mi még egyszer sem fizettünk be félpanzióra, mivel egyrészt kötöttségnek érezzük, hogy tól-ig kell mennünk enni, másrészt a boltok, ékségek, éttermek választékából saját kedvünkre válogathatunk bármikor
Nei Poriban közvetlenül nincs autóbérlési lehetõség, de valaki elõrébb írt arról, hogy a kinti képviselet elintézte neki az autó bérlési lehetõséget.
Mi tegnap elõtt értünk haza Nei Poriból, idén voltunk másodszorra.
Berni, ha olvasod:
Nagyon gyors volt az indulás, sajnos nem is vettük észre, és még csak el sem tudtunk köszönni tõled. Fantasztikus volt az ott töltött hét, fõleg a hajóút, nekem legalábbis .
Szeretném így utólag megköszönni a kellemes estéket, amiket megtiszteltél a társaságoddal, és külön szeretném megköszönni a szülinapi meglepit, amit teljes titokban intéztél a hátunk mögött . Olyan jól esett, kiemelt pontja lett a nyaralásnak .
Remélem, ez a kis üzenet elér hozzád, nem tudom, milyen sûrûn tudsz a fórum közelében lenni...
Még egyszer mindenért hatalmas köszönet, és kívánom, hogy nagyon szép, tartalmas és boldog nyarad legyen!
Jövõre valószínûleg találkozunk, bár nem tudom, ennek most örülsz-e, vagy sem ...
B.Róbert!
Érezzétek nagyon jól magatokat! Jó utat! Most nagyon de nagyon irigylünk Benneteket.
A mythos-t semmiképp nem kihagyni ám.
Szép napsütéses idõt kívánunk!
Nagyon jó volt a víz, bár elég sokszor lehûlt a levegõ... Mivel a víz melegebb volt, mint a szél, így nyakig a vízben voltunk szinte egész nap, és élveztük a hullámokat . Nagyon irigyellek, legszívesebben már ma indulnék vissza . Jövõre megint oda megyünk, úgylátszik, mi már leragadtunk Nei Porinál
Judith77!
Mi is Kalandozás Travellel megyünk, de mi hétfõn indulunk. Viszont egy ismerõsöm 24-én indul Nei Poriba szintén a Kalandozás Travellel A Zefirosházban lesznek. Mi is
Zsuzs!
Jó utat nektek és szép idõt! Nei kellemes kis város, bár tény: üdülõváros nem görög falucska. De nagyon sok kedves görög ember van ott is és gondolom mostanra nem lesz akkora tömeg sem a parton. Érezzétek jól magatokat és térjetek haza sok-sok kellemes emlékkel. Ez utóbbiak éltetnek engem is egyre inkább ahogy visszavonhatatlanul beköszönt az õsz és megállíthatatlanul közeledik a számomra szenvedést jelentõ tél. Bár én bízom benne, hogy az idei tél is a tavalyihoz lesz hasonló.
Úgy látom kicsit leült a fórum. Mondom én aki szintén vagy egy hónapja nem járt erre
Gondolom mindenki beletemetkezett a munkába, és élvezi a rossz idõt. Bár azért vannak néhányan, akik ezt az idõpontot választották az utazásra. Szerencsés utat nekik és remélem jó idõ lesz rájuk. Ott talán még megvan a remény hogy jó idõ lesz. Ahogy elnézem, itt már nem lesz jó idõ Nagyon útálom a hideget és a telet, ezért remélem sok mindenfélét irogattok majd, hogy legalább a lelkem felmelegedjen és jobban vágyjunk jövõre vissza Göröghonba, ha ennél egyáltalán lehet jobban vágyni
Alig értünk haza és Lisával máris új útiterv kovácsolásába fogtunk. (Nem is tudtak a szomszédok aludni a nagy kalapács zaj miatt )
Reméljük mindenkinek nagyon kellemesen telt az elmúlt nyár és ha voltak kellemetlenségek, talán a sok jó feledteti egy idõ után, hogy nem minden volt rendben. Jaj de szentimentálisra sikeredett ez az üzi, de az igazság az, hogy sokatokat már úgy tartom mint barátomat, sõt mintha ez egy egész kis család lenne
Szóval továbbra is szép napokat mindenkinek