#1612562011-05-06 13:19:34 Válasz a #161167. hsz-ra
Szia Ian!
Igen,olvastam Valcsinak a kosi élményeit sokszor,csak az érdekelt volna,hogyha helyi irodánál fizetek be mondjuk pl.Rodoszra,mennyivel nyújt az többet ill.kevesebbet...
Mindegy,majd úgyis ha ott leszünk,akkor fog eldőlni,végülis melyikre menjünk.Az igazság az,hogy Bodrum nekem ,,nem jön be",akkor már inkább Patmos.
Köszi!
#1612622011-05-06 14:19:31 Válasz a #161256. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Annyival nyújt többet az irodás út, hogy nem Neked kell megszervezned. De ha beszéltek valamilyen (főként ezek közül valamelyiket, angol-német-olasz-spanyol) nyelvet és/vagy kicsit talpraesettek vagytok, akkor fele annyiból is kijöhet az egyéni szervezés.
Ha nem vagyok indiszkrét, Bodrum miért nem "jön be" Neked? Pedig a bodrumi vár az tényleg szenzációs...mondjuk nekem a város hangulata is tetszik .
Üdv
#1612862011-05-06 19:34:25 Válasz a #161162. hsz-ra
Sziaaa!
Hát szerintem egy kis ízelítőnek megfelel, de semmi másnak. Legfeljebb, hogy fájdítsa a szíved egy évig, amíg vissza nem mehetsz Tavaly mi is gondolkodtunk, hogy visszanézzünk egy kicsit, de nem volt rá idő. Sajnálni biztos nem fogod, nagyon szép a főváros, de nem tudod bejárni! (Azt hiszem talán 4 -5 óra volt a hajó érkezése és a visszaindulás között.) Mivel másodjára fogod látni Kost, azt hiszem megéri egy napot rászánni erre a gyönyörű fővárosra. (Egyébként nekem az óváros hangulata nagyon hasonló volt Kos óvárosának a hangulatához) Addig írok, hogy teljesen odaleszek Ezek után csak azt tudom tanácsolni, hogy KI NE HAGYD!!!!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!Kedves Ian!Nekem a kicsi,hófehér házas,kacskaringós utcácskás szigetek ,,jönnek be",mint pl.Nyssiros.
Andi!Köszi,meglátjuk,milyen hangulatban leszünk és hogy bírja-e majd a frissen műtött sarkam...HA igen,akkor mindenképp átruccanunk!
Szia Zsebkuty!
Régi ismerősök Csak nem megint Kos-ra mentek? Achilleas? Tavaly csodás álom volt, örök emlék marad nekem és fiamnak is:)
élményekkel teli nyaralás kívánunk, gondolni fogok rátok:)Némi szívfájdalommal, de csak azért mert mi is ott lennénk:)
#1617742011-05-12 12:07:09 Válasz a #161565. hsz-ra
Szia, olvastam, és már írtam is neked privit!
Egyébként hogy vagytok? Legalább úgy izgulok, mintha én mennék Mi tavaly ugye június 21-én indultunk, nemsokára itt lesz megint az a nap. Be fogok kattanni. De no problem, jövőre, már a gyarapodott családdal újra elrepülünk az álomszigetre:)
Ahogy közeledik az idő, úgy jut eszembe egyre több kiseeb emlék, ami jelentéktelennek is tűánteht, pl. amikor már leszáltunk Kos-on a gépről, és vártuk a csomagjainkat, ahogy Okos Lóránt igazított a buszhoz, amikor a buszról leszállva megpillantottuk a hotel bejáratát, először szippantottunk a tenger sós és a virágokkal teli levegő illatából. Istenem, álmomban hányszor jártam ott újra meg újra:) Emlékszel, hihetetlen, hogy mennyire kék volt a víz abban a kis öbölben, ahová Lóri elvitt minket a kis helybeli görög hajójával:)
#1620322011-05-15 13:15:39 Válasz a #161867. hsz-ra
Szia,kedves Malecz!
Köszi a jókívánságokat!!!NEKTEK IS!!!
Menetrend?Neckinél ha rámész az indulási időpontra és kiválasztod az utazást,akkor mielőtt összegezné,kiírja az indulási időpontot!Kicsit bonyolultnak tűnik,de ,,adja magát"mit kell csinálni!