Sziasztok, uj vagyok ezen a forumon, az az mar 1-2 honapja olvasgatom de csak most lett kerdesem. Azoktol kerdeznem akik szeptemberben jartak zakynthoson. Milyen idojarasra szamithatunk. Mi szeptember 12-19 kozott leszunk a szigeten, es az indexen olvastam egy mostani bejegyzest mi szerint eleg nagy az esejunk hogy esni fog. Mi mar voltunk oktoberbe is gorogbe, ket eve, es akor szuper idot fogtunk ki es remelem most sem lesz maskeppen. Elore is koszi a segitseget.
Moni
Én megrendeltem a könyvet méghozzá pénteken és már hétfőn a kezemben is foghattam! Nagyon Szuper a könyv, elég sok kép van hozzá és minden olyan hely benne van, amit érdemes megnézni! Mi már be is jelölgettük nagyjából, hogy mit szeretnénk megnézni:) De vannak a helyi szokásokról, ételekről, végül is mindenről van szó a könyvben:) Nekünk is már csak 39 nap és repülünk:) Ráadásul a párommal augusztus 8-án leszünk féléve együtt és a repcsin fogunk ünnepelni Ja nézegettem a beszámolókat...hát nem sok van Zakynthosról, tessék írni, akik már volt idén Kíváncsian várjuk!!!
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést kérek, de még nem volt időm feltölteni a fotoalbumomat. Addig is itt megnézhettek egy összeállítást a készült fotókból. Összesen 1054 kép készült, de sikerült egy kisebb válogatást csinálni. Remélhetőleg a héten felkerül a Hellasra is. Közben készül a beszámoló is, de egyrészt nem szeretném elkapkodni, másrészt képes beszámolót akarok csinálni, ami munkaigényesebb. Időm, pedig nagyon kevés van. Elöntött a meló.
További türelmet kérek.
Üdv: Josza
http://picasaweb.google.com/sz.cilla/Zakynthos#
Szeretném megkérdezni, hogy Amoudi-ról tudtok-e valamit. Ott találtam szállást az interneten, Amaryllis apartman (zöld házikó). Tudtok esetleg róla valamit?
Van valami ötletetek, hogy bebiztosíthatom-e magam valahogy a szállásfoglalásra vonatkzólag? 10 éjszakát maradunk, az 700 EUR. 4 éjszaka árát kéne utalni, az kb. 80eFt. Átutalom, és utána mi történik? Előfordulhat, hogy odamegyek, és nincs is szállásom, se pénzem?
Szeretném megkérdezni, hogy Amoudi-ról tudtok-e valamit. Ott találtam szállást az interneten, Amaryllis apartman (zöld házikó). Tudtok esetleg róla valamit?
Van valami ötletetek, hogy bebiztosíthatom-e magam valahogy a szállásfoglalásra vonatkzólag? 10 éjszakát maradunk, az 700 EUR. 4 éjszaka árát kéne utalni, az kb. 80eFt. Átutalom, és utána mi történik? Előfordulhat, hogy odamegyek, és nincs is szállásom, se pénzem?
Köszi az infót, ha valaki tud segíteni.
É fürödtem ottan egy nap.egészen véletleül. A hely kicsi a partja sem nagy de simpatikus. ITT láthatsz néhány képet a partról.
#1073112009-07-01 18:04:46 Válasz a #107185. hsz-ra
Szia Josza!
Nagyon nagyon szépek a képek!
Alig várom már hogy mi is láthassuk újra Zakyt!
Szeretném megkérdezni hogy a 304-305-306 -os képen látható partszakasz hol van??Mi tavaly ezt valahogy kihagytuk,de idén mindenképpen látni szeretném.
#1073252009-07-01 19:02:03 Válasz a #107210. hsz-ra
Szia,
Én az utolsó 3 görögországi utamat így közvetlenül a tulajtól foglaltam le. Eddig nem ért semmi rossz , ezzel kapcsolatban messze mindig jobb minőségű szállásokat tudtam elérni mint némelyik utazási iroda által kínált(januári foglalással-kisebb árengedményt is el lehet érni náluk ám ).
Idén is így megyünk Tsilivibe, remélem nem kiabálom el.
Szerintem megbízhatsz a görögökben.
#1073482009-07-01 20:32:14 Válasz a #107311. hsz-ra
Szia Anna!
Örülök, hogy tetszettek a képeim.
A kérdezett partszakasz a Xigia Beach. Kicsit kalandos odajutni, de megéri, mert fantasztikusan szép és kellemes és ott folyik a tengerbe egy kénes gyógyforrás,amit a befojás környékén körberektak kővel így külön "gyógyvizes medence" is van. Ha jó úszó vagy és baloldali strandrészen bemész megtalálod az átjárót egy nagyobb lagunába és ott egy gyönyörű pici Navaggio szerű part van szintén hófehér kavicsokkal és abban a lagunában egy gyönyörű barlang is nyílik. Be lehet úszni. Csodás hely feltétlenül nézd meg.
Jó készülést: Josza
Köszi az infót, ha valaki tud segíteni.
Csak akkor válaszd, ha nyugalomra vágysz. Én imádtam. A part egyébként nagyon apró sóderos, a tengerfenék homokos!