#1185112009-09-30 17:37:05 Válasz a #118484. hsz-ra
Kedves fortuna 79!!!
Ritkán szoktam írni a fórumra inkább csalk olvasom, de amikor nagyon fals információkat olvasok nem tudom megállni. Irod hogy vannak ismerőseid Stavrosban, akkor annyit illene tudnod hogy a kutyák kérdésében mennyit tesznek. Én 14 éve járok ide nyaralni minden évben ha tehetem többszőr is. Kutya a "városban" ennél sokkal több volt mint az utóbbi két évben. Tesznek ellene de mivel a Stavrosi lakosok nagyon ellenezték hogy elaltassák őket télen, ezért ivartalanító injekciót kapnak valamint minden évben beoltja őket az állatorvos. Én olyat nem tapasztaltam hogy a görögök előszeretettel gázolnák el őket kilapított kutyatetemet ennyi idő alatt ( 14 év)még egyszer sem láttam.
Azonkívűl Nanakos Úr sosem volt Stavros polgármestere miután nem rendelkezik önálló közigazgatással.
Lehet hogy elfogult vagyok Stavrossal kapcsolatban de azért nyaraltam máshól is ( Neo Pori, Sarti, Paralia) és ott sem más a helyzet kutya vagy netán macska ügyben.
Gondolom veled nem fogok találkozni szilveszterkor Stavrosban de remélem töbekkel igen.
Kedves Fórumozós Társak! Úgy látom ez a tropik teljesesn vitafórummá alakult át. Szerintem nem erre hozták létre! Nem lehetne hanyagolni ezt a kutya-témát?
Hello Kéty!
Nem tartozom neked elszámolással és nem fogok neked magyarázkodni.Az hogy én kit ismerek ,mit tudok és mit tapasztalok csak azt mondom és állitom!Én nem hazudok és kábitom a népet!Mindig egyenes öszinte ember voltam.
Amugy jo a reklám!!!Ez mellesleg nem a reklám helye!!!/Amugy az irodának nem kell reklám hisz saját maguk alatt vágják a fát.Sok ember nem utazik velük hisz hatalmasat csalodtak bennük!/
Igen velem nem találkozol szilveszterkor hisz van olyan ember akinak a zsebét nem tömöm pénzel!Voltam kint szilveszterezni csodás volt idén is megyek csak nem veletek!Jobban járok és nem vágnak át!!!!
Kezd elegem lenni abbol ami itt megy én szeretek Stavrosban nyaralni és jövöre is oda megyek!!!!
Ha valakinek van véleménye irja le de azt tessék figyelembe venni hogy vannak fanatikus,elvetemült,szüklátokörü satvros imádok akik tüzön vizen keresztül megvédok második otthonukat!!!
Mindenkinek igaza van hisz különbözö emberek,különbözö nézetek,vélemények találkoznak.Az hogy ki mit hogyan él át az ember válogatja!!!
Az irodás témák meg nem ide tartoznak van külön topikja.Bár lenne mit mesélni drága J.N. úrról!!!!!!Ja s ez tényleg nem a reklám helye szóval ne reklámozzunk!!!
Hello Bejja!!!
Nekem azt jelenti ez a kép hogy menni kéne de nagyon!!!
Holnap mennek az utolso turnusért a szuper soförök!!!!
Bár ott lehetnék a buszon!Csak egy kicsit magamba szivnám azt a csodálatos levegöt és ehetnék a csirkésnél egy gyrost és még sorolnám a végtelenségig de inkább nem fájditom a szivünket!!!!
drága fortuna:-))) Képzeld most beszéltem a barinőmmel aki még kint van görögbe s azt mondja negyven fok van:-)))) Most még dolgozik de két hét múlva jön haza már várom nagyon:-))Kapatk erre a két hétre ingyen szállást egy hotelben azt mondják marha szép!Hát mi is ott lehetnénk!!!!!!))
Szia.
Most nagyon irigy vagyok!
De nem baj akinek van lehetösége az menjen és élvezze minden percét!
Engem kárpotol egy kicsit a görög est szombaton!!!
Ö van stavroson???Ha igen kérnék szivességet!Ha lehet.