Olvastam, hogy végül is Zakynthos lesz idén a célod!
Mi 2004-ben voltunk ott, nem fogsz csalódni, nagyon sok szép látnivaló van ezen a szigeten is.
AEOLUS ügyben szeretnék tanácsot kérni tõled! Írod, hogy alig van már hely. Mi is velük szeretnénk menni idén Dél-Krétára, Ierapetrába.
Igaz nem appartmannba, hanem szállodába.
Eddíg telefonon beszéltem egy hölggyel, aki azt mondta ne várjak az Utazás kiállításig foglaljam le most az utat, mert a kiállításkor nem lesz semmi kedvezmény.
Nem tudom mi tévõ legyek. Tudom, Te tavaly is velük utaztál, nem emlékszel, hogy a kiállítás ideje alatt adtak valami kedvezményt?
Köszi:Magdi
Szia Magdi!
Igen, tavaly is Az Aeolusszal utaztam. Akkor volt vásári kedvezmény 12%, de az lehetett bevezetõ ár is, mert a kiállítás elött 2 héttel nyitott Magyarországon az iroda. Idén a prosi szerint március 31-ig 9%-os, április 30-ig pedig 6%-os kedvezmény van. Nekem szintén 12% kedvezmény járt idén is, mert február 28-ig befizettem az elõleget, és tavaly is velük utaztam.
Tényleg alig volt már hely, azért is megyünk Zakynthosra, mert a Theodórába (Dél-Kréta), nem volt kétágyas apartman. Amennyiben eldöntötted, hogy hová akarsz menni, szerintem fizesd be, mert esetleg nem kapsz helyet akkorra mikor szeretnél menni.
Üdv.:
Magdi!
Ha tervezed velük az utat gondolom van katalógusod is. Hogy abban benne van e abban nem vagyok biztos (de lehet) viszont a weboldalukról letölthetõ árkatalógusban tuti van kedvezmény részletezés. 3 idõpont van ami szerint változnak a %ok! Nézz utána!
Igen van katalógusom, és az elsõ 11%-os kedvezményrõl már lemaradtam, mert az február 28-ig tartott, március 31-ig 9%-ot adnak.
Tavaly a Gulet-tal voltunk és a katalógusban szereplõ kedvezményen kívül még a kiállítás ideje alatt + adtak engedményt.
Telefonon beszéltem már az irodával, ott azt mondták, hogy ne várjam meg a kiállítást, mert lehet, hogy akkor már nem lesz hely.
Végül is van még egy hetem, csak az a probléma, hogy nem a fõvárosban lakom, és nehéz összehozni, hogy ezért felutazzak Pestre.
Még próbálok a mi kis városunkban is keresni AEOLUS utat forgalmazó irodát.
Monalisa! Mi évek óta az Apollontravellal járunk Görögországba.Nagyon megbízható és jó iroda ! Ajánlom,hogy nézd meg a neten a honlapjukat.Minden útból adnak kedvezményt kb.15%-ot./törzsutasprogram/.Ha akarsz szabad helyet ne várd meg az utazás kiállítást mert lemaradsz a jó helyekrõl. Amennyiben velük már legalább egyszer utaztál Görögországban elég sok helyen vásárolhatsz kedvezménnyel. Suzuki
Sajnos a Sarti nyaralás nem jön össze,mert már minden hely foglalt az apollon travelnél. Toronira fizettem be,de errõl ahelyrõl csak annyit tudok amennyit a prospektusban olvastam.Ha valaki járt már ott kérem írjon néhány informáciot errõl a helyrõl.Elöre is köszönöm.
Monalisa! Mi évek óta az Apollontravellal járunk Görögországba.Nagyon megbízható és jó iroda ! Ajánlom,hogy nézd meg a neten a honlapjukat.Minden útból adnak kedvezményt kb.15%-ot./törzsutasprogram/.Ha akarsz szabad helyet ne várd meg az utazás kiállítást mert lemaradsz a jó helyekrõl. Amennyiben velük már legalább egyszer utaztál Görögországban elég sok helyen vásárolhatsz kedvezménnyel. Suzuki
Köszi, de a magánszervezést preferálom! Nem én kerestem a kedvezményt hanem Magdi
Sziasztok! Még új vagyok köztetek, idén elõször megyünk Görögbe, Sartira. Nézegettem a fórumot és a képeket, s nagyon klassz helyeket láttam. Kérdésem lenne, hogy Görögbe ezek hol találhatók? Pl. a Voidomatisz és az Acheron folyó. Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
A Voidomatisz folyó Görögország északnyugati részén Konitsza közelében (Konitszától délnyugatra),
az Acheronasz folyó pedig Parga magasságában (Pargától keletre található).
Idén Kos szigetét választottuk uticélul. Hogy ez jó döntés volt, abban megerõsített Valcsi élménybeszámolója. A legjobb ajánlatot a Dias Zeus utazási irodánál találtam. Tudom hogy talán nem ide való a kérdés (de nem találtam jobb topikot) de mennyire megbízhatók Õk? Hallottam hogy a Jorgos travel (aki ugye csõdbe ment) egyik volt tulajdonosáé ez az iroda? Valakinek esetleg van velük tapasztalata? Elõre is köszi
Era