Nem pont ebbe a topikba való a válasz, de azért leírom.
1. hét Halkidiki / Sithonia / Toroni
2. hét Evia / Marmari
3. hét Halkidiki / Kassandra / Nea Potidea
Egyébként Szantorinin voltunk már kétszer egy napot. Szép sziget, ezért mentünk el másodszor is, de nagyon kicsi...
Szép nyaralásotok lesz! Igen elég kicsi Santorini biztos olvastad,hogy mi is Krétáról fogunk átmenni.Megnézzük Firát,Firostefanit,Imeroviglit,Oiat és arra gondoltunk,hogy elmegyünk Kamariba fürdeni egyet ha még belefér.Esetleg 1éjszakát aludnánk a szigeten de ez még nem biztos.Santorinit mindenképp szeretném megnézni mert a képek alapján gyönyürû!
Jó, hogy visszamentek a szigetre, én is szeretnék majd egyszer. : -) Nekünk is pontosan 9 nap van a nyaralásig, és mi is két hétre megyünk, igaz máshova, Samosra, de így is tök érdekes, hogy pontosan egy idõben nyaralunk. Majd gondolok rátok, meg Monalisára is
Keke, örülök, hogy tetszett a beszámolóm és köszi, hogy ajánlod másoknak is
Kiss Peti, igen, a busz kb, negyed órát megy és abszolut nem drága és gyakori idõközönként is megy. Mikor mi este mentünk be vele Firába, viszont úgy tele volt, hogy csak álltunk, mint heringek a konzervdobozban.
A beszámolók rovatba a fõoldal bal oldali oszlopán vana gomb, ott pedig majd látod a listát, a többit már keke megírta.
Jó utat Andi! Mi 18-án este indulunk. Már nagyon várom. Remélem minden simán megy majd. Kicsit izgulok a magán szervezés miatt, hogy mindent megtaláljunk stb, de biztos nem lesz gond!
Kedves Vojandi !
Nem volt egyszerû , de elolvastam a beszámolód. Tetszett. Szerintem Már minden santorinivel kapcsolatos oldalon jártam. Az ilyen információkat , csak így lehet megtudni. Idáig Parálián és Sartin voltunk vagy õtször. Ezeken a helyeken minden második ember Magyar. Santorinin nyilván nem így lesz , ezért próbálok a lehetõ legtöbb infót begyüjteni. Nem említeted , a repülõket. Mennyire zavar a közeli leszállóhely miatt?
Majd még biztos kérdezek .
Szia Péter!Szerintem nem zavaró a repülõtér közelsége,bár én csak Cipruson jártam így,Larnacában.Ott is közel volt a repülõtér,álltál a tengerben és láttad ahogy a repülõk szállnak le.Szép látvány volt és a hangjukat szinte nem is hallottuk!
Szia KEKE !
Bízom benne ,hogy úgy lesz ahogy mondod.Sokat úgy sem tehetünk ellene . Vagy felfegyverkezem füldugóval , vagy kettõvel több Ouzot iszom.A családom többi tagjának marad az elsõ variáció.
Azt tudja esetleg valaki , ha befizetünk egy átlagos hajótúrára , akkor a kiegészítõ költségek / szamár , felvonó , stb / benne vannak az árban?
Mindjárt kiderül sikerült e felraknom , de errõl a képrõl beszéltem vagy két napja.
Heló !
Szia Suzuki!
Igen 18 án indulunk, Sky Europpal Athénba ahonnan elmegyünk busszal Lefkádára 6 éjszakára. Majd vissza busszal Athén/Píreusz. Itt 1 éjt alszunk, majd másnap reggel komppal megyünk Santorinire. Ott 5 éjt töltünk, vissza komp Athén. Még 1 éjszaka, és utána egy egész napos városnézés, majd végül júli 3-án hajnalban repülünk haza Bp-re.
Jó kis túra lesz, már nagyon várom.
Minket nem zavart a reptér, nem igen lehetett hallania repcsiket, csak ha kint voltunk a strandon, de akkor meg szívesen néztük õket a napágyon fekve, olyan közelrõl
A hajókirándulásban nincs benne szamár, se felvonó, mert arra nincs szükséged.
A hajó Athinios kikötõbõl indul, ahova az utazási iroda elvisz busszal és este haza is hoz, az természetesen benne vanaz árban. Anúgy 2004-ben 5 Euro volt egy fõnek a szamaragolásos lépcsõzés
Andi