Szerintem ezt már itt ne feszegessük, mert ki fogunk kapni...
Lila elefántot azért ne vigyünk magunkkal! (Bár a nóta szerint , az kis helyen is elfér... )
Visszatérve a mit vigyünk vagy ne vigyünk témához és mindig viszek magammal kb 300 Ft -ért beszerezhetõ vileda anyagú "rongy" felmosót, ugyanis még egyszer sem sikerült úgy zuhanyoznom Görögországban, hogy a fürdõ ne úszott volna, az sem számított, ha volt zuhanyfüggöny, vagy zuhanytálca, rosszabb esetben egyik sem csak a padló van úgy lerakva, hogy a lefolyó fel lejt. Ezzel meg kitûnöen fel lehet törölni, kicsavarod, kirakod a teraszra és megszárad, utsó nap meg kidobom, mert haza már nem cipelem az tuti.
És dugót is mindig viszek magammal a mosdóhoz, ott valamiért nem divat dugó használni. Ez azért kell, hogy egy kicsit ki tudjam áztatni esténként a fürdõruhát a sótól.
A dugó-hiánnyal tavaly én is megszenvedtem. Mosnom kellett, két heti ruhát nem tudunk vinni. Zoknival próbáltam betömködni a lefolyót, nem sok sikerrel. Nagyon megszenvedtem.
De mekkora dugót vigyek? Több féle méretû van. Vagy nem ?
A Vileda felmosó kilépõnek a lejobban bevált dolog. Könnyû mosni és jó nedvszívó, mi mindig ezt vittük magunkkal. Jobb helyeken adnak frottir kilépõt a zuhanyzó elé, de az könnyen piszkos lesz. A dugó problémát lehet, hogy parafa dugóval lehetne megoldani, vinni kell több méretet is. A földszinti apartmanoknál érdemes hangyaírtóport is beszerezne, igaz ez horvátországi tapasztalat.
Én a dugó kérdést egyszerûen oldom meg.Nem viszek
Van egy 40 literes mûanyag, fedeles dobozom. Jövet- menet tele van pakolva fontos apróságokkal, kint remek mosóedény.
Most akkor a Vileda kis törlõizére gondoltok, az a sárga vagy milyen, vagy vesztek felmosót?
Bocsi, ha értetlen vagyok.
Korfun volt egy lavór a fürdõben, mi abban mostunk.