zsokica örülök hogy ilyen jól éreztétek magatokat:-))És látom nem nagyon emelkedtek az árak:-))Pénteken mi is indulunk végre:-)))Majd hozom én is a kis beszámolót
Köszönöm mindenkinek a segítséget .
2 éve voltunk Stavrosba,de akkor még volt a George apartman.
Azzal nagyon megvoltunk elégedve.Várom már az indulást remélem jó lesz.
#1369142010-06-02 08:01:02 Válasz a #136707. hsz-ra
Sziasztok Én a személyszerint, Stavrosban ettem eddig a legfinomabb gyrost,a sétáló utca baloldali végén. Ha tehetem az idén is, rábeszélem a párom, h egy gyros evésre menjünk át + egy kis nosztalgia!!!
#1369232010-06-02 09:11:25 Válasz a #136655. hsz-ra
mi most jöttünk vissza Stavroszrol az apartmanrol csak anyit hogy csaloka mert nem lehet látni hogy milyen sok szoba van benne.van fsz, első em. tetőtér.a berendezés egy dupla ágy és egy egyszemélyes szekrény .konyha ahány személy annyi edény,elég rendes volt, tésztaszürő ,deszka ,kés ,serpenyő egy nagy lábos egy kicsi.tiszta rendezet apartman.a fzs 8 szoba van a többi az emeleten midhez van terasz.tehát jó hely.
#1370672010-06-02 20:54:57 Válasz a #137024. hsz-ra
nagyon jo egyszer eset az eső tiz percig és egyszer este egy orát.25*3o fok volt a tenger első napokban kicsit hideg,de a harmadiknap már nagyon kellemes volt.az itthoni hideg már unalmas.
Sziasztok!Szeretném kérdezni tőletek hogy Asprovaltán járt-e valaki a Stavrula és az Andrea apartmanban?????????Mi jún. végén megyünk és már nagyon várjuk!! Ja és hogy milyen a part mert két kisgyerekkel megyünk????????????