#1606722011-04-26 17:40:46 Válasz a #160662. hsz-ra
Szia Puma!
Látom Ti előttünk utaztok Nei poriba...Majd beszámolnál arról,hogy sikerült eljutnod thessalonikibe...mennyibe került,mikor indultatok,merre mentetek nézgelődni...stb
Jól jönne a segítséged...mert mi is szeretnénk menni N.poriból
Remélem jól sikerül neked az út!
kedves feripapu ! rongyosra gyűrtem a guglit és meglett az eredménye, tehát ide kell eljutnom
"14 Sygrou and Egnatia Street" felpattanok a csomagommal a 78-asra és a Venizelou után kell leszállnom nem sokkal, de az is lehet, hogy pont ott kellene leszállnom mert onnan kb. 2 saroknyira van ez az utca sikerélmény, mert gugli a legjobb barátom
Sziasztok.
A Waterlandban járt már valaki? Vélemény esetleg?
Jelentem, jó pár évvel ezelőtt voltam. Összefoglalva: tisztaság uralkodott az egész parkba. A jóképű úszómesterek még akkor is odaszaladtak az emberhez ha csak pár másodperc erejéig mozdulatlanul heverészett a vízbe Amikor én voltam, június végén nem volt elviselhetetlen tömeg, úgyhogy lehetett lazán hömpölyögni
Van minden mi szem szájnak ingere, öltöző, toalett, étel-ital és dagonyamedence, ha nem akar az ember feltétlen csúszkálni.
Sziasztok.
Szia,
Én is voltam júniusban. Nagyon klassz hely és hatalmas, tehát ha van tömeg, ha nincs, el lehet férni... Max a csúszdáknál kell majd várni a sorotokra, de van több élményfürdős medence is, ahol simán jól érezheted magad.
Európai szintű, és annak idején - 2 éve - nem volt vészes az étel és ital ára...
Jó szórakozást!
#1634302011-05-27 13:27:46 Válasz a #163395. hsz-ra
Szia,
na igen, a csúszdáknál mindig várni kell:)
Igazából ez van a legközelebb Sartihoz, ezért gondoltuk, hogy megnézzük, egy napi programnak sztem teljesen jó.
Köszi a véleményeket!
Sziasztok.
Szia Frenzi!
Én sok-sok évvel ezelőtt voltam fakultatív program keretében. Iszonyat jó volt!!!!!!!!!!! Akkora bulit rendeztek ott akkoriban. Volt egy színpad, ahová felhívták a strandolókat, és különböző játékokat játszottak, volt "porondmester" is, a hangulat felejthetetlen volt. Bennem a legjobban az ragadt meg, amikor kötélhúzó versenyt rendeztek. Mivel annyi magyar volt, a magyarok és a többi nemzetiség között rendezték Jelentem, mi nyertünk:) De nem a versenyről szólt az egész, hanem a buliról.
Mindemellett patyolat tisztaság fogadott, hűs medencék, remek csúszdák. Szerintem megéri!
Szia frenziIMi tavaly voltunk .Minden nagyon jó volt,de egy problémánk akadt csak ,hogy 4 csúszdára 140cm alatt nem lehet felmenni.de a kisebb gyerekeknek van egy szuper gyerek rész sok érdekességgel.
12-én, pont pünkösdkor érkezem Thessalonikibe kérdésem az, hogy pünkösd vasárnap és hétfőn zárva vannak az üzletek ugyan úgy mint itthon ? Náluk is mostanra esik az ünnep én úgy tudom.
Igen, minden zárva lesz, kivéve a vendéglátó helyeket, bár itt Athénban láttam olyat, aki hasonló ünnepekkor (május 1-én láttam legutóbb) nem nyitotta ki a bárját...
Nagy eséllyel - mivel meleg is ígérkezik - a legtöbb görög lelép valami tengerparti pihenőhelyre így még az is lehetséges, hogy 1-2 napig (túl)nyugisak lesznek a nagyvárosok.
Viszont ha jól tudom, sok múzeumba ilyenkor ingyen van a bemenet, még a Fehér Toronyba is voltam ingyen ilyen alkalomkor!
Itt jegyzem meg - bár nem ide való pontosan "OFF" - hogy Athénban az Akropolisz soha sincsen ingyen...
Igaz, nem túl bíztató de talán csak nem halok majd éhen
Nagyon szívesen! De ne gondold, hogy nem jutsz majd élelemhez!!!
Én csak megemlítettem, hogy lehet az is, hogy 1-2 hely be lesz zár a vendéglátókból.
De kaja, pia lesz, tutira. Sőt egy ismerősnek a kislányának pelus kellet és még egy kis magán közértet is találtam neki nyitva Tehát "ellen példa" is van.
Az tény, hogy a helyi lakosság nagy része lelép pár napra, de nem lesz egy szellemváros, hidd el! Na meg a sok turista...
Jó lesz, hidd el nekem!!!