Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5407 Üzenet linkje2006-03-06 08:58:03  Re: Szia Valcsi!

Szegner Magdi írta:
Olvastam, hogy végül is Zakynthos lesz idén a célod!
Mi 2004-ben voltunk ott, nem fogsz csalódni, nagyon sok szép látnivaló van ezen a szigeten is.
AEOLUS ügyben szeretnék tanácsot kérni tõled! Írod, hogy alig van már hely. Mi is velük szeretnénk menni idén Dél-Krétára, Ierapetrába.
Igaz nem appartmannba, hanem szállodába.
Eddíg telefonon beszéltem egy hölggyel, aki azt mondta ne várjak az Utazás kiállításig foglaljam le most az utat, mert a kiállításkor nem lesz semmi kedvezmény.
Nem tudom mi tévõ legyek. Tudom, Te tavaly is velük utaztál, nem emlékszel, hogy a kiállítás ideje alatt adtak valami kedvezményt?
Köszi:Magdi

Szia Magdi!

Igen, tavaly is Az Aeolusszal utaztam. Akkor volt vásári kedvezmény 12%, de az lehetett bevezetõ ár is, mert a kiállítás elött 2 héttel nyitott Magyarországon az iroda. Idén a prosi szerint március 31-ig 9%-os, április 30-ig pedig 6%-os kedvezmény van. Nekem szintén 12% kedvezmény járt idén is, mert február 28-ig befizettem az elõleget, és tavaly is velük utaztam.
Tényleg alig volt már hely, azért is megyünk Zakynthosra, mert a Theodórába (Dél-Kréta), nem volt kétágyas apartman. Amennyiben eldöntötted, hogy hová akarsz menni, szerintem fizesd be, mert esetleg nem kapsz helyet akkorra mikor szeretnél menni.
Üdv.:

# 227
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5469 Üzenet linkje2006-03-07 15:21:41 

Magdi!
Ha tervezed velük az utat gondolom van katalógusod is. Hogy abban benne van e abban nem vagyok biztos (de lehet) viszont a weboldalukról letölthetõ árkatalógusban tuti van kedvezmény részletezés. 3 idõpont van ami szerint változnak a %ok! Nézz utána!

# 228
Szemag
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5471 Üzenet linkje2006-03-07 16:24:47 

Szia Monalisa!

Igen van katalógusom, és az elsõ 11%-os kedvezményrõl már lemaradtam, mert az február 28-ig tartott, március 31-ig 9%-ot adnak.
Tavaly a Gulet-tal voltunk és a katalógusban szereplõ kedvezményen kívül még a kiállítás ideje alatt + adtak engedményt.
Telefonon beszéltem már az irodával, ott azt mondták, hogy ne várjam meg a kiállítást, mert lehet, hogy akkor már nem lesz hely.
Végül is van még egy hetem, csak az a probléma, hogy nem a fõvárosban lakom, és nehéz összehozni, hogy ezért felutazzak Pestre.
Még próbálok a mi kis városunkban is keresni AEOLUS utat forgalmazó irodát.

# 229
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#5472 Üzenet linkje2006-03-07 17:42:41 

Monalisa! Mi évek óta az Apollontravellal járunk Görögországba.Nagyon megbízható és jó iroda ! Ajánlom,hogy nézd meg a neten a honlapjukat.Minden útból adnak kedvezményt kb.15%-ot./törzsutasprogram/.Ha akarsz szabad helyet ne várd meg az utazás kiállítást mert lemaradsz a jó helyekrõl. Amennyiben velük már legalább egyszer utaztál Görögországban elég sok helyen vásárolhatsz kedvezménnyel. Suzuki
# 230
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5479 Üzenet linkje2006-03-08 12:58:00 

Sajnos a Sarti nyaralás nem jön össze,mert már minden hely foglalt az apollon travelnél. Toronira fizettem be,de errõl ahelyrõl csak annyit tudok amennyit a prospektusban olvastam.Ha valaki járt már ott kérem írjon néhány informáciot errõl a helyrõl.Elöre is köszönöm.
# 231
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5480 Üzenet linkje2006-03-08 13:14:19 

# 232
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5481 Üzenet linkje2006-03-08 14:24:05 

Anonymous írta:
Monalisa! Mi évek óta az Apollontravellal járunk Görögországba.Nagyon megbízható és jó iroda ! Ajánlom,hogy nézd meg a neten a honlapjukat.Minden útból adnak kedvezményt kb.15%-ot./törzsutasprogram/.Ha akarsz szabad helyet ne várd meg az utazás kiállítást mert lemaradsz a jó helyekrõl. Amennyiben velük már legalább egyszer utaztál Görögországban elég sok helyen vásárolhatsz kedvezménnyel. Suzuki

Köszi, de a magánszervezést preferálom! Nem én kerestem a kedvezményt hanem Magdi icon_smile.gif

# 233
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5482 Üzenet linkje2006-03-08 15:26:30 

Kedves Jox.Köszi a tippet,feltétlen megnézem.
# 234
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5590 Üzenet linkje2006-03-14 14:45:25 

Sziasztok! Még új vagyok köztetek, idén elõször megyünk Görögbe, Sartira. Nézegettem a fórumot és a képeket, s nagyon klassz helyeket láttam. Kérdésem lenne, hogy Görögbe ezek hol találhatók? Pl. a Voidomatisz és az Acheron folyó. Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
# 235
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5592 Üzenet linkje2006-03-14 15:09:12 

Dettix!

A Voidomatisz folyó Görögország északnyugati részén Konitsza közelében (Konitszától délnyugatra),
az Acheronasz folyó pedig Parga magasságában (Pargától keletre található).

# 236
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5613 Üzenet linkje2006-03-16 08:00:50 

Köszönöm a gyors választ, szétnézek a térképen.
# 237
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5614 Üzenet linkje2006-03-16 09:07:40 

Sziasztok!

Idén Kos szigetét választottuk uticélul. Hogy ez jó döntés volt, abban megerõsített Valcsi élménybeszámolója. A legjobb ajánlatot a Dias Zeus utazási irodánál találtam. Tudom hogy talán nem ide való a kérdés (de nem találtam jobb topikot) de mennyire megbízhatók Õk? Hallottam hogy a Jorgos travel (aki ugye csõdbe ment) egyik volt tulajdonosáé ez az iroda? Valakinek esetleg van velük tapasztalata? Elõre is köszi icon_smile.gif
Era

# 238
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5617 Üzenet linkje2006-03-16 09:36:21 

Nyitottam egy külön topikot az utazási irodáknak itt:
https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=147

# 239
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5721 Üzenet linkje2006-03-20 22:58:58 

Szia Jox! Szeretném tõled megkérdezni , hogy autóbérlés esetén a gõrõgõk kérnek-e nemzetközi vezetõi engedélyt?
# 240
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5724 Üzenet linkje2006-03-21 06:18:25 

Suzuki!

Nem.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió