Szia kiss.peter.5!A Kostis apartmant rengetegen dícsérik én is olvastam róla,szerintem jó kis szállást választottatok.Vojandi beszámolóját mindenképp olvasd el mert sokat segíthet
Heló! Itt igen kezdõ vagyok.Köszi a tippet .Rápróbálkozom.
Van egy képem a Kamari stradról.Ahogy én látom az elég érdekes.Ha a nejemnek bedobom a vízbe a labdát /nem tud úszni/ szerintetek túléli?Kell oda valami féle szandáll féle a stradra?
Nagy sziklákat látok , utána mélységet.A képet nem tudom , hogy kell ide feltenni !
Vigyázok ! A másik . Kamariból állítólag lehet vizi taxival átmenni Perivolosba. Ott van valami jó hangulatú csuzdapark .A skacok miatt. Érdemes erre idõt és pénzt szánni?
Csak most olvastam a kérdéseidet.
Mi 2004-ben nyaraltunk Kamariban. Nekem nagyon teteszett. Kellemes sétákat lehet esténként a parti sétányon tenni. Nagyon szépek az apartmanok, szinte mindet le tudtam volna fenyképezni. A strand olyan, hogy az út felöli szélén szinte porhomok van (fekete, így eszelõsen forró tud lenni), és minél közelebb mész a vízhez, annál kavicsosabb lesz. Elõbb durva szemû homok, majd aprókavics, a víz határában pedig tenyérnyi kerek kövek. Így az elsõ pár lépésnél nehéz a vízbemenet. Valóban piszok gyorsan mélyül, négy-öt lépés után már nem ér le a lábad és ha tíz méternyire beúszol, már jó tíz méteres mélység van alattad. Mivel nem egy védett öböl, sokszor erõs a hullámzás, fõleg a délutáni órákban, amikor feltámad a meltémi. A kisgyerekkel vigyázzatok, mindig legyen rajta úszókarika. Napernyõ plusz két napozóágy akkor 5 Euro volt egész napra és ha rajta hagytad a törölközõd, akár elmehettél ebédelni is, megmaradt az ágy neked. A partmenti éttermek vonzóak, de drágák és csak turistacsalogatók, mert tök kevés adagot adnak. Ha jót akartok enni, inkább menjetek beljebb a faluba. Régebben már ajánlottam itt az Andreas tavernát, olvass vissza, akkor azt is megtalálod, pontosan hogyan jutsz oda, az olcsó volt, barátságos és nagy adagot adtak, este többnyire élõ zenével.
Bármi más kérdésed van, szívesen válaszolok. Sokan azt mondják, hogy nem drágább Santorini, mint más görög hely. Én nem tudom, nekünk drága volt az élelmiszer, pedig én Németországban élek és itt sem éppen alacsonyak az árak. Fõleg a zöldség, gyümölcs, õdítõital volt piszok drága, néhol 3 Eurot is elkértek egy másfél literes üdcsiért.
Én is ajánlom, hogy ha van kedved olvasd el a beszámolómat, kicsit regény jellegû, de ki tudod belõle szemezgetni, ami számodra érdekes lehet.
Ja mág annyi, hogy esténként néha viharos lesz a meltémi, igaz, akkor sem hûl le a levegõ, de ha érzékeny a gyerek, vigyázatok késõdélután a strandon, mert én is így fáztam meg vizesena szélben. Meg minden elrepül, amit nem rögzítetek le kövekkel
Kedves Kiss.Peter5! Mi 2005.júliusában voltunk Kamariban a Kostis studióban. A szállás kultúrált, tiszta a háziak nagyon kedvesek.Szívesen veszik ha egy pár szót megtanulsz görögül és így köszöntöd õket.Egyébként fõleg angolul beszélnek mindenhol. A forró kavics miatt papucsot vigyél mert a tenger széléig csak így tudsz közlekedni.Az árak kb.mint itthon, a parton lévõ éttermek drágák, javasoljuk az Andreas és Vachus éttermeket.Ti mikor utaztok és melyik utazási irodát választottátok?? Mi idén is visszamegyünk csak már 2 hétre, mert 1 hét nagyon kevés e szép szigeten! A vulkántúrát, a naplementét és az akrotiri kirándulást feltétlenül nézzétek meg. Nekünk már 9 nap múlva indul a gépünk Santorinire , már alig várjuk! Jó utat kívánunk! Üdv Suzuki
Szia Suzuki!Ti 9 nap múlva mentek erre a gyönyörû szigetre!?De jó nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha megjöttetek mindenrõl számolj ám be alaposan!!!!!!!!!!!
Szia Keke! Igen 9 nap múlva megyünk e gyönyörû szigetre 2 hétre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha visszajöttûnk részletesen beszámolok és teszek fel képeket a fotóalbumba!!!!!
Szia suzuki. Mi az Apollónnal megyünk Július 16 - 23 ig.Sajnos csk egy hét fért bele. A repülõ jegy igen húzós négy embernek.Még szerencsém is volt ,mert kifizettem az egészet , így amikor május elején felemelték az illetéket 20000 Ft -ra , nálam már nem tudták érvényesíteni.
Kedves VOJANDI .
Irták , hogy keressem a besazámolódat de nem tudtam melyik cimed alatt. Elég sokat írtál , én meg még nem voltam fent ilyen oldalakon.Azért a gyerekek nem annyira picik . A kissebbik életveszélyes/ most hetedikes / , ha nem figyelek rá még egy tölcsér fagyival is kiszúrja a szemét.Majd még biztos kérdezek .Köszi.
Szerintem lehet ,hogy minden este akár busszal is elugrunk majd Firába. Nem lehet több egy negyed órás útnál.
Szia kiss.peter.5!Andi beszámolója:Santorini-Naxos 2004 cím alatt van.Nagyon jó,feltétlen olvasd el!Mi az idén Krétára megyünk,de Santorinit is megnézzük,Andi beszámolója sokat segített,sõt amit már õ is figyelmedbe ajánlott a fotóalbumban nézd végig a Santorinis képeket!Gyönyürûek
heló!
mi jövö asárnap indulunk, igaz elõbb 1 hét Lefkáda és csak utána jön Santorini de igérem mindenrõl bezsámolok ha megjöttem.
az árak magassága miatt én azt tervezem hogy majd Athénban bevásárolunk egy kicsit indulás elõtti este. a komp majd cipeli a pakkot, a kikötöbe meg ugyis elénk jönnek