Hát ez nagyon-nagyon-nagyon jó hír! Legalábbis nekem, mert szerettelek volna újra látni titeket! És van néhány jó képem a skiathosi kirándulásról, meg a hegyekrõl ám, amelyeken "valahogy" ti is rajta leledzetek...
Szia Bea!
Nagyon örülök,hogy ezt írod.Jól esik!!!
Már nagyon várom és várjuk a ,,viszontlátást".Jó volt megismerni téged!
A képeket természetesen láttuk/legalább is amit itt feltettél/..Skiathos ,Paleos Panteleimonas.........nagyon szép helyek.
Jövõre is megyünk/remélem/semmi nem jön közbe és akkor találkozunk ismét.
Pusz
Katus
Nem-nem, nem azokra a képekre gondoltam! Van néhány a hajóútról, és a mi kis "magánfakultatívunkról", ami nektek biztosan nincs meg! Majd jövõ nyáron odaadom cd-n! Szóval muszáj lesz jönni...
Bea, Katus!
Máris fáj a szívem, hogy nem lehetek veletek a nyáron. De majd beszámoltok mindenrõl ha hazaértek és sok-sok szép képet látok majd tõletek. Ennyi azért nekem is jár! Ugye? Tavaly ilyenkor már szinte ki is választottuk Nei Porit uticélként, most szinte hiányérzetem van, hogy nem tervezhetem a nyaralást.
Nagyon sajnálom,hogy jövõre nem tudtok a ,,jó öreg "Görögországba menni.Olvastam egy ,,project"-rõl,azaz valami mást terveztetek 2008-ban.
Sehogyan sem fér bele egy hét legalább?
Jó lenne. Ha nekünk sikerül és megyünk,ígérem majd gondolok rátok és sok-sok képet fogunk készíteni.Naná,hogy ennyi jár neked/nektek/,ez a minimum.Bár gondoljátok át,hátha mégis lehetséges lenne. Sok idõ van még addig és akkor együtt utazhatnánk. .Meglepnénk vele Beát is
Katus
Sziasztok!
Befizettünk!!!Ez már fél siker. Talán ezzel a tudattal gyorsabban múlik el a hideg tél és érkezik a jó meleg nyár Már csak pár hónap és indul a mandula Ismét a Fotini házat választottuk,végül is nekünk tavaly bevált.Remélem már mindenkinek megvan a terve a nyárra vonatkozóan és ha elmúltak az ünnepek kicsit ,,felpörög" a fórum is.
Katus
A terv már nálunk is megvan. Ismét Nei Pori a cél, de most két hétre Már az egész családot sikerült "megfertõzni" és jövõre bár más idõpontokban, de mindenki (apámék is, anyámék is, mi is) ismét Nei Poriba utazik
Katus!
Sajnos nem fog menni. Már nagyon sokszor leírtam: második otthonunkat akarjuk felépíteni egy csodás domboldalon. Ha ez meglesz újra két hét a csodás, imádott Görögországban, a többi szabadidõnkben a szintén imádott kis falunkban a Bükkben. Sajnos nem megy minden egyszerre, valamit valamiért. Szerencsére Görögország nem megy sehová, vár ránk türelmesen, és én igérem nem váratom sokáig, fõleg nem feleslegesen.
Látom, ez a Nei Pori vmiért sokakat visszavonz! Kit ez, kit az fog meg benne. De annak nagyon örülök, hogy sok kedves Hellaszossal ismét lesz módom találkozni! Remélem ezzel most nem riasztottam el senkit
Szia BRobert!
Én már csak nagyon félve adok tanácsot bármiben is, mert nem volt túl jó érzés visszaolvasni, hogy rám zúdul a "népharag", pedig minden helyzetben igyekeztem megtenni mindenkiért mindent ami tõlem tellett, amire lehetõségem volt.
Szóval konkrét adatokkal, tényekkel nagyon szívesen segítek, ha tudok, de véleményt csak a saját szemszögembõl tudok írni, ha azt elfogadod.
Szia Robi!
Az El Greco is nagyon szép ház,légkondis és ha jól tudom a központban van.Mi a Fotinit választottuk,mert csendesebb,nyugodtabb a környéke és a ,, tengerparti-partszakasza" sem annyira zsúfolt,mint a központban.
De gondolom az egyik is, a másik is hasonló felszereltségû apartmanház mint a többi.
Katus
Az El Greco a tengerparttól a második utcában van, és pont a település másik felén, mint a Fotini. Ha mond valamit így, akkor az Evi Tourstól egy utcányira, légvonalban vele szemben. Van a közelben több super market, pékség. A part "csoszogva" sincs több 5 percnél.
Az idén nyáron kedden volt a váltás, tehát nem szombaton, mint a többi háznál. Beköltözés nemzetközi szabvány szerint 14.00-tól (de ált hamarabb). A szobák átlagosan felszereltek. A négyágyasaknál is egy légtérben van mind a két ágy (két franciaágy). Légkondi valóban van. 4 eu/per nap, amit a házinéninek kell fizetni.
Az El Greco mellett nézegessétek kicsit a Kaloudát meg a Diast is!
Köszönöm a választ
A igényünk egy olyan 2 fõs stúdió apartman lenne, ami Nei Pori központjától délre esõ részen van, és aminek a teraszáról látni a tengert, mert szeretjük azt nézni reggelizés közben
Ilyen kérésekkel melyiket Diasos házat tudnátok ajánlani ?