Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Djbobo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
186 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28317 Üzenet linkje2007-05-18 18:42:49  Válasz a #28310. hsz-ra

Hamár Sartiig elmentek onnan csak egy ugrás Vourvourou. Nézzetek be hozzánk is!
# 212
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28321 Üzenet linkje2007-05-18 19:17:54 

Mi eredetileg is így terveztük. Gondoltuk az úton megdumcsizzuk veletek. Lesz rá néhány óránk. icon_lol.gif
Hogy azok milyen boldog órák lesznek. icon_wink.gif Útban Görögország felé.

# 213
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29006 Üzenet linkje2007-05-25 20:02:01 

Szia Csutek!

Toronit nem tervezitek meglátogatni? Sartitól már nincs messze... Ha úgy alakul, hogy útbaejtitek, csinálsz majd pár fotót? Olyan jó lenne látni, a nosztalgia miatt... icon_lol.gif icon_redface.gif

# 214
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29009 Üzenet linkje2007-05-25 20:06:55 

Szia Kristin!

Rábeszélem Apcit és Djboboékat. Néhány fotó nem árt meg, fõleg ha valami szépet láthatunk. Legfeljebb körbe megyünk Sithonián. Mi minden szépségre vevõk vagyunk! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 215
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29774 Üzenet linkje2007-06-01 11:20:27 

Az aparthotel éttermének terasza.

# 216
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32766 Üzenet linkje2007-06-24 14:00:25 

# 217
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32772 Üzenet linkje2007-06-24 14:22:46 

# 218
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#37877 Üzenet linkje2007-07-24 11:09:08 

Egy hónap múlva indulok erre a csodás helyre! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 219
Fecsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40005 Üzenet linkje2007-08-06 20:36:24 

Szia Csutek!
Nagyon köszi az infókat, persze jöttek az újabb kérdések, vajon mekkora a hûtõszekrény és van-e fagyasztórekesze?
A Meteórákhoz merre kell menni, tényleg kell-e még a gyerekekre is hosszúnadrág, mennyi a belépõ és hány km. kb. Fourkától?
Üdv.:
Fecsi

# 220
Fecsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40009 Üzenet linkje2007-08-06 20:57:34 

Szia Csutek! (Ha nem kívánsz a pokolba, de valakinek mindig eszébe jut valami!)
Íme a következõ kérdés: kell-e itthonról napozószivacsot vagy strandlepedõt vinni, vagy van az apartmannak illetve lehet-e kölcsönözni? Ahogy közeledik a péntek este érezhetõen nõ a lányokban a feszültség nehogy itthonhagyjunk valamit! (Az utóbbi 7-8 évben bárhova indultunk nyaralni a házunktól 500 m-nél messzebb még nem értünk el úgy, hogy nem kellett visszajönni valamiért, persze hajsütõ, smink meg mindenféle ilyen nõi ketyerék!!)
ui.:
5 éve Hajdúszoboszlón nyaraltunk!!

# 221
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40073 Üzenet linkje2007-08-07 09:11:00 

Szia Fecsi!

Sajnos elég kicsi a hûtõ, de van fagyasztó része is.
A Meteorákhoz több féleképpen is lehet menni. Mi a hegyen keresztül mentünk és Larisa felé jöttünk vissza. Megbeszéltük a férjemmel, hogy idén Larisa felé megyünk, mert ott hosszabban mehetsz autópályán és csak 100 egynéhány km a lassabb útszakasz. Ráadásul itt a tenger közelében hajtunk és nem a hegyek között. Larisától az E92-es úton Trikala-ig és onnan 30 km Kalambaka (jól ki van táblázva). De biztosan lesznek, akik más útvonalat javasolnak. Kb 350 km.
A gyerkõcöknek: láttam görög fiucskákat, akik térd alá érõ naciban voltak.(szerintem az albumban is van róluk egy fotó) A lányok magukra köthetik azt a szoknyát amit ott adnak, ha szükséges. A belépõ 2 euró/fõ, de nem tudom, hogy a gyerekeknek hány éves kortól kell fizetni.
Mi mindig viszünk magunkkal napozó alkalmatosságot, mert sokat csavargunk és szükség lehet rá. De a parton van lehetõség bérlésre is és a bárnál fogyasztás ellenében is használhatjátok az ágyakat. Mi reggel lementünk a törcsivel, rendeltünk 1-1 frappét és egész nap használhattuk az ágyat. Persze a szieszta alatt lent hagytuk a törcsit. De a poharakat is csak este vitték el, ha elvitték, mert volt olyan, hogy még reggel is ott találtuk. Ez az apartmannál lévõ strandon volt.
Én listát írok, de sosem fordulok vissza, ha valamit elfelejtettem.
Megkérdezhetem, hogy mennyi idõre mentek?

Csutek

# 222
Fecsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40095 Üzenet linkje2007-08-07 10:40:23 

Hali!
Sajna csak egy hétre, aug 11.-tõl 18.-ig, ha megjöttünk megírom a legfrissebb tapasztalatokat! Látom Ti majdnem közvetlenül utánunk jöttök! Megint egy kérdés, internethozzáférés van-e? Nekem nem számít de a csapatban lévõ tizenéves gyerkõcök talán nem is tudnak MSN nélkül lenni. (én remélem nem lesz!)
Üdv.
Fecsi

# 223
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40101 Üzenet linkje2007-08-07 11:47:29 

Megnyugodhatsz! A férjem tavaly hiába keresett netezésre alkalmas helyet(üzenni akart haza, hogy szerencsésen megérkeztünk, mert a telefonunk nem akart mûködni, csak Sartiban csatlakozott a hálózatra). Van net a faluban, sõt a szálláson is, de nem a túristáknak.
Remélem a helyzet azóta is változatlan, mert a gyerkõcök is jönnek, természetesen nekik is fontos az msn-ezés.
A szállással kapcsolatban: Ne készüljetek valami fullos helyre. A fürdõszoba pici, és amelyikben mi laktunk ott a csúnyábbik kék szinbõl készültek a csempék. De tiszta és szerintem ez a legfontosabb. A 6 fõsben voltunk tavaly(rögtön az elsõ apartman a bejárattól), ott két háló és egy nappali van. A katalógusban rosszul írták, mert nem konyha sarok van, hanem egy "igazi", külön bejárattal rendelkezõ konyha! Szerintem a 4 fõs rendelkezik konyha sarokkal.
A legfontosabb! A hálókban lévõ ágyakon csak óvatosan hancúrozni, mert nem nászutasoknak készültek! icon_redface.gif icon_lol.gif A nappali "ágyai" erõsebbek, de csak egyszemélyesek.
Nagyon várom, hogy hazaérjetek, mert idén egy 4 fõsben leszünk és nem tudom, hogy azok milyenek. Sajnálom, hogy csak egy hétre mentek, de örülök is neki a friss infók miatt.
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy rátok milyen benyomást tesz a hely. Szerintem én elfogult vagyok. De tavaly kicsit megszeppentem elsõ látásra a falutól, aztán haza sem akartam jönni.
Igaz, hogy ezt nem kérdezted, de: Ha a férjem hazaér, megbeszélem vele hogyan találtok oda a legkönyyebben(nem tudom, hogy az elsõ vagy a második utcán érdemesebb-e jobbra fordulni). Ha megtaláljátok a Fõteret, ott van egy pizzéria. Mellette kell bemenni az utcába bal felõl és ott az elsõ apartman a Ioli.

Az apartman bejárata:

# 224
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40107 Üzenet linkje2007-08-07 12:29:18 

Haza ugrott a drágám. Azt mondja, hogy ha beértek Fourkára el kell menni a lámpás keresztezõdésig és ott jobbra fordulni. Az az utca a Fõtérig visz. Ott megint jobbra és szemben lesz a pizzéria.
# 225
Fecsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40109 Üzenet linkje2007-08-07 13:11:36 

Szia!
A NET ok. A hellyel kapcsolatban, nem vagyunk sznobok, legfontosabb a tisztaság. Tavaly Horvátország Vir sziget (szörnyû hely!!!) vadonatúj apartman, a szoba a berendezés szép is lett volna, csak olyan förtelmes szag terjengett, hogy másik helyet kellett választanunk. Tehát ez az a hely amit senkinek nem javasolok! (Lehet a házakat is ezért dózerolták?!) Görögo.-ba most megyünk elõször, ezért ez a nagy várakozás! Magunkat ismerve és amiket Tõled hallottunk errõl a helyrõl, 100%, hogy jól fogjuk magunkat érezni!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu