Elő- vagy utószezonban lenne jó. Ketten mennénk a párommal. Nem szeretjük a zsúfoltságot és az árak is kedvezőbbek ilyenkor.
Szívesen mennénk autóval, de nincs olyan autónk, amivel ilyen hosszú útra el lehetne indulni. Pedig rugalmasabb lenne, az biztos.
D.
Legutóbb doro szerkesztette (2009-02-27 09:31:55), összesen 1 alkalommal
Köszi Kata!
Az Oliva Travel ha jól emlékszem tavalyról, az Apollon útjait értékesíti. A másik irodáról nincs infóm, de hétvégén utánajárok. Még lehet, hogy eljutunk az Utazás Kiállításra is a hétvégén.
Most viszont dolgoznom kell....
Azért ti ne fogjátok vissza magatokat, ha tudtok valami jó infóval szolgálni. Visszaolvasok majd.
D.
Mi Július 28-án megyünk Lefkadára,pontosabban Nidribe az Apollon travell-el.
A Sun Reise apartmanban szállunk meg.
Van esetleg olyan aki szintén akkor utazik Nidribe???
OFF
Hello lányok, eltévedtetek? Ez itt a Lefkada-topik!!
Úgy látom, hamarosan ez a topik is elsüllyed, ha az összes hozzászólás utazási időpontokat tartalmaz, kellemesen olvashatatlanná válik. Ha lehetne ezeket a traccs-partikat priviben elintézni, akkor rajtatok kívül más is használhatná a topikot! Bár bizonyára nagyon értékes imformációkat tartalmaznak az általatok ideszórt utazási turnusok, megpróbáljuk a továbbiakban nélkülözni
Köszi a megértést
ON
Konyu!
Bocsi,de nem láttam,hogy külön szabályzat lenne arra,hogy mit lehet kérdezni.Téged a te témáid érdekelnek,amibe én nem szólok bele,engem meg a sajátom.
Tudtommal az utazás szervezés is Lefkada topikhoz tartozik,mivel oda utazunk.
Legközelebb írd ki milyen témákat lehet felhozni!!!!!