Mi a Pylibe leszünk úgy látom mi hamarabb megyünk mint ti majd megírom neked, hogy milyen volt de én csak jókat hallottam a szállodáról, meg jókat is olvastam olvasd el te is a véleményeket!
#1659852011-06-17 17:01:43 Válasz a #165932. hsz-ra
Kedves Malecz!
Nagyon köszi.
Valóban Ti hamarabb utaztok, kíváncsi leszek a véleményedre! Magáról a szigetről sok szépet olvastam, de Görögország ezen részén még nem jártam. Már nagyon várom!
Ti milyen étkezést választottatok? Félpanzó vagy AI
(Mi a félpanzió mellett döntöttünk)
Mi idén csak szeptemberben tudunk szabadulni nyaralni.
Szeptember 5-e körül tudnánk utazni, akkor érdemes még Kos szigetre utazni, milyen az időjárás? Tapasztalat valakinek???
#1661832011-06-19 09:31:57 Válasz a #166098. hsz-ra
szia csilla!!!
tavaly mi is szeptember elején voltunk,kánikula volt,nappal 34-39 fok is volt,tényleg csak a parton lehetett kibírni:-)
mi Marmariban voltunk,elég nyugis település,nyüzsgés szinte semmi,pihenésre tökéletesen megfelel:-D
életem egyik legjobb nyaralása volt:-DD
Sziasztok,drága fórumosok!!!
Ma pontban éjfélkor landoltunk Budapesten,sajna:((((hazaértünk és annyit elöljáróban,hogy SZUPER volt minden,saját magunknak szerveztünk hajókázásokat,rengeteg helyen jártunk Koson kívül is.
Atlantis Hotel-ben voltunk,kaja szuper,rengeteg saláta,pár húsétel,pár süti de mind-mind elsőosztályú!!!Este látványkonyha,a srác süti a frissensülteket,biftekit,pulykamellet......hmm...az idő végig szuper volt,alig lengedezett a Meltemi,ami aztán vasárnap bedurvult,olyan 7-8Beaufort-körül fújt,kicsit hűvös is volt már este,ma is fújt nagyon!!
A part szuper volt,tiszta,de NEM aprókavicsos!!Aki ide menne,amíg beérsz,addig kicsit aprókavicsos,de a tengerben nem vált át homokossá,víz tiszta épp ezért...jujjj,most egyelőre ennyit,bocs,lepihenek kicsit,mert tegnap reggel óta fenn vagyunk!
ÜDV!!!
Szia Hajdunem ne haragudj, hogy csak most válaszolok a kérdésedre!, mi a teljes ellátást választottuk, persze megírom neked mindenképpen, hogy milyen volt!!
Szia Zsebkuty nagyon sokat gondoltam rád ,hogy vajon, hogy érezhetitek magatokat és ,hogy a lábad ,hogy bírja örültem a levelednek már én is nagyon várom, hogy induljunk:)
Írsz majd bővebb beszámolót?Meg a képeket is megnézném
#1677172011-06-29 11:25:06 Válasz a #167711. hsz-ra
Kedves Malecz,szia!!!
Lábam bírta,ha elfáradtam,leültem egy lépcsőre,pl.Rodoszon,mert sikerült oda is eljutnom,fele áron,mint a Neckivel.
A Mecki utcájában Kos városban van egy Adris Travel nevű iroda,ott meg befizettünk SYMIRE!!!Az egyszerűen fantörpikus kis kikötőváros,csoda körpanorámával,fejenként 38EU-ért,előtte megálltunk Panormitisen,ahol szép kolostort néztünk meg.Laumzis-sal,légkondis luxushajóval 2óra10perc alatt értünk Rodoszra 8.30kor indultunk és vissza 16.00kor,volt időnk alaposan körbenézni a fővárost,2 főre volt 70EU.A szél Rodoszon sokkal-sokkal erősebb volt,mint Koson,bár ez akkor nem igazán érdekelt...az óvárosi bejáratnál lévő szabadstrand az út mellett olyan csodaszép tiszta vízű,mintha a Karib-tengeren lennénk...isteni volt!!!
Képek...lesznek,de tudjátok mindig meg kell várni a barátunkat,aki felteszi nekünk és sok mindenben segít,mert mi nem értünk a géphez olyan jól,de lesznek,ígérem....