Igazából az egyik gurulós böröndbe gondoltam belerakni alulra
Nemis tudtam, hogy nem lehet
Kint azt olvastam nehéz rendes buborékost találni, de ti biztosan jobban tudjátok
Tudnál árat mondani mennyi kint egy ilyen hatos kiszerelés, és hogy melyiket érdemes venni?
Ebben nem vagyok képben tavaly mikróbusszal annyit vittünk, hogy végig elég volt.
Én úgy emlékszem, hogy Szódaként kell keresni a buborékos vizet, a görögök nem nagyon isszák a bubisat, ugye Ági, vagy rosszul emlékszem.Nehezebb találni bubis vizet,mint bubi nélkülit, de van.....és persze drágább....
Breki, akkor nagyon jó utat kívánok nektek, élvezd ki Hydra bájait, szépségét, varázsát..... egy szóval JÓ NYARALÁST!
Igen énis így hallottam ezért gondoltam arra hogy viszek egy kis hazait.
Remélem ha böröndben van alulra pakolva az nem gond.
Köszi a jókivánságot Hydra "csak" 2-nap lesz. bár lehet elsõ héten is elmegyünk.
Tényleg az meg lehet csinálni hogy a hajóval csak Spetses-re mennénk akkor bebarangolnánk azt is és visszafelé ott szállnánk fel?
Mármint úgy értem, hogy így akkor olcsóbban mennénk Spetses-re mintha Hydrara is mennénk.
Hát Breki, nem tudom, hogy ez megvaósítható-e. Amikor mi voltunk a hajó egyenesen Hydrára ment, útközben említette Spetsest, de nem kötöttünk ki csaj vissza felé....kérdéses, hogy esetleg két ember miatt kikötne -e a hajó Spetsesen(szerintem nem logikusan bele gondolva)....akkor ott is kellene kérni kikötési engedélyt, meg az elinduláshoz is idõ, idõ...papír munka...aztán lehet rosszul gondolom...nem tudom
Szerintem lesz, csak esetleg nem az utazási irodánál.....jaj de jó lesz nektek.....ma is olyan Tolos hangulatom van, tegnap emlékeztünk barinõmmel....hát volt mire:-DDD
Breki! Én is napsütéses ,élményekben gazdag nyaralást kivánok !Kicsit sajnálom hogy már eljött az idö de persze csak azért mert te mindig bedobtál valami érdekes témába vágót,igy nem kelett irogatnom csak olvasgatni:)Már nekünk is egyre jobban ketyeg az óra .megkezdödik a visszaszámlálás .Szerencsés utat kiván Siposné (éva)
Szia Breki! Van hajójárat csak Spetsesre is. (legalábbis Júliusban volt) egy héten egyszer. A Culture Travel irodába láttuk. Van csak Hydra , csak Spetses és a kettõ eggyütt. Csak Spetses a legolcsóbb. De Tolo fõutcáján van a Pegasus Cruises (remélem jól írom) hajótársaság irodája. Ott is érdeklõdhetsz.
Breki, amit itt szódának írnak, az nagyon drága, úgy rémlik 2 Euro körül volt egy másfél literes üveg. Illetve egy Euro körül egy fél literes aludobozos Tuborg nevû víz. Ajánlom neked, mint mindenkinek eddig, hogy a Nafplion felé útbeesõ Lidlben vegyetek 6-os csomag ásványvizet (ha jól emlékszem, Saskia névre hallgat vagy valami más hasonló S-betûs). Az kellemesen szénsavas volt és nem haladta meg a 3 Eurót a 6-os csomag ára.