Szevasztok!
Most már kicsit leülepedett gondolatokkal üdvözlök Mindenkit .Remélem nem haragszatok meg, ha nem írok neveket, mert nem akarok megbántani senkit. Mindenkit az elsõ helyre kellene írnom, mert annyira jól esett, ahogy vártatok vissza.
Nagyon jól sikerült az egész nyaralás, de már csak az megérte volna egyedül, hogy egy kb. 10 éve nem látott nagyon jó Szombathelyi kollégával találkoztam. Nem akartuk elhinni, hogy azért ilyen sok km-t kellett utazni. Azt hitték a parton, hogy meghülyültünk. Nem álltak messze az igazságtól. Én is sokat gondoltam mindenkire. T. Márti-ra, mert ott lakott a Sotiriában. Sanchoékra, mert nagyon szerettek volna vissza jönni. BRobert-re, mert pár nappal késõbb indultak Sartira. Rebekára és a többi nagyon jó levelezõ barátra, akik mindig és mindenben, ha lehetett egymás segitségére volt itt a fórumon. Megpróbálom rendezni a képeket, amiket csináltam. Persze ez még egy kis idõt igénybe vesz most.
Üdv. Mindenkinek: cerezin
Üdv Cerezin!
Tényleg vége van a nyárnak és nem csak azért mert hûvös szelek járnak. Ha már Görögországban is pakolnak össze a partról és zárják be az éttermeket vitathatatlanul itt az õsz.
Mindenesetre örülök, hogy a most érkezõknek még nem sok panaszuk lehetett az idõjárásra. Eszembe jutott Cerezin a feleséged, hogy most remélhetõleg nem fog megfázni mint anno. De hál istennek minden rendben alakult. Remélem bõvebben is fogunk hallani az utazásotokról!
Hát ez nagyszerû cerezin! Nem mondod komolyan, hogy miattam tetted vissza. Ilyet én nem kérhetek... ...csak sajnáltam, hogy nics már ott az a kis aranyos.
Az idõ elég változatos volt már nálunk. Az elsõ 2 napon nagyon meleg volt, ahogy megérkeztünk és leszálltunk a légkondis buszról, megcsapott minket a meleg. Aztán csütörtöktõl vasárnapig elég csúnya idõ volt, de akkor voltunk a Meteoráknál és az Olympos túrán, úgyhogy igazán nagy problémát nem okozott, hogy pulcsit kellett vennünk és nem sültünk meg lépcsõzés közben Az utolsó 2 napon meg megint süttethettük a hasunkat a napon, sikerült is leégni
Szevasztok!
De bizony a Te kedvedért tettem vissza a kismozdonyt. Sajnos a Nei Poris táblát valaki kitörte tõbõl, úgy, hogy nekem még sikerült lefényképeztetni magam, de szerintem nagyon sokan, akiknek ez volt a vágyuk lemaradtak róla.
Voltunk Kateriniben, úgy át van építve, hogy alig lehet ráismerni. Már a város közepére. A hétvégék, ahogy zsupoc írta szelesek voltak, de csak azért, hogy valami örömöt szerezzenek az embereknek mikor kisütött a nap.Csodálatos érzés, amikor a meleg víz átcsap a fejed felett.