#1743282011-08-26 23:01:08 Válasz a #174323. hsz-ra
Azt azért hozzátenném, hogy Santorinin nincs rossz hely. Santorini mindenhol csodálatos. Én most a legrosszabb szállást is elfogadnám, csak ismét ott lehetnék. Még egy kutyaólban is jól érezném magam. Én akkor is irigyellek, ha az apartmanból történetesen
nem látható a tenger.
Santorini gyönyörű. Én még csak vágyakozom, álmodozom arról, hogy egyszer talán láthatom élőben is.
Azon a környéken, ahol az Apollon tr. szállásai vannak, milyen a tengerpart? Már úgy értem, a strand.
Kedves Cilla és Josza !Olvastam a beszámolót tündérországról:)Na ezt nekem is látnom kell !felvettem a kötelezöen megkell nézni listára !Köszönöm .Irtátok hogy sokat fényképeztetek ,mikor láthatjuk? Akkor lenne igazán tökéletes a "varázslat" Köszönöm
Kedves Cilla és Josza !Olvastam a beszámolót tündérországról:)Na ezt nekem is látnom kell !felvettem a kötelezöen megkell nézni listára !Köszönöm .Irtátok hogy sokat fényképeztetek ,mikor láthatjuk? Akkor lenne igazán tökéletes a "varázslat" Köszönöm
Kedves Éva! örülök, hogy sikerült felkeletenem az érdelődésedet Santorini (Tündérország)iránt. A valóság azonban minden leírt szónál és minden fényképnél csodálatosabb. Kívánom, hogy mihamarabb meg tudd nézni! Azóta biztos megtaláltad a fotókat is. Remélem azok is tetszettek. Ha nem, beemelek ide egy linket és azon meg tudod nézni egyéb képeimet is.
https://picasaweb.google.com/sz.cilla
Üdv: Josza
Santorinire szeretnénk menni idén és a segítségeteket szeretném kérni.
A Kostis és a Haroula Apartman között vacilálunk. Ha van valakinek képe ezekről az apartmanokról és a szobákról, az kérem írjon egy üzenetet! Meg tapasztalatokat is szívesen olvasnék.
AniFeri Kostisról csak jókat mondhatok.Egy hétig volt szerencsénk vendégeskedni náluk. Háziak kedvesek naponta takarítanak,3naponta cseréltek ágyneműt.Mellesleg közel a tenger, második utca a víztől. Pár lépésre market,vendéglő,járműkölcsönző. Szállás felszereltsége megfelelta számunkra,kissé zajosak az esték mivel a központban van.De ha napot mozgalmasan töltöd,nem is veszed észre a zajt . Még csak annyit fűznék hozzá a dologhoz,hogy Suzuki-ék minden évben náluk nyaralnak azthiszem idén voltak hetedszer! Tehát merem ajánlani őket! üdv: Laci
#1777802011-12-27 14:16:32 Válasz a #177591. hsz-ra
Szia Anikó,
szeptemberben voltam Santorinin és a Haroulaban kaptam szobát. Kép sajnos nincsen róla, de abszolút pozitív volt a benyomásom róla.
A szobák egyszerűen vannak berendezve, a fürdőszoba és WC egyben van, de nagyon tiszták. Van hűtő, rezsó. Minden nap takarították, pár naponta a törölközőket is cserélték. Némely szoba az utcára néz, de egyáltalán nem hangos.
Az apartman alatt van egy bolt (Loizos), ott minden kapható, elég jó áron, és ha szükség van rá, közvetlen a bolt mellett található egy autókölcsönző. Egy család üzemelteti, mert a tagokat hol az autókölcsönzőben, hol a bolt pénztáránál láttam. Értékelik, ha görögül köszöntöd őket, esetembe egy baráti vállveregetéssel jutalmazták.
A parti sétány pár percre van és a legközelebbi buszmegállóhoz is hamar el lehet jutni.
Köszönöm szépen az információkat, mindkettő nagyon jónak tűnik. Még gondolkozunk egy kicsit, hogy melyik is legyen, bár csak aludni és lepakolni fogunk szinte, de akkor is nehéz a döntés.
Igen, én is tapasztaltam mennyire örülnek, ha görögül köszönünk vagy megköszönünk valamit, alkalmazni is szoktuk.