Ujra megnéztem, de nekem igy adja meg. de szerintem nincs ezzel semmi gond, csak Te egybe írtad nekem meg ott van közte az Észak és a Kelet. csak írd át a Te formátumodba szerintem így: 36.543665,27.162074
szólj ha kész légyszi és majd megnézem! pápá
#1522652010-09-21 08:27:20 Válasz a #152240. hsz-ra
Nézd már meg légyszi még1x mert csak nem jó. Írd be ide a kódot és majd meglátod-->Google Maps
Az Általad említett megoldáson már én is túl vagyok Na pápá..
Most már mond meg akkor légyszi, hogy neked hogy jelennek meg a koordináták? mert nekem itt nem akar semmit megadni, én a google earth-ön nézetem de megvan az apartman, csak a sima térképen nincs rajta ez az utca, csak a domborzatin.
De figyelj csak ugy el tudom mondani, hogy az atlantis hotellel egy vonalban, (párhuzamosan a tengerrel)csak lejjebb a 2. és 3. utca között van! (Ha az atlantis utcája az első utca) Remélem csak meg lesz
Szia!!!
Mi pont azt a szállodát néztük ki magunknak,ahol Ti is voltatok, csak mi nem a Neckermannál,hanem a Tesco-nál, szeptember 19.-én indulunk 2 hétre.
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen a szálloda és a környék, mi szeretünk jókat aludni, szóval az éjszakai élet milyen (zajos) volt?
Félpanzióval gondoltuk, mert így napközben tudnánk programokat szervezni is, nem leszünk időhöz kötve. Milyen a szigeten a közlekedés,hogyan tudnánk körülnézni? Milyen fakultatív programokat ajánlgatnak?Esetleg átlehet menni Törökországba is ?? Tudom sokat kérdeztem, de szerencsém van, hogy valaki pont abban a szállodában már volt,ahova mi mennénk.Törölközőt adnak? A kaja milyen? A tengerpart kavicsos,vagy homokos?Az utazási iroda WEB-lapján kétféle 2 ágyas szoba szerepel,persze kétféle áron, de nincs leírás, hogy mi a különbség a kettő között,erről nincs véleményed?? Kb.10ezer Ft az eltérés 2 hétre a kétféle szoba között. A TV-n fogtatok magyar adást ?
Tudom sokat kérdeztem, nagyon várjuk válaszodat!
Üdv! Edit
Szia!
Pár dolog általánosságban a kérdéseid alapján...amíg akit kérdeztél írni fog...
Ellátás: véleményem szerint az FP időhöz kötött, jobb a reggelis...bár bizonyos esetekben lehetnek előnyei is...
Közlekedés: az úthálózat kiváló, de jó pár látnivaló eléréséhez érdemes járművet bérelni. A közelebbi célpontokhoz a kerékpár is jó lehet, de a messzebbiekhez már autó vagy motor bérlés javasolt. Van amit busszal, illetve "kisvasúttal" is meg lehet nézni.
Fakultatív programok: Nisyros, 3 sziget túra, Törökország-Bodrum, csak hogy a legnépszerűbbeket említsem. Anyagilag mindenképp jobban jársz, ha egyénileg szervezed meg ezeket.
Törölköző: az eddigi tapasztalatom az, hogy ált. minden helyen adnak, de egyet érdemes azért vinni...
#1574072011-03-01 15:38:57 Válasz a #157115. hsz-ra
Kedves Hadiandi!
Nagyon klassz képek,pláne az tetszett,hogy Kos-város esti fényekben tündökölt!!
Idén nagyon szerettem volna Egyiptomot,de az ottani országok helyzete miatt inkább visszautazunk álmaim szigetére KOS-ra,ahol tavaly imádtam lenni!Idén azokat a kirándulásokat tervezem be,amik tavaly kimaradtak,pl.3sziget túra...nagyon szépek azok a képeid is!Az a vízszín!!!Csodás,már alig várom,hogy ismét ott legyek!!
Szerintetek Patmos vagy Rodosz kirándulás ,,érné"meg jobban???Vagy mindkettő??
A Renában voltatok,ugye,ha jól emlékszem?
Milyen volt Lambi partja?Mi az Atlantis Hotelbe megyünk,írtad,hogy ott klassz a part.Kagylókat találtál?
Köszi,ha válaszolsz!
#1574152011-03-01 18:31:20 Válasz a #157407. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Ha lehet akkor mindkét sziget . Patmoson még nem jártam, de Rodoszon már igen...ha Te is eljutsz oda, akár csak egy egynapos kirándulás keretében...nos akkor biztos, hogy meglesz a következő év nyaralási célpontja is . Ezt garantálom
Üdv
#1574912011-03-02 13:54:17 Válasz a #157415. hsz-ra
Helló,kedves Ian!!
O.K!!!Igyekszem eljutni mindenhova ha pedig hazaérek,számíthatsz megint egy szállásértékelőre tőlem,ugyanúgy,mint tavaly
Aki volt már közületek,Hellasz-tagok az Atlantis Hotelben,kéretik egy kis infó a helyről!Előre is köszi!!!
#1574942011-03-02 14:16:04 Válasz a #157491. hsz-ra
Kedves Zsebkuty!
Én csak kívülrõl láttam az Atlantis hotelt, de jónak tûnik és eddíg csak jókat hallottam róla. Nagyon jó helyen van, közvetlen tengerparttal rendelkezik. Lambi fõutcáján található, ahol rengeteg üzlet, taverna, kölcsönzõ van. Kos város kikötõje kb. negyed óra alatt kényelmesen sétálva elérhetõ, de buszmegálló is van a szálloda elõtt.
Itt néz szét, ezen a fórumon sok hozzászólás és kép van a szállodáról.
http://forum.index.hu/Search/s.....YAANkAig==
#1577152011-03-05 12:10:44 Válasz a #157407. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Egyetértek Iannal. Rodosz nekem az egyik legkedvesebb görög sziget! Imádom! Gyönyörűűűű! Patmoson még nem voltam, de nem hiszem, hogy csalódást okozna. A 3 sziget túra.......hát igen. Kihagyhatatlan. Meglátod az igazi görögországot.
Nekem ismerőseim évek óta az Atlantisba járnak vissza. Nagyon szeretik!!! Nekem bejött a tengerpartja, bár köves, ugyhogy úszócipő ajánlott. Igen, mi a Renában voltunk, nem egy modern apartman, de tiszta, a medencéje nagyon szuper, és kedvesek a háziak. én visszamennék ide bármikor, ugyanugy mint Kosra is