#1949542012-08-31 21:34:02 Válasz a #194411. hsz-ra
Szia!
Nagyon szépek a képek!
A Princess Florába megyünk szept 13.-án Szerinted érdeme all inclusive ellátást kérni + 15000Ft/fő, vagy inkább a félpanzió.
Ti melyiket kértétek?
#1949712012-09-01 11:14:11 Válasz a #194954. hsz-ra
Szia juditka35!
All inclusive ellátást akkor javaslom nektek, ha az idő többségét a szállodában töltitek, akkor a teljes ellátást megkapjátok 23 óráig. Ha több egész napos kirándulást szeretnétek, akkor viszont jobb a félpanzió, ugyanis a reggeli után csomagolnak nektek valami "ebédet" ami nagyon diétás menü, könnyen felejthető, ezért valahol meg kell ebédelni. Vacsora fél 9-ig.
A csomagolt útravalót a kirándulás előtti napon kell kérni a recepción, az idegenvezetőtől kapott papírral.
Egyébként melyik irodával utaztok?
Jó utat, jó pihenést nektek.
#1949912012-09-01 22:08:25 Válasz a #194971. hsz-ra
Szia!
Az Anubistravellel megyünk. Természetesen kirándulni is szeretnénk.
Egy nap Rodosz, egy hajókirándulás, és talán Lindos.
Az all inclusive ellátás az italok miatt is jó lehet, mert a férjem és a barátja, na meg mi lánypk is esténként elbeszélgetünk a bárban, sörözés, esetleg koktél. Napközben fagyi és gyümölcs, valamint a főétkezések.
Ezért gondoltuk, hogy jobban járunk mint a félpanzióval.
#1950032012-09-02 05:35:14 Válasz a #194991. hsz-ra
Szia juditka35!
Ebben az esetben csakis a teljes ellátás!
Az Anubisz jó választás, az idegenvezetés tökéletes, 5*-os, Orsolya erre született.
Mindhárom program jó választás!
Mikor utaztok?
#1950062012-09-02 08:58:52 Válasz a #195003. hsz-ra
Szeptember 13.-án indulunk.
A férjem holnap fizeti be az utazás árát. A Princess Flora biztos,de ha visszamondják a Marianna Palace-t, akkor lehet hogy azt választjuk, még nem döntöttük el. Az 4 csillagos, Kolymbiaban van, azt hiszem az az Invia szervezése. A Princess Flora kicsivel olcsóbb és egész jókat is írnak róla. Korábbi leírásokat is olvastam, volt aki nagyon lehúzta.
Valószínű, hogy 1 napra bérelünk autót és 2 szervezett programra befizetünk.
Még venni akarok egy Rodosz utikönyvet, hogy jobban képbe legyünk a sziget látnivalóival kapcsolatban.
Életem első repülős nyaralása lesz. Remélem jól sikerül!
#1950182012-09-02 13:25:12 Válasz a #195006. hsz-ra
Biztosan jól sikerül, semmi probléma nem lesz. Jó utat, jó pihenést, kellemes nyaralást kívánok.
Nekünk is első repülős nyaralásunk volt, teljesen be voltam parázva, de semmi probléma nem volt. Inkább csak az újtól féltem.
Aki lehúzza a szállodát, annak teljesen mindegy, hogy hol van a szállása, ott fogja a hibákat keresni. Aki keres az márpedig találni fog.
#1953342012-09-11 21:20:40 Válasz a #195018. hsz-ra
Szia!
Már holnapután indulunk Rodoszra!
Kicsit izgulok, mert először fogok repülni, meg azért is, mert a Princess Flora hotelről elég negatív dolgokat is írtak. / leginkább az elhelyezkedése miatt, hogy messze van mindentől /
Remélem azért, ha jól akarjuk, akkor jól fogjuk érezni magunkat. Az idő nagyon jó lesz 30 fok.
Csütürtökön éjszaka érünk a hotelbe, szerinted valami kaját még fogunk kapni?
#1953362012-09-12 05:43:27 Válasz a #195334. hsz-ra
Nem fogtok. Mi a repülőn kaptunk vacsorát (TRAVEL SERVICE), azután a szállodába érve rákérdeztem a vacsorára, közölték,hogy nincs, de egy pizzát hozatnak ha kérem. Nem kértem, kibírtuk reggelig. A supermarkett is 21h-ig van nyitva, de a bár az működik.
Mennem kell dolgozni, jó utat nektek.
Ui: Ha megjöttök, ird meg légyszi privátba, hogy hogyan sikerült.
Sziasztok!!
Rodoszra nem megy senki idén? Gyönyörű sziget. Mi két éve voltunk 2 hetet Falirakin életünk eddig első repülős útjával az Apollónnal. Köszi nekik Gyönyörű helyek vannak a szigeten.
Talán ha előbbre kerül a fórom témákban fellendül itt is az élet és nem felejtődik el egy ilyen szép sziget
Sziasztok!
2013,Június 13.-án megyünk rodosz szigetére amiről sok jót hallottam !
Valaki tud segíteni látnivalókban ,autóbérlésben (ami a reptéren várna)!!
Mi az Unitravel irodával megyünk
A Liristis Aparthotel be szállunk meg Falirakin
Sziasztok!
2013,Június 13.-án megyünk rodosz szigetére amiről sok jót hallottam !
Valaki tud segíteni látnivalókban ,autóbérlésben (ami a reptéren várna)!!
Mi az Unitravel irodával megyünk
A Liristis Aparthotel be szállunk meg Falirakin
Szia!
Mi 2011-ben voltunk Rodoszon az Unitravellel és a Lyristis apartmanban szálltunk meg.
A szállásadók nagyon kedvesek voltak és az apartmanok nagyon tiszták voltak, jártunk már egy párszor Görögországban, de nekem ez a szállás tetszett a legjobban.
Kirándulóhelyek? Mi elmentünk a sziget déli csücskébe Prassonissire, megnéztük a lindoszi várat (nagyon szép!), Filerimosba (itt egy kereszt alakú kilátó és egy kolostor van), a Pillangók völgyébe, Kallitheába (pár km-re Faliraki felett van), fürödtünk a Tsambika beachen, Kolymbián és természetesen Falirakin és egy egész napot eltöltöttünk Rodosz városban (itt az óvárosi rész gyönyörű, órákat el lehet sétálgatni és kicsit messzebb van egy hegy, ahol egy régi színház és Apollón temploma van).
De ha visszamennénk még egy hétre, akkor is találnánk még látnivalót.
Régen töltöttem fel videókat, amit erről a nyaralásról csináltam, ha gondolod elküldöm priviben (mindenről van, amit most itt leírtam, még a szállásról is).
Remélem tudtam egy kicsit segíteni, nekünk az egyik legjobb nyaralásunk volt ez.