Kicsit elkanyarodva a hűtőtáskák rejtelmeitől, mikor kint jártunk azon kezdtem el tűnődni, hogy rengeteg féle fakultatív kirándulás van, de pl. olyan mért nincs, hogy tradicionális halászat egy kis halászhajóval? Szerintem jó muri lenne reggel kihajózni a görögökkel és élőben megvizsgálni, hogy is tevékenykednek.
de pl. olyan mért nincs, hogy tradicionális halászat egy kis halászhajóval? Szerintem jó muri lenne reggel kihajózni a görögökkel és élőben megvizsgálni, hogy is tevékenykednek.
Lemész a kikötőbe, megbeszéled a göröggel, és előbb-utóbb lesz olyan, aki igent mond, és szívesen kivisz téged. Amint fakultatív, az már pont annyira tradicionális, mint amennyire görög est a görög est.
Afrodité!
Tényleg ez volt a 2. hsz-ed?!
Hiányozni fogsz
Talán túl komolyan veszed amit olvasol, és ez nagy baj! Remélem van még olyan ember, aki nem a munkahelyéről netezik frusztráltan, lesi a főnökét, hogy mikor jön arra, nehogy észrevegye
Hagyd a mindennapi gyomorgörcsöt, gyere írd meg, mi a véleményed, ha csak olvasni szeretnél, vegyél egy jó könyvet, "csak" olvasni hülyeség szerintem egy fórumot! Akkor nem fórumozol Ha meg csak idegeskedni szeretnél, olvasd a politikai napilapokat
Szép napot, most már be kell fejeznem az erdélyi fotók feltöltését, aztán megyek piacolni, mert vacsira csirkemellszelet Dubarry módra lesz, és nincs se tej, se karfiol itthon, meg a tejföl is kevés egy lengyeles hagymás paradicsom salihoz, ami nálunk kötelező hozzá Ja, és persze vékonyra vágott újkrumpli chipset sütök hozzá, mert úgy az igazi! Gáztűzhelyen 1 óra alatt megvan az egész, a hússzeletet elősütöm, karfiolt előfőzöm, ez mehet egy időben. Besamellt ráöntöm, és amíg sül a sütőben, megmosva lereszelem a burgit és bő olajban megsütöm
Relax mindenkinek, ne vegyetek mindent komolyan - főleg ne engem
Pusszantás, léptem!
Most már a 3. !!! Látom lecsekkoltál , de ez nem azt jelenti , hogy nem vagyok régi (külső) szemlélője a csoportnak .
Nem munkahelyről netezek , hála az égnek a magam ura vagyok és nem kell gyomorgörcsökben rettegve az olyan főnöktől , mint Te vagy !
A nagy tudásoddal , tudnod kéne , hogy az utolsó bekezdést : Női téma + sütés -főzés topikban kellene . Kész szakács veszett el benned :-/ ! Jó főzést -sütést !
Csak arra vigyázz , hogy nehogy el szállj magadtól , mert lehet legközelebb nem is kell repjegyet venned , anélkül is odaérsz a nyaralóhelyre !
Bődület milyen emberi szokások vannak!!!
A lényeg lényege én apartmanba olcsón,moci bérlés elsődleges szempontja miatt ha kell gyros-on elélek mag a napfényen meg a pék sütin..na meg gyümölcs jöhet,nem kell rögtön mert nem visz hűtőtáskát és nem főz akkor biztos étteremben eszeik-re gondolni rögtön...
Amúgy nem ide vágó dolog már rutinos utazó vagyok Görög-honba,de az egyetlen hely ahova ingyen sem mennék vissza az Nei Pori,valahogy semmilyen formában nem ragadott meg pedig a motorba beletettünk több szász km-t.
De hát mint egyik fórumozós társam írta a lényeg senkit ne zavarjunk hogy mindannyian élvezni tudjuk a nyaralásunkat!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon kellemes nyaralást mindenkinek,mindenhova!
#2074602013-07-23 18:31:14 Válasz a #207459. hsz-ra
Nagyfontos!
Azért Én jókat szoktam mosolyogni a határon, mikor kinyitatják a csomagtartót és látom hogy ott vigyorog jó pár karton Tescos sör és ásványvíz.
Szerinted ez normális?
#2074642013-07-23 19:56:04 Válasz a #207460. hsz-ra
nagyfotos,amugy de biztos csak elirtad,,,,
Hat igazad van nemhinnem hogy ez sok jot mondd el rolunk magyarokrol.......de a mostni utunkon pl szegedi kedves utazok felhoztak a buszra azt a hosszukas szivacsot amit a honunk ala csapva fenntart a vizen(mar akit) szoval azzal "kardoztak " a buszon folyton kicsuszott este meg mikor elaludtak es razkodos ut volt folyton befityegett a kozlekedobe de a lenyeg megneztem Lefkadan 5-6-max 7 uro volt......
tudok irni mgyar csak ezt tabletrol irtam
ui:Konyu ne halgass arra aki nem azt mondja isteni a fanyar humorod (jo ertelemben)es az eletrol valo gonolkoasod; de ahogy ezt "papirra"veted az nagyon szorakoztato,en nagy rajongod lettem:)
nem az a lényeg,hogy eljussunk A-ból B-be,hanem,hogy ott legyünk!És ha jó az,akkor sokáig,és sokáig legyünk C-ben,K-ban és Z-ben és folytathatnánk...mert nem körbejárni kell,hanem megnézni és élvezni és kicsit megismerni.
Nem mondod a fene sem gondolta, hogy így kell csinálni, na majd most 9. alkalommal másképpen csináljuk.
Cserébe én is felhomályosítalak az apartmanban azért van a minikonyha, hogy egyszerűbb ételeket ellehessen készíteni micsoda furcsa szokás ez mi?
Egyébként a gyermekünk kicsi kora óta minden évben velünk nyaral miatta is alakult így, de tökéletesen bevált, előző este kinézett vagy nyaralás előtt összeállított menetrend szerinti part reggel elindulunk általában dél környékén pedig vissza a szállásra du. 3-kor pedig az apartamhoz tartozó közeli part, milyen furcsa is ez az eszem megáll
#2074802013-07-23 21:29:08 Válasz a #207479. hsz-ra
A fiatalabbak beszélnek angolul, és az idősek közül is van aki beszél.
Amúgy még anno, sok évvel ezelőtt Santorinin egy pici falu szélén behívott minket egy görög bácsi. Egy hangot sem tudtunk görögül, na, legfeljebb köszönni, és megmutatta a pár napos báránykáit, behívott a házába, megkínált rakival. Mi meg mutogattunk ezerrel.
Akkor határoztuk el, hogy legalább alapszinten meg kell tanulni görögül. Pár hóbap munka van ezzel, aztán utazás előtt mindig fel kell frissíteni a tudást, de megéri, mert értékelik.
Azt szeretném kérdezni a tapasztalt utazóktól, hogy érdemes-e kerékpárt vinni a nyaralásra magunkkal?
Augusztus elején megyünk, először, kocsival, még nem döntöttünk, hogy hová. Thasos, Halkidikki és remélem a nyugati part is belefér a 2 hétbe.