Kedves Melinda!
Igen ott kell felmenni, van egy alsó és egy felső út is.
Az alsó az rövidebb, de van egy szakasz, ami mászókás.(nem vészes)
A felső az egy kicsit hosszabb. Odafelé az alsón visszafelé a felsőn jöttünk és mentünk.
A táj az csodálatos és szedtünk sok babérlevelet.
Hát én a motort nem ajánlom,de láttam bátor embert aki azzal ment.
Máshol gyalog nem viltunk,csak verdával.
Üdv:Robi
Nagyon kösz a gyors választ, lehet hogy bevállaljuk mi is gyalog, sok függ az időjárástól.
Egyelőre nem túl biztató a helyzet.
A mariesi tónál és a vízeséseknél jártatok? Ypsarion?
Már eldöntöttétek hogy jövőre újra Thassos lesz?
Nagyon sokakat rabul ejt ez a sziget, kíváncsi leszek hogy én hogy leszek ezzel!
Már nagyon felgyorsult a visszaszámláló, mindjárt megláthatom én is!
#1516672010-09-11 14:53:44 Válasz a #151666. hsz-ra
Ettünk ahol megkortyant a gyomrunk.
Egyszer fürödtünk be az étellel,de mindenhol finomakat adtak.
Szerintem egy kicsit emeltek az árakon,de azért még mindig megfizethető.
Tehát bátram egyetek és igyatok!
Az árak mindenhol ki vannak téve,így meg tudod nézni hogy belefér-e a pénztálcába vagy sem.
Mindenkinek köszönöm a választ.Limenásban lesz a szállásunk,onnan gondoltuk amig tudunk busszal,vagy "hajóval" megyünk Makriammosig és onnan gyalog.A térképen 3 utat látok egyet közel a parthoz,egyet a hegy alatt egyet a hegy tuloldalán,ez vastag vonal,gondolom ez a főut.A beszámolokban amit olvastam 6km-t irnak,a 3 óra mihez képest annyi?Nagyon szeretnénk látni,mert annyi gyönyörü képet néztünk,hogy kiváncsiak vagyunk rá.Akkor még egy kérdés.Akik voltak fennt a várban,visszafelé melyik utat használták?Mert az utikönyv alapján a "titkos" lépcsőn is le lehet menni,bár kissé meredek Igy van?járt már valaki arra?Mit tudtok a közeli Papalimani,és Nisteri strandokról?Nem ismeretlen a sziget.mert jártunk itt ,de nem ezen az oldalon.Köszi a segitséget