Számíthatsz rám!!!!!!!!
Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk
Mivel egy héttel előbb érkezünk legalább lesz időm gyúrni
És az idén elviszünk benneteket megkóstolni a veres sert!
Katus!
Hétfőn elküldöm a listát akik visszajeleztek, a munkahelyi gépemen van a dokumentum elmentve, azért ha írnál egy priv.üzit megköszönném, így nem felejteném el.
Aki most válaszolt, ott mégsincs medence, összekevertem a másikkal, de elég szép az apartman, na de majd küldöm a nevet, árat, weboldalt.
Szia Firkamano!
Mi, ahogy az utazólistában is láthatod,jún.20.-júl.10.-ig leszünk ott. Tuti hely, és érdemes meghallgatni Kakadu tanácsait, mert nagy igazságokat és jó tanácsokat tud adni!
A Kakadu nem akar és nem tud nagy igazságokat mondani, egyszerüen csak segíteni szeretne annak aki igényli; miért kellene másnak is végig menni a Damaszkuszi úton.
Tavaly és tavaly előtt is írtam egy-egy szösszenetet ide a Beszámolók rovatba, melyben pont az elösszőr a szigetre látogatók figyelmét prószáltam felhívni néhány szempontra és lehetőségre, ezek a sorok nagyjából mai is aktuálisak, tisztelettel ajánlom az érdeklődők figyelmébe.
Természetesen az itteni megkeresésekre is reflektálok
Az Apollonnal utaztam busszal, 10 h-kor indultunk Budapestről, és másnap reggel 8-kor a szálláson voltunk. Természetesen ez sok mindentől függ, illetve kiszámíthatatlan a határokon történő várakozás. Volt, hogy akár 3 órát is várakoztunk egy határnál, akkor nyilván csúszunk.
3 hetet lesztek ott? Wow, nagyon szuper!!
Mi jún. végén érkezünk, és júl.11-ig maradunk.
Már véglegesen lefoglaltam a szállást, most várom hogy visszajelezzenek hova kell fizetnem az előleget.
Egyébként nyilvánvalólag le lehet menni, de azt ismételten megemlíteném, hogy Grevena után, a Pindosban kezdődik a nehéz szakasz, ott még csak hellyel-közzel van autópálya, Ioánnina után pedig már egyáltalán nincs, fáradtan, ismeretlen terepen könnyebb hibázni.
Ezt kire is értetted?
És miért?
Az új I-GO 8 különben már ismeri az új, Ioánninát elkerülő autópálya szakaszt is! és a szigeten is elég jól elboldogul, de POI pontokat a szigeten pl. nem.