Sziasztok,
Tud valaki olyan biztosítást amit autóra is lehet, DE nem csak 10 éves kor alatt? A mienk 12 és bitositas.hu-n nem engedik csak 10 év alatt.
Én is éppen ilyet keresek,eddig, egyedül a Groupama Garancia Biztosítónál találtam olyat,ahol nincs meghatározva az autó életkora.
Amit nyújt: Személygépkocsi hazajuttatása( sofőr küldése)50 000 ill. 100 000. Ft.Sérültgépkocsi utasának hazahozatala:Szintén 50 000 ill.100 000 Ft.Biztosítási összegtől függően.
Ha valaki többet tud ez ügyben, legyenszíves közkinccsé tenni!
Te miröl beszélsz ember???. Miért vagyok én felelötlen??????. Én csak úgy indulok el hogy van utasbiztósitásom autóbiztósitásom van zöldkártyám. valamit nagyon benéztél.
Te miröl beszélsz ember???. Miért vagyok én felelötlen??????. Én csak úgy indulok el hogy van utasbiztósitásom autóbiztósitásom van zöldkártyám. valamit nagyon benéztél.
Ezekszerint nem jól értelmeztem a mondatodat kisördög
Végülis nem kerül sokba 2 hétre sem a BBP-biztosítás, ki lehet bírni és soha sem lehet tudni, noha ez már nagyon elcsépelt szöveg, de igaz... Elsősorban az érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak/voltak az Uniqa-val ilyen téren. Amit néztünk a netrisk-en, az 8.500.- Ft 2 hétre, mármint a biztosítás, assistance is van benne autóra.
Azért nagyon örvendek hogy ezen nem takarékoskodsz....
Szerintem jó választás csk én nem tudok a te pénztálcáddal gondolkodni...
Én a középsőt kötném meg ,de izlések és pofomok....
Én a nejemnek az atlasznál szoktam megkötni,de most jól is jön mert Toloba az a jó....
Igaz nekem nem az van,de szerintem megoldom mert kifizetem KP-ba aztán potyesz itthon...
De remélem nem lesz rá szükségünk,se neked se nekem és akkor potyára kötettem meg veled ezt a fránya biztosítást