Snetti kellemes nyaralást kívánok neked, ha megérkeztetek írhatnál egy kis beszámolót nekünk! Kíváncsi lennék rád milyen hatással volt a sziget.
Estella, remélem azért jól fog sikerülni a nyaralásod. Mikor indultok?
Kristóf, ti meg lassan visszaszámolhattok. Jrigykedek egy kicsit, hogy ti még a sok élmény elõtt vagytok. A gyerekek biztos fogják élvezni, tükör tiszta a víz, és nagyon lassan mélyül .
Én úgy jártam, mint itt a fórumon már sokan elõttem. Mióta megjöttünk visszavágyom. ... Jövõre Santorini lesz az uticélunk, bár még a páromat meg kell puhítani,mivel még nem tud róla, de Korfura még mindenképpen vissza szeretnék menni, ha a kisfiaim kicsit nagyobbak lesznek, nekik is meg szeretném mutatni.
Szia Helguska!!!
Örülök a biztató szavaknak... ,(te mint két gyermekes anyuka szemével biztatsz....,)A lényeg, hogy a gyerekek élvezni fogják Korfut!!!Remélem így lesz, és mi is visszavágyunk majd . Már túl aggódni, izgulni sem akarom...lesz ami lesz.Annyi jót írtatok már , ha felét átéljük, már megéri odarepülni!!!!!! Kristóf
Ha minden összejön és zeusz is úgy akarja, akkor aug.11-én indulnánk busszal. kemény lesz a buszozás, sajnos az anyagiak és a diák élet nem engedi még a repülõt amondó vagyok, h. a buszozásnak is meg van a maga hangulata és legalább 1 nappal elõbb indulunk
Hello!
Korfura mindenképpen megéri elmenni. Én is adnék egy szavazatot neki. Egyszer mi is vissza szeretnénk majd menni! Nagyon szép a sziget!!!
Jo nyaralást a most indulóknak!
Sziasztok, mi augusztus végén megyünk Kofura, Paleokastritsába. Remélem, minden rendben lesz, és mi is olyan szép élményekkel jövünk haza, mint ti!
Tud valaki valamit esetleg a Hotel Paleokastritsáról?
Sziasztok!!
Sajnos a Hotel Paleokastritsaról nem tudok, de maga a hely csodaszép.... Csak az Akrotiri Beachet láttam.
Amit csak tudtok mindent nézzetek meg, mert megéri!!!!
Hali!
Igen, biztos, hogy Hotel Paleoizé majdnem megijesztettél, hogy ilyen nem is létezik, nem volna jó, ha az utazási iroda miatt megint balhé lenne a szállás miatt, mint ahogy 1hete Paralián jártunk..
Köszi jox a gyors infót!
Úgy hallom, fürcsire nem épp a legideálisabb Paleo, bár ha azt vesszük, hogy Korfu nem túl nagy sziget, talán nem lesz kihívás akár minden nap átugrani vmi fürcsire alkalmasabb helyre
Hello!
Úgy vettem észre én is mikor Paleokastritsán jártunk, hogy nem éppen fürdõzésre alkalmas mert a hotelek a hegyen/dombon vannak!
De a hely tényleg csodálatos!!!! A mi szállásunk Moraitikán/Messhonghi-n volt. És akkor jártunk P-n mikor egész napos sziget túrán voltunk.
Jó utat!
Jajjjjjaaaajj! Nem akartalak megijeszteni.... Bocsi!!
Messonghi-Moraitika már alkalmas a fürcsire!!!!
A szigettúrát és az egynapos hajókirándulást szerintem ne hagyjátok ki!!!