Hiába,aki béna az béna is marad...Boccss...Nem utazik senki sem a gyönyörû szigetre?Remélem,a sok új fórumos nemcsak kérdez,de sok élményt megoszt majd velünk,ha hazajön.Egyébként az Aeolus nem az Artemiszbe visz makrin,hanem a Koraliba...Mindegy is,csak már ottlennénk!!!
Fújjjj! Hogy lehetsz ilyen!!! Itt ülök bezérva az irodába, temérdek munka, gondoltam megérdemlek egy kis Hellasz topikot, és akkor mi fogad.
csúnya ronda képek Krétáról!
Szóval köszönöm feldobtad a napom, csak a szívem fáj nagyon, hogy még nem lehetk ott! De látom Te már nemsokára utazol!
Irigyellek!!!
VÉGRE VALAKI!!!Millió csók,hogy ennyire örülsz,pedig igazából a második kép sem sikerült és azt sem tudom,rendes képet hogy kell felnyomni,pedig mindenkit szeretnék feldobni egy kicsit,gondoltam,hogy a sok munka mindenki erejébõl kivesz,de kitartás!!!Idén is lesz nyár és jövõre is és azután is...Pusszz!!
sziasztok!!Mi a jövõ héten indulunk az öt kontinensel krétára!pontosabban agia marina és platanias közé 11-dikén!!!!Megy valaki akkor és a littinakis apartmanba esetleg?????
Kedves Erika!1xvoltam csak görögbe,Asprovaltán.Látom,hogy a másik topicba is irtál,milyen Platanias,stb...mikor hellaszos lettem és tudtam,hogy Krétára fogok utazni elõször vettem a fáradságot és a krétai topicot VÉGIGOLVASTAM.Javaslom,tedd ezt te is fõképpen azért,mert mindjárt az elsõ oldalakon infókat találsz Plataniasról is.Tudom,hogy nem kis idõ,mig az ember végigolvassa,de ha minden új fórumozó ugyanazt kérdezi,akkor az egész topic ismétlésbõl állna.Nem akartalak ám megbántani,távol álljon tõlem,én még segitenék is szivesen,de mivel nincs tapasztalatom errõl a helyrõl,nem tudok.Javaslom,olvass vissza!De lehet,hogy valakinek megesik rajtad a szive,aki járt már ott.Bocs!Üdv
Hersonissosrol szeretnék megtudni pár dolgot, ha valaki járt már ott és mesélne nekem róla nagyon megköszönném!
Érdekelne, hogy a tengerpartja milyen és hogy kb. mennyiért lehet robogot bérelni?
Maria beach apartmanba megyünk, ha tudna valaki arról is infót szupi lenne!
köszönöm elõre is!
üdv:Ági
Téged olvasni kész élvezet. Mi sajnos csak aug.23-án megyünk, de addig is szívesen olvasok mindenrõl ami Krétán történik, és persze a gyönyörû képeket nézni sem utolsó. Mi egyébként Fermába megyünk.
Tényleg nem tudja valaki, hogy ott tudunk-e autót bérelni, vagy csak nagyobb településeken lehet?
Sajnos még 81 nap hátra van az indulásig.
Kvalcsi élménybeszámolóit is szívesen olvasom.
Üdv. Nektek
Judithka
ISTENEM!A jó öreg Ferma újra kisért!Csak nem Achlia?A 120.oldal körül jópár gondolat van errõl a helyrõl!Ha szereted a nyugalmat,neked találták ki,kb.2taverna van,plusz 1motorkölcsönzõ,viszont szép a tengerpartja!Kb.12km onnan Makri Yialos,ahova mi utazunk,eredetileg mi is Fermába készültünk,de átirattam magunkat,mert én azért egy kicsit jobban szeretem a lakottabb helyeket,de sztem,ha fiatal vagy túrázhattok eleget,jól fogjátok érezni magatokat!