Erici, Ti Hatvanban szálltok fel? Kicsi a világ Mi is elég közel vagyunk Hatvanhoz, innen 60 km. Ezek szerint nem lakunk messze.
Bár mi Pesten szállunk fel, s az Németh Travel busz lesz.
Aladina, köszönjük szépen mi is.
Próbálok majd kintrõl írni, elvileg ülök majd gépnél egyszer - kétszer.
Aki ismeri a szórakozóhelyeket Paralián, attól kérdezném, hogy melyik az a hely, ahova nem csak a tizenévesek járnak? A Gold nevûrõl olvastam itt, hogy nincs tánctér. Az Omilos és a Cocus között mi a különbség, árban, zenében, vendégekben...?
Húúú csajok meg fogtok sülni a 45 fok rengeteg...
A Caravelrõl majd írjatok mindenképpen, ha jól emlékszem vki odamegy (talán dobodora). A vidámparkra is kíváncsi lennék, hogy milyen, érdemes-e bemenni?
Na még egyszer: jóóóó utat, és kellemes pihenést Nektek!
Ha olyan helyet keresel, ahol fõként nem tizenévesek a vendégkör, akkor semmiképp ne az Omilosba menj, mert ott 90% 18 év alatti, az átlagkorosztály 16. Az Omilosban fõként mai disco zenét játsszanak, ja és nagyon sok a lengyel és szlovák.
A Cocus annyiban különbözik, hogy ott mindenféle zene megy, görög, angol, magyar... , és ott nemcsak discos számok vannak, hanem szimpla rádiós vagy mulatós slágerek is. A cocusban mindenféle korosztály van, nagyon sok a 30 év feletti, de én láttam egész családokat is, apa , anya, tizenéves gyerekek. Nagyon sok az albán, a magyar, és van pár görög is. Jó hely, megéri meglátogatni.
Állitólag a Habana és a Casa sem a tizenévesek helye.
Sziasztok!
Megjöttem végre.
Erici: nem tudjuk merre megyünk, mert a szervezõnk bekavart. Mi Miskolcon szállunk fel, 82-es férõhelyes buszon vagyunk. Amit az utazási iroda mond és amit a szervezõnk az sajnos nem egyezik. Mindegy. Erici az a lényeg , hogy Miskolcon szállunk fel. A legrosszabb esetben Szegeden találkozunk. De szerintem Hatvanban találkozunk. Fenn leszünk a felsõ szinten a feljárat mögötti ülésen a jobb oldalon.
Szia Dora, jó pakolást. A szervezéssel én is úgy vagyok, hogy az iroda Ibusz, a busz Németh Travel... Az Ibusz azt mondta, a pesti busz megy végig Paraliára, viszont én már utaztam Németh Travel-es busszal, õk majdnem mindig gyûjtõjárattal viszik az utasokat Szegedig, s ott van találkozó. Ki tudja még elõre, mi hogyan lesz Még az is lehet, hogy ugyanazon a buszon utazunk.
Az idõre nem lesz panasz, az tény.
Estella, van olyan topic is? Meg is nézem, nem rémlik, hogy találkoztam volna vele, de nekem épp olyan infora van most szükségem. Köszi!
Omilos nem jó, ráadásul ha éjfél után mész, már 5 euró a belépõ...de a beengedõ csaj magyar.
Cocus forever, az csajoknak ingyenes, pasiknak 4 euro, amit leihatnak!!