A kirándulások pontos idejét a papíron tudjátok meg, nekünk a júli 2-ai turnusban hétfőn volt a vulkán, kedden a falvas..
Az idegenvezetős meeting másnap ( vasárnap) 10- kor volt a Skaramagas étteremben.
#1709742011-07-25 20:38:28 Válasz a #170944. hsz-ra
Szia Szilvi!
A papíron 21E van, de szerintem egyénileg is meg tudjátok oldani. Kamariból indul kishajó a vörös-és fehér partra. Átmentek Perissába a kishajóval és ha jól értettem akkor onnan indul egy másik tovább.
De reggel a 10-kor indulóval kell átmennetek. Mi nem voltunk, csak megkérdeztem, de végül is nem jött össze csak a vörös part. Busszal mentünk Akrotiribe és kis gyaloglással a vörös partra.
De lehet Erinet pontosabb infót tud neked adni az árakról, mert nekem a tavalyi papírom van meg, az idén nem hoztam haza.
#1709922011-07-25 23:13:45 Válasz a #170991. hsz-ra
Szia Marcsi62!
Jó keresgélést! Biztos találni is fogsz! Mi pár éve Iosra mentünk át, 1 napra, korán reggel indultunk, akkor 2 komp is volt, egy közvetlenül Iosra és egy Folegandros-Sikinos-Ios útvonalon, mi ez utóbbit választottuk, mert legalább a kompról meg akartuk nézni a szigeteket. Persze, így a kompozás hosszabb volt, de én akkor voltam előszőr ekkora nagy hajón, óriási élmény volt!
Ioson megnéztük Horát, strandoltunk egy jót, aztán délután ment egy komp vissza.
Sajnos annyi pénzünk nem volt, hogy autót béreljünk egy egy kicsit körbenézzünk a szigeten. Azóta is tervezgetjük a visszatérést...
#1709942011-07-25 23:29:43 Válasz a #170992. hsz-ra
Én szerdán mennék: akkor van reggel is komp Iosra, valamivel 8 után, azaz nem kell éjszaka kelni, hogy lejuss a kikötőbe. És vissza is van, viszonylag későn, este 7 után picivel, vacsizni más Santorinin lehet
Persze a többi napot is érdemes megvizsgálni, én ezt a szerdát csak első rápillantásra mondtam.
#1710552011-07-26 17:02:40 Válasz a #170994. hsz-ra
Szia Medi!!
Nagyon köszönöm a segítséget,én is a hét közepét nézegettem,igaz még csak Folegandrosra kerestem tegnap éjszaka,ma eddig még nem voltam gépnél.
És igen,erre is kíváncsi voltam,hogy volt-e esetleg már valaki a Hellaszról így egy napra magánban.