Kedves Zsebkuty és Noni!
Látom, mindjárt utaztok, hamar elérkezett az idõ. Már ne aggódjatok semmin, hiszen mindjárt elértek a gondtalanságba. Tuti jó lesz minden!!! Én pdeig vároma képeiteket és beszámolóitokat! Fényképezzeteke sokat Ierapetra bájairól és Makri Gialosról is ha lehet, ezek maradtak a tarsolyomban egy esetleges késõbbi utazásra.
Kedves Vojandi!
Lassan tényleg utazunk! Most már csak azon aggódunk, nehogy kimaradjon majd valami a csomagból. De hála Nektek, annyi infót kaptunk az elmúlt fél évben, hogy már "gyakorlott" utazóként mehetünk Krétára.
Nagyon köszönjük az önzetlen segítségeteket!
noni
Mi már többször voltunk Görögországban, és mindig szigeteken.
Korfu ( csodás ) Neckermannal + repülõ. Kb: 500 db fényképünk van, de akkor még nem voltam Hellász tag. Kos ( felejthetetlen olvassátok el róla Kvalcsi beszámolóját). Az összes nyaralásaim közül ez volt a legnagyobb hatással rám. Nysziros + Bodrum stb. Aerolus + repülõ.Kb: 800 db. kép + videó. Minden nagyon korekt volt. Én azt mondom amit befizetsz azt kapod a pénzedért. Mi mindig közép kategóriát választunk, mert azt tudjuk megfizetni. Ragaszkodunk a félpanzióhoz, hogy a reggeli és az ebéd meglegyen. Mi már nem a fiatalabb korosztály vagyunk és számunkra fontos a kényelem.
A repülõn pedig mindig az uram kezét szorongatom. Sajna még 68 nap.
Üdv.
Judithka
Szia Judithka!!!Köszi az infókat és itt ragadom meg az alkalmat,hogy MINDENKINEK nagyon megköszönjem a sok önzetlen segitséget és mint azt irtam pár hónapja,igyekszem a társaságot maximálisan kielégiteni! Remélem,minden rendben lesz,amilyen aggódós vagyok,már azon izgulok,hogy egyáltalán kiérek-e épségben a repülõtérre...Még egy kérdésem lenne,bár ez repülõs-téma,de bocsi elõre:én szájfény nélkül nem tudok létezni,szerintetek a gépre kézipoggyászba fel lehet-e vinni,mert ugye az is folyadéknak számit vagy nem?Mit gondoltok?
Nagyon szívesen! Bízom benne, hogy Ti is olyan jól fogjátok érezni Magatokat Makris Gialoson mint mi.
Nem tudom, hogy azt írtam-e, van lehetõség vizisportokra is, de az már Analipsiben. Makri után Analipsiben a fõúton jobb kéz felé van egy puccos (4*-os) szálloda. A nevére sajnos nem emlékszem már, de másikra nem emlékszem így nem hiszem, hogy ne találnátok meg, amennyiben érdekel. Szóval egy parkoló van a hotel elõtt, de ott elég meredek a part így teraszos kialakítású az egész szálloda, hatalmas területen fekszik és több épületbõl áll. Itt símán besétálsz a szálloda parkjába, lemész egy lépcsõsoron, majd a medencék közt átvágva ismét lépcsõket találsz (jó sokat) és azon ha lemész, akkor az ottani öbölben lehet vizisportokat ûzni.
Nagyon jó utat,. szép idõt és szuper nyaralást kívánok!
Újra is:KÖSZI!A fotóalbumodban utaltál az Analipsi résznél,hogy lehet vizisportokat ûzni,hát én szeretnék,bár sosem csináltam,a párom meg úszni nem tud,a vizbe bemegy,aztán megmártózik és már jön is ki,úgyhogy marad a parton sörözik és bámul ki a fejébõl,élvezi a semmittevést.Én imádok úszni,biztosan szétáztatom a bõrkém!!!
Még egy kérdésem lenne,bár ez repülõs-téma,de bocsi elõre:én szájfény nélkül nem tudok létezni,szerintetek a gépre kézipoggyászba fel lehet-e vinni,mert ugye az is folyadéknak számit vagy nem?Mit gondoltok?
Folyadéknak számít. Összesen tíz darab, egyenként max. 100 ml méretû folyadékot (krémet, szájfényt, parfümöt, szájvizet...) vihetsz fel a repcsire kézipoggyászban. Ezeket egy "cipzárral" záródó max. 1 liter ürtartalmú tasakban viheted és az átvilágításkor, külön rá kell tenni a szalagra... Ez a cipzáos tasak egy nejlon, amit légmentesen le lehet zárni. Régen a reptéren osztogatták, most nem tudom, honnan lehet szerezni, de ferrari biztosan tudja
Kedves Andi!Köszi a kimeritõ választ!Ilyen zacsija a páromnak is van vagyishogy visszazárható zacskója...Remélem,minden rendben lesz,soha nem ültem repcsin,azt sem tudom,mi lesz,ha kiérek a reptérre,mit kell csinálni,úgyhogy az a bizonyos zabszem ott van!
Tényleg ne izgulj ahogy a lányok írják.Repülõ még soha fönn nemmaradt.
Talán a fel és leszállás érdekes, a gyomor egy kicsit feszül,vagy ha turbulenciába kerûl a gép és egy kicsit leesik, meg újra megemelkedik.
Tiszta vidámpark... Tizedik repülésednél már nemis foglalkozol vele.
A fül egy kicsit eldugulhat,ilyenkor nyelni kell egyet kettõt és vissza kattan.Ne nagyon kajolj elõtte sokat,inkább igyál vizet.Szóval nagyobb a dolognak a füstje mint a lángja... Meglátod,hogy várni fogod a következõ repülést.Jó sokat is fogtok utána buszozni mire Iraklionból Makrigialosba értek,de ezer dolgot stírõlhetsz ezalatt.
Szeva Atosz!Rég hallottam rólad!Ezt a megnyugtató választ nem is küldhette volna más,csak te!Tényleg,te mint tapasztalt Krétázó,nem tudod,milyen útvonalon érünk Iraklionból Makrira?Milyen falvakat érintünk?Vagy aki esetleg volt már az Aeolussal Makrin,nemtudná megmondani?Kösz elõre is!Csummi!