Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 2041
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169458 Üzenet linkje2011-07-12 20:10:39 

Szia Erinet!

Az utolsó "gyros-os", nem a Mamma mia volt?

Eszter

# 2042
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169459 Üzenet linkje2011-07-12 20:25:58 

Szia Erinet!

Az imént pontoztam az albumod! icon_smile.gif Nekem tetszik! icon_smile.gif
Ne aggódj én is kapom az egyeseket...

# 2043
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169461 Üzenet linkje2011-07-12 20:26:16  Válasz a #169458. hsz-ra Előzmény #169458

Szia Eszter!
Köszi, tényleg az utolsó a Mamma Mia icon_smile.gif valami MMM-betűs rémlett!
icon_smile.gif
üdv, Erin

# 2044
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169462 Üzenet linkje2011-07-12 20:31:37  Válasz a #169461. hsz-ra Előzmény #169461

Nekünk nagyon tetszett a Mamma mia, igaz mi nem gyrost ettünk.
Kis hangulatos hely...icon_smile.gif Finom a boruk:-)

# 2045
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169465 Üzenet linkje2011-07-12 20:40:10 

Aniferi! Köszönöm!
Igyekezem úgy fotózni, hogy sok tábla, sok információval árakkal olvasható legyen, hátha az segítség a később utazóknak, ezért is kerültek fel a képtárba, kimondottan a Hellasz.hu olvasói miatt, mert a családot baromira nem érdekelte, ezért esett kicsit rosszul a sok elégtelen.

Asteri: tetszett nekem is, hangulatos, főleg este, de a lentebbi képek is ott készültek, és nekem nagyon tetszett a berendezése:

# 2046
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169470 Üzenet linkje2011-07-12 20:53:09 

Mi valamikor éjszaka voltunk és nekem nagyon bejött az a hely.
Az "Amalthia" étteremben voltatok? Ha jól gondolom a Haroula apartman ott lehet a közelében.
Legalább is a térkép szerint arra a környékre helyezném... de ez csak tipp.icon_smile.gif

# 2047
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169473 Üzenet linkje2011-07-12 21:05:25  Válasz a #169470. hsz-ra Előzmény #169470

A MMM nagyon szép kivilágítva, forog a grill az utca felöli részen és a tetején kis láng szerű lámpa, hangulatos nagyon.

Almitha-ban nem voltunk, bár nézegettük, de akkor fedeztük fel a BIG-ben a fagyasztott állatokat olcsón, és inkább polipot ettünk.

A Peros-ban voltunk ami közvetlenül a Haroula mellett van, elég erőszakosak voltak a srácok, egy görög fiú, kedves és vicces, volt a másik egy szerb srác, ő tisztán tudta mondani, hogy " Jó napot kívánok" mindig igy köszönt még este is icon_smile.gif
Mindenkit leszóllítottak, a görög srác kezet csókolt a csajoknak, kezet fogott a fiúkkal, mindenkihez volt egy két kedves szava, erőszakosságuk mellett inkább viccesek voltak és sajnáltam őket..

Az utolsó előtti este náluk ettünk, de csak mert sajnáltuk már őket, a sok visszautasításunk miatt.
18 E volt két személyre a görög tál, nem volt rossz, de olyan jó sem, volt rajta muszaka, de tepsis és tésztás, ez nem volt jó, sült csirke, szőlőlevélbe csomagolt rizs, 5 féle tzatziki, grillezett padlizsán, padlizsán krém is, meg még több dolog, meg sem bírtuk enni, a csirkéket becsomagolták, elvittük haza.
+ 2 eurót felszámoltak, mert előtte kaptunk pirított kenyérszeleteket két kis vajjal. A vacsi végén kaptunk ajándékba két piskóta kockát lekvárral lecsorgatva, finom volt icon_smile.gif (képek a picasan)

Mellettük a No Name volt, oda nem mentünk be, és amellett a part felé az Almitha.

Kamariban a Skaramagas étteremben ettünk még.
A férjem citromos bárányt evett, utánna mézes joghurtot, én Tomatokefkedes-t (remélem igy kell írni), finom volt és bőséges, 15,50-et fizettünk.
Mondtuk, hogy Apollonos vendégek vagyunk, ezért kapunk két gömbös fagyit a végén.

Az Aliendriver (idegenvezető) mondta, hogy az Apollonos vendégek, két személyre vagy fél liter bort, vagy valami édességet kapnak ott, de minket nem kérdeztek, melyiket kérjük, hozták a fagyit.
Képek a képtáramban a picasan, már olyan sokat nem akarok ide beilleszteni, nehogy az legyen a baj.

# 2048
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169476 Üzenet linkje2011-07-12 21:20:12  Re:

Erinet írta:
szia Melus!

Köszi a dicséretet, szóban sokan dicsérik a képeket, csak azt nem értem, hogy akkor miért kapok rá 1 illetve ritkán 2 pontokat a pontozásnál, annyira rosszak lennének?
Tudom, hogy nem verseny, de én a legrosszabb képsorozatra is 3-at adtam legalább, mert mindegyikben van valami szép..és többnyire 4-5-öket adok, én miért érdemlek 1-et? (ez talán csak a tanár énemet zavarja, hogy az 1, az nálam elégtelent jelent icon_sad.gif)

Santorinit imádom, most még jobban mint előtte, megértem teljesen Josza érzéseit, még én sem érkeztem haza onnan ...
Nagyon szeretnék jövöre is menni icon_smile.gif

Hosszabb, egybefüggő beszámolót nem tervezek, csak inkább témák szerint egy két összefoglalót, mint pl. a szállásról, a napernyőzésről.

Szép estét mindenkinek!
Erin

Én még az eredetileg betett linken néztem meg a képeid, de most utólag pontoztam icon_wink.gif
Megnéztem minden egyes képet, mert érdekelt, de szerintem sokan csak bele-bele kukkantanak, mert túl sok lett a kép.
Már én is rájöttem, hogy túl sokat nem szabad feltenni, mert érdektelenségbe fulladhat icon_wink.gif
A pontozásnak ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget, bár tudom, hogy bosszantó. icon_rolleyes.gif

Tavaly valahogy kedvet kaptam a beszámoló-íráshoz, néhányan biztattak is. És igazuk lett, írás közben szinte újra nyaraltam, és így sosem fogom elfelejteni, ha mégis kopnának az emlékek, akkor csak átolvasom... icon_wink.gif
Az előtte lévő Zante-i nyaralásról sajnos nem írtam, de már bánom, már most is vannak olyan dolgok amire nem emlékszem pontosan icon_cry.gif
Gondold meg, hátha Te is kedvet kapsz...

# 2049
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169477 Üzenet linkje2011-07-12 21:31:38 

Melus, köszi!

Azért van fent ennyi kép, mert ami tetszett, érdekes volt, vagy információt hordozott azt feltettük mindet a picasara, a barátoknak családnak, és ide, ebbe raktam a hellaszra szánt ártáblákat is ..gondoltam, hogy kellett volna külön válogatni egy hellaszos mappára is, de nem volt túl sok kedvem, még egy mappát feltöltögetni.
1500 képet fotóztunk 620 körül van a picasan, 606 linkelődött ide be, mert a többit később tettem hozzá.
Fira-ban egyszerűen 2 méterenként volt valami fotózni való icon_smile.gif Oia-ról nem is beszélve, a fel nem töltött képek is annyira szépek, sajnálom, hogy azokat is csak én látom.

Kint nagyon sokszor gondoltam, hogy mit fogok irni, de most nem jönnek úgy a szavak és a gondolatok még, ahogy ott megfogalmaztam.
Azért gondoltam, hogy téma köré csoportosítok, mert így jobban beugranak események.

Lehet, ha eltelik pár nap akkor belevágok, időmből kitelik.
Kint jegyzeteltem, hogy melyik nap mire és mennyit költöttünk, így megvan a teljes kinti költségvetésem, abból sok mindenre vissza tudok következtetni icon_smile.gif

Szép estét!

# 2050
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169478 Üzenet linkje2011-07-12 21:37:33 

Erinet írta:
Melus, köszi!

Azért van fent ennyi kép, mert ami tetszett, érdekes volt, vagy információt hordozott azt feltettük mindet a picasara, a barátoknak családnak, és ide, ebbe raktam a hellaszra szánt ártáblákat is ..gondoltam, hogy kellett volna külön válogatni egy hellaszos mappára is, de nem volt túl sok kedvem, még egy mappát feltöltögetni.
1500 képet fotóztunk 620 körül van a picasan, 606 linkelődött ide be, mert a többit később tettem hozzá.
Fira-ban egyszerűen 2 méterenként volt valami fotózni való icon_smile.gif Oia-ról nem is beszélve, a fel nem töltött képek is annyira szépek, sajnálom, hogy azokat is csak én látom.

Szép estét!

A többi képet tedd fel másik helyre, aztán csak a linkjét tedd be ide, mi meg majd jól megnézzük azt is! icon_wink.gif

Neked is szép estét!

Melinda

# 2051
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169481 Üzenet linkje2011-07-12 22:05:33 

Erinet!

A Skaramagas-ban mi kedvezményt kaptunk, pedig 1. este jártunk ott. Beszélgetés közben mondta a pincér srác, hogy az Apollonos vendégeknek jár...akkor jöttünk rá, hogy másnap ott lesz a találkozóicon_smile.gif
A "tepsis-tésztás muszaka", szerintem a Pastítsió. Én jobban szeretem, mint a muszakát.

A Petros tavernát tudom hol van, akkor így a haroulát is el tudom helyezni icon_smile.gif

# 2052
Mediterraneo
Törzstag
Törzstag
1300 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169482 Üzenet linkje2011-07-12 22:11:07 

Erinet írta:

Kedves Erika!

Még tegnap este megnéztem a képeid, több mint egy órát nézegettem - igaz, hogy sok a kép, de Santorini olyan gyönyörű! És látom, hogy ugyanolyan gyönyörű, mint amire emlékeztem.
Az Oia-ról készült képek közt van néhány fantasztikusan jól sikerült!

Hát, nem lehet könnyű ennyi élményt feldolgozni icon_smile.gif
Várom a beszámolót, de jóllehet a naplószerű beszámoló "szokás" itt, ha belőled nem ez "jön", akkor ne erőltesd, hanem írj tematikusat! Abban is benne lesz minden infó azoknak, akik ezért olvassák, és minden élmény azoknak, akik arra kíváncsiak, hogy Ti hogy éltétek meg ezt a találkozást Sanorinivel.

Üdv,
Medi

# 2053
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169880 Üzenet linkje2011-07-15 22:52:20 

Na, akkor még egyszer, hátha most választ kapok: icon_smile.gif

Sziasztok!

Mindenkihez lenne a következő kérdésem: szerintetek júniusban vagy szeptemberben érdemes Santorinire menni? B szezont néztük ki és nem tudom, hogy a 2. hét vagy az utolsó előtti hét lenne-e a jobb (jövőre). Mi a különbség (azonkívül, hogy júniusban tovább van világos)? Gondolom mind2 hónapban van azért élet még rendesen a szigeten?
A másik kérdésem, hogy van-e olyan part, ami kevésbé gyorsan mélyülő?

Köszi szépen előre is a válaszokat!

Anikó

# 2054
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#169908 Üzenet linkje2011-07-16 16:07:53 

Szia Aniferi!

Az idén jun.18-25-ig voltunk Santorínin és tavaly pedig szept. 18-25-ig. Mind a kétszer jól sikerült a nyaralásunk! icon_smile.gif
Valóban tovább van világos júniusban, de szeptemberben melegebb volt a tenger. Kellemes jó időnk volt, sőt inkább meleg és "pörgött rendesen az élet", nincs kihalva a sziget szeptemberben sem...
A 2. kérdésedre nem tudok válaszolni, mert mi nem találtunk olyan partot, ahol nem mélyült volna gyorsan. Viszont csak Kamariban, Perivoloson és a Vörös parton voltunk fürödni.

Eszter

# 2055
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170027 Üzenet linkje2011-07-17 19:26:03 

Asteri írta:
Szia Aniferi!

Az idén jun.18-25-ig voltunk Santorínin és tavaly pedig szept. 18-25-ig. Mind a kétszer jól sikerült a nyaralásunk! icon_smile.gif
Valóban tovább van világos júniusban, de szeptemberben melegebb volt a tenger. Kellemes jó időnk volt, sőt inkább meleg és "pörgött rendesen az élet", nincs kihalva a sziget szeptemberben sem...
A 2. kérdésedre nem tudok válaszolni, mert mi nem találtunk olyan partot, ahol nem mélyült volna gyorsan. Viszont csak Kamariban, Perivoloson és a Vörös parton voltunk fürödni.

Eszter

Köszönöm szépen Eszter! icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 136 137 138 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu