Amennyiben egy napra mész át nem kell vízum. Mi tavaly a Kos város kikötõjében lévõ Kos travelnél vettük meg a jegyeket a szárnyashajóra, mely alig 15 perc alatt ért át. A "normál" hajóval állítólag kb. egy óra.
A szárnyasra a jegy 13,-Euró +4,-Euró kikötõi illetékbe került. Útlevél viszont kell, mert azt elveszik a török kikötöben, és adnak helyette egy kártyát. Erre nagyon vigyázz, mert csak ez ellenében kapod majd vissza az útlevedet a visszaút elött.
Van valakinek infója arról, hogy az Apollón Travel melyik légitársasággal utaztat és várhatóan mikor indulnak (oda-vissza) a repülõk. Még sokára utazunk, de kíváncsi vagyok
Jól értem, hogy május 26-ától Krétán vagy/voltál?!
Ha igen, kérlek, ahogy tudsz, számolj be az élményeidrõl, mert mi június 3-án megyünk... és minden fontos info érdekelne!!!
Mi nagyon szeretünk kirándulni és inkább az aktív pihenés hívei vagyunk. Robogóval szeretnénk felfedezni a szigetet, már minden kirándulásra érdemes helynek utánanéztem. Valamint a környezõ szigeteket is szeretnénk meglátogatni lehetõleg egyénileg és nem fakultatív kirándulással. Ha van valaki hasonló érdeklõdéssel, egyeztethetnénk és tervezhetnénk együtt egy-egy közös programot.