat lakattal lezárva és szögesdrót sincs rajta, vagy lehet,hogy van,de én még nem láttam.. Rácsok vannak,de az azért,mert télen hónapokig nincs itt és nem szeretné ha valaki esetleg a nagy téli csendben és nyugalomban elvinné a cuccait, pontosan ezért szereltetett ilyen biztonsági ajtókat a 17 apartmanra is.. Ennyit szerettem volna ide írni.. Remélem aki ezt a helyet választja nyaralása helyszínéül az nem általánosít a 2-3 rossz tapasztalat után és nem siklik át azon emberek bejegyzésein akik pozitív dolgokat is írtak már ide .. Vagy a legrosszabb ezért nem mondja vissza a befizetett utat vagy foglalja át máshova..