Igazából idén engem is hidegen hagy, mert nem ide készülünk, de együtt érző próbálok lenni az ott nyaralókkal
Kónyu! Reád mindig lehet számítani! Úgy tűnik mindig utánatok megyünk arra a vidékre ahol előző évben Ti voltatok, ez azért is jó mert a nagyon értékes beszámolod és a csodás képeid,útmutatást adnak.Tényleg azt nem árultad el Pigadiában hol volt a legjobb a kaja?
#2372832016-02-19 15:56:46 Válasz a #237281. hozzászólásra
Dehogynem, ezerszer kitárgyaltuk! A szökőkút utcájában lévő grilles, ahol egy alacsony, duci 30-as csajszi a felszolgáló, olcsó és hatalmas adag a grill kaja, legjobb választás a 2 személyes grilltál. Ha a szökőkúttól mész befelé, az utcsó előtti helyiség.
De több másik helyen is kajáltunk, ugyanez az utca a szökőkúttól, és jobbra a tavernák utcájában talán az első, ha mást is ennél, mint grilleket. Ez az utca merőleges a parttal.
Sziasztok!
Mi az idén Karpathosra megyünk a Minos Beach hotelbe. Tud valaki friss infót arról, hogy milyen a hotel? Tiszták-e a szobák? Rendben van-e a szállás minden szempontból? A fényképek megfelelnek a valóságnak? Minden balkon a tengerre néz, vagy kifoghatunk olyat ami nem? Milyen út vezet be Pigadiába, forgalmas kocsiúton kell bemenni 1.5 km-t, vagy homokban tengerparton, vagy tavernák, más hotelek, apartmanok, és bazársoron keresztül? Biztonságos kicsi gyerekkel éjszaka sétálni 1.5 km oda-vissza? Milyenek az árak? Csak FP ellátásunk lesz. Drága lesz ebédelni? Úgy hallottam drágák az éttermek. Itt is van minden utcában gyros-os 2-Euróért? Előre is köszönöm, ha valaki ír!
A kérdéseid szinte mindegyikére találnál választ, ha olvasnál is, nem csak kérdeznél...
Ha lesz takarítónő, biztos nem kell a koszt törölgetned mindenhonnan (vsz egyébként lesz takarítónő idén is a hotelban ), ha fényesen csillogó márványfelületekre vágysz, akkor sürgősen foglalj át. Választhatsz, h tengerparton vagy főúton sétálsz. Mit értesz azon, h biztonságos-e gyerekkel? Nyilván egyedül ne engedd el , de gyerekrablók és szatírok nem jellemzők a szigeten. FP mellé ebédelni nekem olcsó lenne, mert semmi nem férne belém. Gyros egy utcában sem lesz 2 euróért.
Egyébként Karpathos gyönyörű, ha a szállás esetleges neked nem megfelelését ez sem fogja feledtetni...