Nea Plagia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szeroz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220664 Üzenet linkje2014-07-15 15:21:38 

Kedves Bem ! Ne haragudj, de nem igazán értek egyet veled. Ezen a fórumon évek óta megosztják az emberek a jó és rossz tapasztalataikat egymással. Kár mérgelődni rajta, akkor is így lesz. Hozzászólásodból kiderül, hogy nem valótlant állítottak a fórumozók, tehát nincs miért haragudnod. Szerintem ebből az egyszeri esetből ( lassan két évtizede járjuk Görögországot, soha, sehol nem tapasztaltunk ilyesmit ! ) senki nem általánosít, és senki nem hiszi, hogy NP a tolvajok Mekkája lenne ! Ha valaki emiatt mondja vissza esetleg a nyaralását, akkor az jobb is hogy nem megy el, nem is érezné jól magát ! Viszont ez had legyen az ő döntése. Aki mégis megy, annak meg nem lesz rossz a szájíze. Ez az incidens simán elkerülhető lett volna, ahogy írod is, úgyhogy sokakat ez nem fog eltántorítani. Érdekes, hogy a pozitív bejegyzéseket nem kifogásoltad ! Igen, a katalógusból egyértelműen kiderül, hogy milyen is ez a falucska, és miután újdonságnak minősül, igenis minden információt szívesen veszünk.
# 212
Pulai1000
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220669 Üzenet linkje2014-07-15 15:51:33 

Bem ez korrekt volt, engem és a családomat biztos nem riaszt el egy két negatívum mert igen is kíváncsi vagyok plagiára........
# 213
Bem
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220682 Üzenet linkje2014-07-15 17:04:43  Válasz a #220664. hsz-ra Előzmény #220664

Kedves Szeroz!
Nem haragszom nincs miért és nem is kérem,hogy bárki egyet értsen velem és nem is szeretném.. Nem azért írtam le amit írtam... Leírtam,hogy milyen valójában a falu és ezzel az egy esettel kapcsolatban meg úgy éreztem mivel itt vagyok én tolmácsoltam a rendőrségen ( egy hétig minden nap oda jártam) pontosan tudom mi hogyan történt.. Ezért akartam megosztani mindenkivel... Abban is igazad van aki ez miatt marad otthon az meg is érdemli.. De ne maradjon otthon senki adjuk már meg mindenkinek az esélyt,hogy maga eldönthesse tetszik-e vagy sem.. A pozitív véleményeket valóban nem kifogásolom, miért tenném TE sem tennéd... A negatívat is csak azért mert némelyikről nagyon fura rossz kép jött le a faluról.. Persze kell a negatív és a pozitív vélemény is,sőt a hibáiból tanul az ember.. icon_smile.gif Várunk szeretettel Plagián.. icon_smile.gif))

# 214
Szeroz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220684 Üzenet linkje2014-07-15 17:41:12  Válasz a #220682. hsz-ra Előzmény #220682

icon_smile.gif Hidd el, nem jött le rossz kép a faluról ! És bizony elképzelhető, hogy előbb-utóbb találkozunk icon_smile.gif
# 215
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220707 Üzenet linkje2014-07-15 20:34:24  Válasz a #220651. hsz-ra Előzmény #220651

De nem Ám nyugodj meg! icon_biggrin.gif
Mi már alig várjuk, hogy ott legyünk.....
Erről már leírtam a fentebb a véleményem. Hogy igen ha nem vagyok a szálláson akkor bizony zárok mindent, de ezt itthon is így csináljuk vagy nem? icon_rolleyes.gif

Szóval előre a pufinnal irány Görögbe mindenkinek.

# 216
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220708 Üzenet linkje2014-07-15 20:47:18  Válasz a #220682. hsz-ra Előzmény #220682

Én nem bánom, ha a negatív tapasztalatokról is lehet olvasni, legalább tudja az ember, mire készüljön. Az ajtók zárása meg eddig is teljesen természetes volt számunkra Görögországban is, ezután sem lesz másképp. A hozzászólások alapján nekünk biztos bejön majd N. Plagia, és ha még ráadásul sok a görög a környéken, és nem a mindenféle szláv nyelvet kell hallgatni naphosszat, az már dupla haszon! 10 nap múlva indulunk, már nagyon várjuk!
# 217
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220778 Üzenet linkje2014-07-16 11:51:15 

Éva köszöjük a kiegészítést. Valóba itt nagyon sokan a rosszat írják de ettől függetlenől ezekből a sorokból én tuti nem mondok le utat. Egy olyan országból mint Magyarország ahol még a biciklit is kilopják az ember alol elmegy Görögbe és nem zárja az ajtót megérdemli kilopják. Mit képzelnek az emberek? Nyitva hagyják az ajtót prsze, hogy kilopják. Minden esetre tanulság azoknak a jövőbe akik felelőtlenül erre nem figyelnek talán fognak ott is vanak kapzsi helyiek és külföldiek. Mert nem biztos a helyiek loptak!
# 218
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220804 Üzenet linkje2014-07-16 15:30:52 

Jaaaj anyuci, unic... Ti nemsokára utaztok, de jó Nektek, most én vagyok irigy icon_sad.gif
NP mint írtam, természetileg, és tengerileg nekem nagyon tetszett, egyszer meg kell nézni, hiszen ezért mentünk mi is ide. Összességében pihenős, szép és meleg nyaralásunk volt, kettesben az emberemmel még akár vissza is mennék lustulni icon_smile.gif Nekünk bejön a két hét semmittevés...
Bár mindenki más elfoglaltságot talál, Ferroék a beach bárokat szerették, bár szerintem pár évvel fiatalabbak nálunk icon_biggrin.gif
meg hát nem mindegy az sem, ki milyen zenét szeret, mert ha mondjuk az a rengeteg beach bár egy jó kis rock kocsma lett volna, persze, én is ott ültem volna minden este:)
no de ez már más téma...

Ja, akartam még írni, ha szeretitek a halat, a part felé vezető úton, a pékség és a kis cuki előtt van a halbolt, reggel, de még kora délelőtt is van haluk, vegyetek, mi finomat vettünk, és tök kedves volt az eladó hölgy velünk, ajándékba kaptuk a halat icon_smile.gif
Ők járnak a faluba sztem a halas kocsival, mert ott áll a bolt mellett délután.

# 219
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220814 Üzenet linkje2014-07-16 16:28:20 

Délelőtt nem volt időm reagálni mindenre siettem. Elsősorba nálunk az a lényeg milyen az apartman a képek alapján tökéletes. Az milyen a tulaj háza a környék meg az oda vezető ut? A tulaj házába ugy se költözök. icon_biggrin.gif Tőlem még beton falat is huzhat magának mit érdekel az engem? Falusi gyerekként a szátóföld se idegen számomra. Parlagfű tavalyi tapasztalatom alapján nincs így probléma se lesz.Fontos a tenger, apartman és öszeségébe a település ahol lakni fogok 14 napig. Ezen kívül a környék. Ne akadjunk már le ilyen hülyeségeken milyen a tulaj háza meg merre vezet az apartmanhoz az ut. Voltam olyan apartmanba ami olyan messze volt kijöttem a tengerből és mire oda értem ugy éreztem mintha nem is lettem volna a tengerbe mégis jó volt. Valóba igaz sokan elmennek és leírják a rosszat ami őket érte kezdik a legkisebb problémánál amiből elefántot lehet csinálni. El akarják venni a többiek kedvét Nea Plagiátol. Tisztelet a kivételnek!Ok. Írják le a dolgokat mert azért forum de nem írnak a jó dolgokról ami történt velük. Nem hiszem el a 10 nap alatt csak a rossz volt. Jó lenne ha be tartnanátok a közép utat és aki negatív dolgot ír az írjon a pozitív dolgokrol is ami a nyaralása során érte őket. Erre vagyunk kiváncsiak akik ide feljövünk és nem arra utazás előtt kinek mi volt a problémája. Általába tapasztalatból írom mint régen olvasó és író fórumos elolvasom a fórumokat utazás előt és kijön a végig olvasás után "ur isten hova indulok" és amikor ott vagyok minden tökéletes és a felét se tapasztalom amit itt leírnak!

Ágica pár hete még mi irigykedtünk és emlékszek akkor írtuk irigykedünk de majd ti is fogtok ahogy én is valamikor.

# 220
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220890 Üzenet linkje2014-07-17 00:55:33  Válasz a #220804. hsz-ra Előzmény #220804

Bizony Ágica, már alig-alig van hátra az indulásig icon_smile.gif. Bár még se csomagolni, se ráhangolódni nincs időm, de várom már nagyon. Jó régen kezdtük el vágni a centit, de már megvan a részvételi jegy is, még a biztosítást kell megkötni, aztán már csak a készülődés van hátra. Mivel mi szeretjük a nyugit, úgy gondolom, jól fogjuk érezni magunkat. Főleg, ha még kirándulgatni is el tudunk menni. Terveink vannak, részben szervezetten, részben egyénileg, meglátjuk, mi sikerül majd. Egyelőre a csemetém is hozzánk hasonló beállítottságú, - bár még csak 14 lesz -, utálja a tömeget, és szívesebben hallgat görög muzsikát, mint bármit, így valószínűleg ő is élvezi majd ezt a 2 hetet! Kérdeztem Tőled korábban, hogy a buszon fix ülőhelyet vettetek, vagy csak kértétek, hogy hová szeretnétek ülni? Csak jó lenne tudni, hogy mire számítsunk.
# 221
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220907 Üzenet linkje2014-07-17 09:44:46 

A szüleimnek intéztem a tegnapi napon. 2500 ft/ személy és adott hely lett kérve. Vissza írtak oda fele lehet de vissza fele csak egy sorral előbbre. Pénteken megyek fizetni nekik. A 2500 oda, vissza értendő.
Egy probléma miatt kérésemet figyelembe vették de konkrét ülőhely miatt fizetni kell.

# 222
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220942 Üzenet linkje2014-07-17 14:49:35  Válasz a #220907. hsz-ra Előzmény #220907

Tomi! Ezt a részét tudom, a kérdés arra vonatkozott, hogy mennyire tudják figyelembe venni a kéréseket, most, hogy bejött a fíx ülőhely. Gondolom, mindenki nem veszi igénybe. Azon a hármunknak 7.500.- pénzen megvan 3 napi gyros adag icon_smile.gif!
# 223
Hilda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221005 Üzenet linkje2014-07-17 22:40:05 

Sziasztok!

Holnap indulunk végre!!! icon_biggrin.gif
A pakolással készen vagyok csak a kaját kell holnap eltennem. Az igaz hogy egész héten rakosgattam, kipipáltam mi van meg, nálam ez kicsit macerás, túl sokat sem akarok vinni, de valami mindig hiányzott. Az a lényeg a bőrönd megtelt. Na és egy jó nagyot kéne aludni, hogy könnyebben átvészeljük a hosszú buszos utat. Nagyon várom már, hogy megmártozhassak a tengerbe, mi nagyon víz imádok vagyunk.
Mi sem kértünk fix helyet a buszon, eddig még szerencsénk volt.
Igazad van anyuci az a pénz másra is elkölthető, sőt nekünk még a gyűjtőjáratra is fizetni kellett 9000-t. Persze ezt mindenki maga dönti el, ha úgy látja jónak le kell foglalni.
Ha sikerül fellépnem, és persze ha tudok új információt akkor tudatom veletek. icon_wink.gif
Irány Nea Plagia!!!! icon_lol.gif

# 224
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221007 Üzenet linkje2014-07-17 22:50:41  Válasz a #221005. hsz-ra Előzmény #221005

Hilda! Jó nyaralást kívánok! Várjuk majd a friss infókat, de csak ha éppen unatkozol, ne a bejelentkezéssel bajlódj icon_smile.gif! Mennyi időre mentek? Nekünk még van 1 hét, és el kéne kezdenem rámolni, de egyelőre nincs időm rá. Talán hét végén már el tudom kezdeni a készülődést.
# 225
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#221008 Üzenet linkje2014-07-17 22:53:10  Válasz a #221005. hsz-ra Előzmény #221005

Egyébként lehet, hogy úgy jó, hogy nem alszod ki magad. Lesz időd a buszon, addigra úgyis jól elfárad az ember!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 21 22 23   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu