Immár 2-szor próbálok infókat kérni. A telen-nyaron.hu-n foglalnánk le az utunkat Sartira, a MAKEDON APARTMANba, de nem kaptunk róla képeket, csak kívülről és ez elég fura.....
Tudna valaki képekkel, beszámolóval szolgálni?!
Esetleg az irodáról...
Sürget az idő, mert betelnek az utak és két család, két kisgyerekkel menne...kevés a szabad, nyugis hely.
Szia!
Én már sokszor voltam Sartin,de a Makedón apartmanban még nem:-(
De találtam neked az egyik fórumon valamit..
CSak sajna ide nem tudom beilleszteni
De ha küldesz egy e-mail címet akkor oda átküldöm...
Köszi a gyors segítséget.
Az egyik címem: eorsi@freemail.hu. A gyerekek miatt egy kicsit körülményesebb a szállásunk lefoglalása...
Ti melyik apartmanba mentek?
Mi a Spanos apartmanban leszünk
Aug8-22ig.Tavaly épült és nagyon sok jót hallottam róla de ott sajna csak 2ágyas szobák vannak
Mindjárt küldöm.
Ez csak leírás de ha találok majd még valami belső képeket is akkor azokat is átküldöm
Olvasom, hogy Te ott laksz Sartin. Amennyiben van időd és kedved, kérlek nézz utána a Makedonnak, illetve jó lenne, ha valamelyik apartmant tudnád ajánlani?! Mi gyerekekkel megyünk, úgyhogy Sarti beach-en lévők lennének a legjobbak..
Előre is köszi és ne haragudj, hogyha nehézségeket okozok!
A Makedón apartman a Sarti Beach végén van, egy gazos nagyobb telekre néznek az erkélyek, utána a parti út és a strand. Egy csöndesebb kis utcában van. Belülről én sem láttam.
inkognitómat? a régi nevemmel egyszerűen nem tudok belépni, "újat" kell használnom
/Egyébként meg hova a csudába tűntél? /
Tavaly mi is vittünk voki-tokit, mikor a gyerekeim lementek a partra, vagy be a faluba, használtuk is. Néha jókat derültünk mikor más is bejelentkezett.
Egyszer azt mondja a vokiba egy magyar hölgy: de jó hogy magyar szót hall, kérdeztük tőle, hogy mi van még ki sem tettétek a lábatokat az apartmanból?
A beachen van még a Sarti plaza apartman, az Oreos, a Holliday,a beach vonalában de az út másik oldalán a Phillys mellett a Katerina, az út másik oldalán a falu legvégén az Alexandros, egy nagy olajfaligetben, kb. 300 m-re van a tengertől