Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8316 Üzenet linkje2006-06-09 11:46:08 

Szia Jox!De a jövõ héthez képest messze van icon_biggrin.gif Hova mész az idén?
# 227
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8320 Üzenet linkje2006-06-09 12:01:05 

Nem pont ebbe a topikba való a válasz, de azért leírom.
1. hét Halkidiki / Sithonia / Toroni
2. hét Evia / Marmari
3. hét Halkidiki / Kassandra / Nea Potidea

Egyébként Szantorinin voltunk már kétszer egy napot. Szép sziget, ezért mentünk el másodszor is, de nagyon kicsi...

# 228
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8321 Üzenet linkje2006-06-09 12:11:20 

Szép nyaralásotok lesz! icon_biggrin.gif Igen elég kicsi Santorini biztos olvastad,hogy mi is Krétáról fogunk átmenni.Megnézzük Firát,Firostefanit,Imeroviglit,Oiat és arra gondoltunk,hogy elmegyünk Kamariba fürdeni egyet ha még belefér.Esetleg 1éjszakát aludnánk a szigeten de ez még nem biztos.Santorinit mindenképp szeretném megnézni mert a képek alapján gyönyürû! icon_wink.gif
# 229
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8324 Üzenet linkje2006-06-09 12:47:46 

Szia Suziki!

Jó, hogy visszamentek a szigetre, én is szeretnék majd egyszer. : -) Nekünk is pontosan 9 nap van a nyaralásig, és mi is két hétre megyünk, igaz máshova, Samosra, de így is tök érdekes, hogy pontosan egy idõben nyaralunk. Majd gondolok rátok, meg Monalisára is icon_smile.gif

Keke, örülök, hogy tetszett a beszámolóm és köszi, hogy ajánlod másoknak is icon_smile.gif

Kiss Peti, igen, a busz kb, negyed órát megy és abszolut nem drága és gyakori idõközönként is megy. Mikor mi este mentünk be vele Firába, viszont úgy tele volt, hogy csak álltunk, mint heringek a konzervdobozban.
A beszámolók rovatba a fõoldal bal oldali oszlopán vana gomb, ott pedig majd látod a listát, a többit már keke megírta.

Andi

# 230
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8330 Üzenet linkje2006-06-09 13:32:50 

Jó utat Andi! Mi 18-án este indulunk. Már nagyon várom. Remélem minden simán megy majd. Kicsit izgulok a magán szervezés miatt, hogy mindent megtaláljunk stb, de biztos nem lesz gond!
# 231
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8334 Üzenet linkje2006-06-09 13:51:25 

Szia Monalisa!

Szerintem sem lesz gond, mert miért is lenne? icon_smile.gif
Ti, ha jól emlékszem, tavaly is így mentetek, szóval tapasztaltak vagytok.
Andi

# 232
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8354 Üzenet linkje2006-06-10 06:32:21 

Kedves Vojandi !
Nem volt egyszerû , de elolvastam a beszámolód. Tetszett. Szerintem Már minden santorinivel kapcsolatos oldalon jártam. Az ilyen információkat , csak így lehet megtudni. Idáig Parálián és Sartin voltunk vagy õtször. Ezeken a helyeken minden második ember Magyar. Santorinin nyilván nem így lesz , ezért próbálok a lehetõ legtöbb infót begyüjteni. Nem említeted , a repülõket. Mennyire zavar a közeli leszállóhely miatt?
Majd még biztos kérdezek .

# 233
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8383 Üzenet linkje2006-06-10 18:37:33 

Szia Péter!Szerintem nem zavaró a repülõtér közelsége,bár én csak Cipruson jártam így,Larnacában.Ott is közel volt a repülõtér,álltál a tengerben és láttad ahogy a repülõk szállnak le.Szép látvány volt és a hangjukat szinte nem is hallottuk!
# 234
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8414 Üzenet linkje2006-06-11 06:29:57 

Szia KEKE !
Bízom benne ,hogy úgy lesz ahogy mondod.Sokat úgy sem tehetünk ellene . Vagy felfegyverkezem füldugóval , vagy kettõvel több Ouzot iszom.A családom többi tagjának marad az elsõ variáció.
Azt tudja esetleg valaki , ha befizetünk egy átlagos hajótúrára , akkor a kiegészítõ költségek / szamár , felvonó , stb / benne vannak az árban?

Mindjárt kiderül sikerült e felraknom , de errõl a képrõl beszéltem vagy két napja.
Heló !

# 235
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8415 Üzenet linkje2006-06-11 06:32:05 

Bocs de nem tudom miért lett belõle kettõ .
# 236
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8417 Üzenet linkje2006-06-11 08:00:37 

Szia Vojandi! Köszi a jókívánságokat és nektek is jó nyaralást! Ti is 18.-án indultok 17.05.-kor Ferihegyrõl??

Szia Monalisa! Láttam Ti is 18.-án utaztok.Hová mentek? Esetleg repülõvel utaztok?

Szia Jox! Nektek is szép nyaralást kívánunk!!!! Tudod esetleg milyen az idõjárás most Santorinin??? Már csak 7 nap és indul a gépünk!!!

Szia Kiss Péter! A leszállópálya közelsége abszolút nem zavaró, sõt a parton napozva láthatod az óriási gépeket ahogy készülnek le-és felszállni!!!

# 237
Kiss.peter5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8418 Üzenet linkje2006-06-11 08:46:04 

Szia Suzuki Jó utat ! Santorini lap.hu 1o napos elõre jelzés magyarul.
# 238
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8428 Üzenet linkje2006-06-11 18:33:26 

Szia Kiss Péter!Szép a kép!!
# 239
Monalisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8441 Üzenet linkje2006-06-12 08:17:28 

Szia Suzuki!
Igen 18 án indulunk, Sky Europpal Athénba ahonnan elmegyünk busszal Lefkádára 6 éjszakára. Majd vissza busszal Athén/Píreusz. Itt 1 éjt alszunk, majd másnap reggel komppal megyünk Santorinire. Ott 5 éjt töltünk, vissza komp Athén. Még 1 éjszaka, és utána egy egész napos városnézés, majd végül júli 3-án hajnalban repülünk haza Bp-re.
Jó kis túra lesz, már nagyon várom. icon_smile.gif

# 240
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8495 Üzenet linkje2006-06-12 18:39:33 

Szia Kisspeti!

Minket nem zavart a reptér, nem igen lehetett hallania repcsiket, csak ha kint voltunk a strandon, de akkor meg szívesen néztük õket a napágyon fekve, olyan közelrõl icon_smile.gif

A hajókirándulásban nincs benne szamár, se felvonó, mert arra nincs szükséged.
A hajó Athinios kikötõbõl indul, ahova az utazási iroda elvisz busszal és este haza is hoz, az természetesen benne vanaz árban. Anúgy 2004-ben 5 Euro volt egy fõnek a szamaragolásos lépcsõzés icon_smile.gif
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu