#1505222010-08-29 14:20:43 Válasz a #150511. hsz-ra
szia MIRA!
mi a travel service gépével megyünk,11:35-kor fog indulni! persze bele kell kalkulálni hogy 2 órával előbb ki kell érni!mi is reggel fél 7 kor indulunk már,Győr mellöl!
Amit most igy hirtelen nem találtam, a Rena apartmanról senki nem írt utazás után semmit. Ha valakinek van valami infója, az utazási irodai katalóguson kívül, megköszönném. felszereltség, tisztaság, mennyire felszerelt a konyhája...stb.
Kristin volt 2007-ben a Rena apartmanban. Nem volt túl jó a véleménye az apartmanról.
Elég ritkán látom itt, de azért írj neki privit...ha szerencséd van talán benéz ide.
Sziasztok, ha valakinek van tapasztalata és tud nekem segíteni, akkor azt megköszönném. Most hétfőn megyünk kosra tservice járatával. Visszük a 9 hónapos kisfiúnkat is, az lenne a kérdés, hogy a magic life-ba megyünk és nem tudom, hogy mit tudok majd enniadni a fiamnak, mert ő most csak üveges bébikaját eszik. Azt mondtak, hogy van bébisarok de nem tudták pontosan hogy ez mit jelent....ha vinnem kell kb 30 darab bébi kaját ( kb napi 3t megeszik), asszem ruháknak már nem marad hely....
ha esetleg valaki járt ott, akkor megírná hogy mit tapasztalt?
Nagyon köszönöm! Szép estét nektek!
csak be kell lépned és a bal oldalt lévő keresőbe be kell írnod, hogy Rena. Itt megkeresed Gumimacy 77 hozzászólását, ott van egy link, amire rákattintva találsz képeket.
Viszont tavaly 2009-ben szintén erről az apartmanról kért felvilágosítást andi6666, szerintem írj Neki emailt, biztosan segít. Ha esetleg valami nem megy, akkor szívesen segítek ill. a fórumra is teheted fel kérdéseidet. Nagyon segítőkész mindenki azon az oldalon.
Viszont megjegyzem, hogy Én sem hallottam jókat erről az apartmanról. Akkor már inkább a Niriides Hotelt választották még időben az utazók, félpanziós ellátás van. Ott viszont volt ismerősöm és mindennel meg volt elégedve. Autót, motort béreltek?
Zsannazsu
#1507622010-08-31 10:34:17 Válasz a #150673. hsz-ra
Szia Cicbandu!
Előző hozzászóllásomat ha elolvastad ott írtam a Kos index fórumról .Nos Neked szintén be kell írni a keresőbe, hogy Magic Life és kidobja az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat. 2010 évben AGondi volt ebben a hotelben 11 hónapos gyermekével. Szerintem írjál számára egy emailt.
Ha gondod van segítek!
Viszont amit tudok.!
A sziget főútján, Kos város felé haladva Zipari városnál jobb kézre van egy Lidl. Ez a bolt külsőleg és belsőleg is teljesen olyan mint ami hazánkban is van. A másik Én úgy gondolom, hogy ott is vannak gyerköcök, tehát pl. a pelenka bent Marmari faluban is kell, hogy legyen. A bébiétellel kapcsolatban. Szerintem azért pár üveget betehetnél a böröndbe. A kézipoggyász max 8 kg lehet, oda a ruhákból egy párat és így marad hely az bébiételnek. Szívem szerint vinnék egy kézimixert is, persze ahhoz tudni kell, hogy pontosan mennyi idős már a pici.
Autót gondolom béreltek.
Kos város szélén van kettő " B Super Market" is, /ha vesztek térképet azon fel van tüntetve.
Zsannazsu
Zannazsu, ferrari köszi a segítséget.
Változtatni már nem lehet, viszont ami számít nekem, az csak hogy tiszta legyen. a többi igazából mindegy, ugyis csak aludni járunk az apartmanba. majd olvasgatok azért!
Zsannazsu,
bocsi azt elfelejtettem, hogy igen motort fogunk bérelni. nagyon szeretünk motorozni, és az utóbbi nyaralásokra mindíg kocsival mentünk. (vagy autót béreltünk domborzati viszonyok miatt ) de most mindenképp motorozni szeretnénk!!
#1509512010-09-01 16:30:47 Válasz a #150890. hsz-ra
Nem, utiterv nincs. most olvasom a Tőzsér féle könyvet és jegyzetelgetek onnan és az Index fórumról. aztán majd kint minden reggel eldöntjük aznap mihez lesz kedvünk. mi nem szoktunk előre mindent betáblázni. reggeli közben elő a térkép és a jegyzetek és akkor döntünk. ez nálunk így szokott menni csak már kezdenénk utálom ezt a hülye hideget
#1510262010-09-02 10:06:00 Válasz a #150951. hsz-ra
Igen, jó a Tőzsér könyv, bár nem olvastam, de dicsérik.
Viszont itt mindent megtalálsz a szigettel kapcsolatban. Annak idején Én ebből szedtem össze a tervet ill az élménybeszámolókat is olvasgattam bőven .
http://www.rhodes-kos.com/
Tudom ajánlani az honlapomat is, amiben leírom a látott nevezetességeket ill tartalmaz ételeket,képeket Kos szigetéről.
http://www.kos-sziget.sokoldal.hu/
#1510622010-09-02 18:20:42 Válasz a #151026. hsz-ra
Zsuzsa
ezeken az oldalakon már túl vagyok!
Tetszett nagyon az írásod!!!!
Igen érdeklődtem és már kaptam is a választ, ami szerencsére megnyugtató volt. Végül is nekünk csak a tisztaság a fontos. nem azok az emberek vagyunk, aki mindenben a hibát keresi. szóval nyaralni megyünk és nem nyávogni
#1511012010-09-03 09:33:16 Válasz a #151062. hsz-ra
Szia Andi!
Gondolom,hogy már lassan elkezded a pakolást!
Tudom, hogy hétfői napon, egy pár fórumozó indul Kos szigetére Veletek együtt
Remélem, hogy mindegyikőtők részére is oly nagyon emlékezetes és csodás lesz az egy hét, mint amilyen családunknak volt.
Aki olvasta élménybeszámolóm első napját, annak azt hiszem eszébe fog jutni írásom, amikor meglátja az Égei-tenger felett repülve a kéklő tengert, az ezernyi apró szigetek gyöngysorával.
A látvány lélegzetelállító, gyönyörű szép!
Viszont, amikor a nagy gépmadár újból felszáll a hazafelé utazókkal, és a repülő a sziget felett tesz egy búcsú kört, akkor ott fönt a magasban a csend az "Úr”. Mindenki visszaemlékezik a szigeten eltöltött csodás napokra.
Bennem, ekkor érlelődött e vers, amit szeretnék megosztani a leendő nyaralókkal ill., akik ismét visszavágynak Kos szigetére.
Szívből kívánok minden nyaralónak egy nagyon szép és feledhetetlen nyaralást.
Kos szigetre vágyom
Vége lett a nyaralásnak,
elhagyjuk e csodás tájat.
Elrepülünk messze innen,
emlékekkel teli szívvel.
Megnéztünk sok műemléket,
elbűvölt a tenger kékje.
Egyszer még majd visszatérek,
hogy megcsodáljam, e szépséget.