Szia!
Mi is szeretnénk a párommal O.B.-re utazni, de még nincs ötletünk, hogy melyik utazási irodával, de mindenképpen busszal, mert kocsival sokkal drágább. Tavaly csak a horvátországi Omisban voltunk és oda-vissza a benzin kb. 50.000.-ft volt. Busszal viszont 20.000.-ft-ból meg lehet úszni.
Pontosan melyik apartmanba mentek? Tudsz hasznos infókat?
Előre is köszi.
Szia Judyth. Mi az Apollontravelnél foglaltuk szállást és az Elli apartmanban leszűnk.Én csak dicsérni tudom,nagyon jo áron vannak a buszos utjaik.Mi is idáig mindig busszal utaztunk,a soförjeik nagyon korektek és segitöek.Jo böngészést az utjaik között.Remélem tudtam segiteni.
Helló! Mi szintén ebben az időben és az Apollonnal megyünk O.B-re, de mi busszal. A szállásunk az Elli apartmantban lesz. Mi négyen megyünk, két felnőtt és két 13 éves gyerek. O.B-re most megyünk először, tavaly
a Chalkidiki félszigeten, Sartin nyaraltunk. Előszezonban most megyünk először,Görögországba remélem jó idő lesz.
Szia Kerike. Hát ugynézki hogy egy idöben és egy helyen leszünk,julius 14töl,nekem is két gyerekem van egy 14 éves fiu és egy 11éves lány a barátainknak pedig 14 éves lányuk van.A másik barátaink pedig Parálián lesz a szállászuk nekik is két gyerekük van egy 14 éves fiu és egy 6 éves kis lány.Mi családunkban lesz még két pici is.Igy ha van kedve a gyerekeidnek csatlakozhatnak a gyerekeinkhez. Közel van tenisz és focipálya.Várom a találkozást.
Szia ! nem akadékoskodni akarok, de az útiköltség jelenlegi árakon számolva kb 35.000 Ft oda-vissza egy autóra. A busz fejenként legkevesebb 20.000 Ft/fő.
Én is örülnék egy A4-esnek 2 l motorral, de nekem nem ilyenem van, szerényebbel is beérem 1.5 dízellel( a márkája mindegy nem német és nem japán ). Van viszont tankolásokról, pályadíjakról eltett számláim és én ezekből kalkulálok.
Nos nejem biztatására végeztem egy számolást a Szerb ap.díjak
330+240+730+190=1490X2= 2980 dínár; Macedon ap.díjak 50+60+50=160X2=320 denár. Az üzemanyagot Szerbiában tankoljuk a jelenlegi dízel ár 77.9 dínár/liter, a benzin 88 dínár/liter. Mi kb 80-82 l szoktunk tankolni oda-vissza uton. A dínár én kb egy hónapja 3.40-ért láttam, de számolhatsz 3.50-el is. Jó matekozást !
Ha csak 5liter gázolajat számolok /100km, 2200km-re akkor is 30000Ft az üzemanyag, bár megjegyzem, itthon most olcsóbb a gázolaj mint Szerbiában.
Az útdíj ~50€, így minimum 45eFt egy oda-vissza költség.
És akkor még nem beszéltük benzines autóról.
Tévednék valahol?
Szia Napis!
Mi is nagyon várjuk a nyaralást, de elég távolinak tűnik június közepe. Próbálok több helyről információt szerezni az Elli apartmanról, de kevés infót sikerült eddig találnom. Igazából az apartmanok szobáiról nem találtam sehol képet, és élménybeszámolókat sem nagyon olvastam, amelyekben az Elli apartmanról több szó esne.
Ha vannak információid, megköszönném, ha megosztanád velem. Előre is köszi!
Nem tudom, mivel tud többet a számológéped mint az enyém, de ha neked más jön ki, akkor ne küldjed, cseréld!
Az általad megadott üzemanyag mennyiséggel a fogyasztásod kísértetiesen egyezik azzal amit korábban mondtam! Ha meg így van, akkor nem értem mi a problémád?
nekem nincs problémám de a kettőnk által számolt összeg között kb 2.500 Ft az eltérés. A buszokról meg csak annyit, hogy személyes tapasztalatom alapján kialakult véleményem, hogy aki csak teheti autóval induljon. Nem beszélve a szállás elfoglalás és elhagyás körülményeiről. Azt hiszem aki átélt már illetve látott már turnusváltást annak nem kell részleteznem a procedurát. DE GÖRÖGORSZÁG AKKOR GYÖNYÖRŰ !!!