Mindkét apartmanház alapfelszereltségû, tehát alap konyhai eszközök (tányér, pohár, általában két edény, evõeszközök), hûtõ, rezsó. Légkondi aZ El Grecóban van, a Kaloudában nincs. A Kaloudában a konyha külön helységben van, nem egy légtérben az ágyakkal, az El Grecóban még a négyágyasok is egylégterûek. A Kalouda kétemeletes, a DiasZeus Travel szobái a második emeleten vannak. A tengerparttól kb 150 m a távolság. Némelyik szoba balkonjáról oldalirányban, az utca végén látszik a tenger. Mindössze 5 perc sétával már a parton is van az ember. Ez a ház a település déli részén található. Az El Greco az északi, Platamonas felöli részen van, kb 200 m a parttól. A ház háromemeletes. A Kaloudában ha a tulajdonos ott tartózkodik, meg lehet kérni, hogy nyissa ki a nagykaput, így éjszakára be lehet állni az autóval. Az El Grecóban erre nincs lehetõség. A közbiztonság egyébként kifogástalan, így az utcán parkoló autókkal kapcsolatban sem történt még semmi.
Mivel Nei Porinak nincs kifejezett központja, fõtere, az élet a parti sétányon zajlik, amely minkét háztól nagyjából egyforma idõ alatt megközelíthetõ. Az El Greco környezete ffekvésébõl kifolyólag csendesebb, a Kalouda is nagyszerûen alkalmas a pihenésre, de a déli részen azért nagyobb (de nem nagy!) a forgalom. Mindkét ház közelében vannak super marketek, pékségek, tavernák.
A Kalouda foglalásával igyekezni kell, mert óriási az érdeklõdés!!
DÖNTÖTTÜNK! szeptember 3-24ig Nei Pori Fotisz ház 3hét VÉGLEGES!
Már csak abban bízok h legyen hely mert csak április elején tudunk elõfoglalni tessék szorítani nekem
köszike
A Diasnak megjelent a 2008-as katalogusa. A weboldal még frissítés alatt áll.
A tavalyi kínálathoz képest kikerült a Hermes apartman, de bekerült helyette egy új, a Giannis.
Van pár turnus idõpont változás is. Az El Greco keddrõl, szombatra, a Dias és a Sotiria szombatról, keddre változott.
Sikerült augusztus elejére egy hetet lefoglalni az El Greco apartmanban, ha valakinek vannak róla képei elküldhetné számomra . Elõre is köszönöm. szilcsi75@freemail.hu
Mi is pont akkor és pont oda szeretnénk menni, de mi csak 2 hétre. Kb. 2 hónap múlva jön a baba és még nagyon sok minden múlik rajta. Ha jó baba lesz, megyünk! Most a haveromékat fûzöm, hogy jöjjenek el velünk, de ez a dolog még nagyon kezdeti stádiumban van. Szerintem szeptemberben símán lehet helyet találni.
Tapasztalatom szerint nem árt figyelembe venni, hogy az elõ és utószezoni turnusokra olykor nagyobb az érdeklõdés, mint a fõszezonra. Mivel az idõ már-még jó, kisebb a zsúfoltságérzet és érzehetõen alacsonyabb az ár.
Tavaly szeptember közepén last minute-val mentünk és két nagyobb iroda teljes kínálatából volt összesen 6 szabad apartman.
Persze nem törvényszerû, hogy idén is így lesz, de Göröghon iránt mindig nagy az érdeklõdés
Mi eddig elõ, vagy utószezonban voltunk...azt jobban szeretem Idén május 30-tól június 15-ig leszünk Nei Poriban. Már csak 98 nap Tavaly júni 6-án és szeptember 15-én indutunk. Az elsõ utat már év elején szoktuk lefoglalni, hogy legyen még lehetõségünk a választára
De jó Neked, az már mindjárt itt van! Mi csak nyár végén tudunk dönteni, hogy megyünk-e egyáltalán valahová, mert 2 hónap múlva jön a baba. Én mindenesetre szeretnék menni. Ez lenne a kilencedik görög nyaralásom, de Nei Pori-ban még nem voltunk. Bár most elnézve a Szerbeket, lehet, hogy már megint kezdõdik a cirkusz.
Járt-e már valaki közülletek NEI PORI-n a Kaliope stúdióban ?
A képrõl nagyon jól néz ki (csak a homlokzati képet láttam idáig) remélem belülrõl is hasonlót mutat. Ha valaki tud legyen szíves küldjön képeket róla és a véleményeteket is szeretném tudni.
Szerintem, ha a Szerbeknél még akkor is fog állni a balhé, akkor lehet, hogy az irodák megint Bulgári felé fognak kerülni, ami az útidõt hosszabbá teszi
De reméljük a legjobbakat, hogy addigra ez a probléma is megoldódik
Hello!
Itt is kérdezném,hogy utazott-e, vagy hallot-e valaki a Jimakos Tours utazási irodáról és a Nei Poriban értékesített apartmanjaikról, mert eddig a legkedvezõbb árakat náluk találtam./www.jimakostours.hu/