Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 2101
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Doczy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171044 Üzenet linkje2011-07-26 15:26:47  Válasz a #171040. hsz-ra

A vacsihoz nem kell kiöltözni, nem olyan hely.

Üdv.

Egyébként nem nagyon tetszett a sziget. Rodoszt meg sem közelíti.

# 2102
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#171088 Üzenet linkje2011-07-26 20:25:56  Válasz a #171044. hsz-ra Előzmény #171044

nem tetszett,???mi volt a baj????
hát kiváncsi leszek,mert mi tavaly voltunk koson,idén pedig rodoszra megyünk,azt mondják a két szigetben sok a hasonlóság!!!
nekem nagyon bejött kos,van valami olyan hangulata amit nem biztos hogy más hely is meg tud közeliteni!!!!
mi 4 nap alatt bejártuk a szigetet,és szinte nem volt olyan hely ami nem tetszett volna:-)

# 2103
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172020 Üzenet linkje2011-08-04 12:44:34 

Sziasztok!
Kedves MALECZ és a többiek!
Ha nem tetszett a sziget,akkor is írhattok nyugodtan,várjuk a tapasztalataitokat!
Vagy már nem érdekes,addig volt az,míg ki nem mentetek???icon_sad.gif
Sajnálnám nagyon!

# 2104
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172038 Üzenet linkje2011-08-04 15:25:32  Kos

Egyetértek Angel001 és Zsebkuty kérdésével, engem is érdekelne, vajon miért nem tetszett Kos? Többre, szebbre számítottatok, esetleg a szállás vagy a part nem volt megfelelő?
(Zárójelben, én bizony szeretem ezt a szigetet - is - és ha minden összejön, szeptember elején harmadszor is eljutok oda).

# 2105
Malecz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172040 Üzenet linkje2011-08-04 16:00:47 

Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam eddig de.....

Nagyon-nagyon szupi volt minden a Pyli gyerekes családoknak tökéletes mi egy 2 éves az ennivalók között nagyon válogatós gyerkőccel utaztunk de amin nagyon meglepődtem nagyon jól evett hízott is a drágám, nagyon aranyos segítőkész minden egyes személyzete a Hotelnek, béreltünk autót és azzal "jártuk" be a szigetet 35Eu-róért béreltük egy napra ez a Neckinél 70 lett volna:) amiket megnéztünk az a Magich Beach= nagyon szép csodálkoztam rajta, hogy nincsenek szállást adó helyek szép csendes a tenger Kefalos városa= nagyon tetszett főleg a kis kápolna ahová be lehet úszni, Limnioinas= ez felejthetetlen látványt nyújtott csodálatos, voltunk az étterembe is sokan voltunk az étterembe de feltűnt, hogy mindenki csak ivott nem baj mi együnk gondoltuk kértünk egy két személyes tálat 30Eu-ró volt de volt 50 Eu-róért is sok helyen jártam már és nagyon sok helyen ettem már tenger gyümölcse tálat de ilyet mint itt még soha EHETETTEN VOLT olyan sós volt, hogy azt megenni nem lehetett jah és hal nem volt rajta és köret se azt még külön kellett kérni úgyhogy ez jó kör volt:( Kos városa és a kikötő érdemes elmenni nagyon szép, a meleg vizes fürdő= nagyon jó volt igaz csak a lábamat tettem bele nagyon forró volt de este érdemes ide menni először megmártózni a meleg vízbe majd bemenni a tengerbe a planktonok az ember testére tapadnak és mintha egy világító karácsonyfa lenne az ember!!Ziába voltunk még aranyos volt nagyon!

Összességébe jó kisgyerekeseknek ajánlom a szállodát is meg magát a szigetet is jó, hogy egy kicsit fújdogál a szél amúgy nagyon meleg lenne nekem nem borzongott a gyerekem mikor kijött a vízből!
Amit sajnálok az az ,hogy nem tudtunk esténként kimenni egy igazi görögös forgatagba nincsenek úton útfélen gyroszosok bazárok palacsintasütők (Pulikunas) fánk árusok a parton talán ez az amiért nem mennék erre a szigetre vissza valahogy nincs meg a Görögös fílingje.

# 2106
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172053 Üzenet linkje2011-08-04 17:27:04  Válasz a #172040. hsz-ra Előzmény #172040

Ez nekünk is furcsa volt elsőre hogy nincs az a nyüzsi amit megszoktunk 1 üdülő övezetben,de ha erre vágytunk akkor bementünk a fővárosba,vagy Kardamenába ott is volt este élet.ha meg nyugira vágytunk maradtunk Marmariban.
Nekem pont ez tetszett a szigeten hogy nincsenek lépten -nyomon turisták,este a parton se nagyon sétált senki szinte csak mi.. icon_biggrin.gif
emiatt is irtam hogy aki pihenésre vágyik az itt megtalálja a számításait.Én bármikor visszamennék,bár az 1 hét alatt mindent láttunk amit lehetett,de van szigetnek 1 olyan hangulata ami miatt rabul ejt mindenkit... icon_smile.gif

# 2107
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172145 Üzenet linkje2011-08-05 13:37:29 

Kedves Malecz!
Köszi a beszámolóticon_smile.gif
Én meg pont a görögös ,,fílingje"miatt mentem vissza másodszorra,nekem Zakynthos nem volt görögös..szerintem legközelebb Korfura,Sidariba ill.Krétára Malia-Stalis vagy Rethymno-ba menj,ott aztán van görögös forgatag!icon_smile.gificon_smile.gif
Vagy esetleg Rodoszra,Falirakiba!icon_smile.gif
Pusz!

# 2108
Hajdunem
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172200 Üzenet linkje2011-08-06 08:43:10 

Sziasztok!

Lassan a Mi időnk is eljön, végre! icon_smile.gif
A Pyli Bayből hazaérkezőktől kérdezném, hogy törölköző volt a szállodában?

Köszi előre is!

# 2109
Szilu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172305 Üzenet linkje2011-08-06 21:02:50  Válasz a #172200. hsz-ra Előzmény #172200

Igen, van törülköző, sőt naponta cserélik. Csak strandtörülközőt hozzatok. A szobákat is naponta takarítják. Van wifi, ha hoztok laptopot. Épp innen írok:)
# 2110
Fate
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173248 Üzenet linkje2011-08-16 05:43:12  Reptéri Transzfer Kos-városba

Sziasztok!

a segítségeteket szeretném kérni, mivel szeptember 5.-én Kos-ra megyünk nyaralni sajnát szervezésban és a reptérről való bejutást szeretnénk a legjobb áron megoldani Kos városába.
Van valakinek esetleg tapasztalata, ha interneten nézem a taxi 68,5 a shuttle bus(1fő) 7 EUR egy útra, a busznak jó az ára csak érdekelne, hogy ha 22:00-kor landolunk lesz-e ilyenkor még?
olyan tapasztalat, hogy utazási irodától kérni transzfert??? van aki 7000,-Ft-t hirdet...

előre is köszönöm a segítséget!
szép napot!
Terka

# 2111
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173314 Üzenet linkje2011-08-16 19:21:21  Válasz a #173248. hsz-ra Előzmény #173248

szia Terka!!!!

Karpathos helyett kos????irigyellek benneteket,biztos nem fogjátok megbánni,mi tavaly voltunk,bár túl nagy reményeket nem fűztem hozzá,de annyira megtetszett a sziget hogy bármikor visszamennékl!!!!
nézd meg az albumomat icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 2112
Fate
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173331 Üzenet linkje2011-08-17 06:06:40  Válasz a #173314. hsz-ra Előzmény #173314

Szia Angel001!!!

igen Kos, Karpathos helyett, ezek szerint nekünk idén nem ott a helyünk...
kicsit bánkódtam, de most már hangoldom át Kos-ra!!!
arról nem is beszélve, hogy olyan szerencsénk volt, hogy saját szervezésben pont fele annyiért megyünk ide, mint Karpathosra mentünk volna.
Kos városába leszünk egy nem túl nagy belvárosi szállodában, már csak a transzferünket kell leszervezni.
Néztem a képeidet, csodálatosak!!! a tervünk az, hogy bérelünk robogót és bejárjuk a szigetet, esténként meg romantikus sétálgatás a főváros utcáin és a kikötőben...
Van esetleg valami amire figyelnem kéne???
vagy olyan hely amit tuti ne hagyjunk ki???
Ti hajókirándultatok vmelyik szigetre???

Előre is köszi a választ!
szép napot!
Terka

# 2113
Angel001
Aktív fórumos
Aktív fórumos
331 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173349 Üzenet linkje2011-08-17 10:41:06  Válasz a #173331. hsz-ra Előzmény #173331

szia Fate!!!

szerintem a főváros jó választás,a szigeten leginkább ott van nyüzsgés,meg még 1-2 kikötőben.mi Marmariban voltunk,de ott semmi élet nem volt este ,a parton is csak mi sétáltunk.hangulatos volt,csak picit furcsállottuk hogy ilyen csendes nyaralóhely is létezik:-)
mi béreltünk autót 4 napra,az egész szigetet bejártuk,mivel picike,ezért azokra a helyekre többször is visszamentünk amelyek megtetszettek.
strandok közül többet is megnéztünk,de ahol strandoltunk az agios teologos volt,rajtunk kivül 4-5 ember volt csak,igaz nagyon szeles,de ott mindegyik az volt,és az én nagy kedvencem a cavo paradiso ami a sziget legszebb strandja.az odajutás sem mindennapi,nem biztos hogy robogóval jó ötlet odamenni mert szinte végig földes út vezet,keskeny út,ami szinte végig kanyargós...tapasztalt vezetőknek ajánlom!!!!!
de a látvány mindenért kárpótol,mi kb reggel 9kor már ott voltunk hogy tudjunk fotózni,mert van 1 része ahol sok a nudista napközben,na mi előttük akartunk odaérni:-)

mivel a sziget kb.40km hosszú ezért nagyon hamar el lehet jutni egyik helyről a másikra,mi 1.nap bementünk a fővárosba,ott megnéztük a várat,kikötőt,a régi szinház maradványait,hippokratész fáját,asklepiont a gyógyitó szentélyt,még aznap felmentünk Ziába a hegyi faucskába,tényleg nagyon hangulatos,ide többször is visszatértünk...icon_smile.gif
Paleo Pyliben van 1 régi lovagvár,oda is érdemes korán menni,mikor mentünk csak mi voltunk ott na meg a kecskékicon_smile.gif)
Kardamena kikötőjét is látni kell,nagyon hangulatos,Kefalosi öböl,bennt a tengerben a pici szigettel...
Plaka fennsik..mi ott nem voltunk,de érdemes megnézni ezt is.
Empros Thermi ahol a tengerben melegvizes gyógyviz van...
hirtelen ezek jutottak eszembe:-)
mi hajós kiránduláson nem voltunk,az nem az én gyomromnak való!!!
Nissirost a vulkánszigetet nem érdemes kihagyni mások szerint,vagy Bodrumba is át lehet látogatni.
Rodoszi kiruccanás is volt a lehetőségek között,3 szigettúra....lehetőség van bőven,csak választani kell:-) ha ilyen programra szeretnétek menni külön jó hogy a fővárosban lesz a szállásotok:-)
remélem tudtam segíteni,ha valami még érdekel,kérdezz nyugodtan:-)

# 2114
Gyongyi69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173354 Üzenet linkje2011-08-17 11:14:31 

Sziasztok!
Hétfőn indulunk Kosra. Azt szeretném megkérdezni, hogy szúnyogtól kell e tartanom a szigeten.

# 2115
Fate
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173511 Üzenet linkje2011-08-18 19:34:05  Válasz a #173349. hsz-ra Előzmény #173349

Szia Angel001!

Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos infót, madj kitaláljuk, hogy akkor érdemes-e robogót bérelnünk vagy inkább csak autót.
A termálvizes részt tuti kipróbáljuk, imádjuk a melegvizeket icon_smile.gif
Meg olvastam a hotel honlapján, hogy lehet biciglit kölcsönözni, szerintem a város környékét azzal is bejárhatjuk és legalább kicsit mozgunk is a jó kis görög kaják mellett!!!

Előbb vettem észre, hogy majdnem egyszerre utazunk Veletek, csak ti a melletünk lévő szigetre icon_smile.gif))))))
több helyen olvastam a súnyogokról, szerinted sok volt???

köszi mindent!
jó készülődést neked Rhodosra!
Terka

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 140 141 142 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu