#2203892014-07-13 09:01:25 Válasz a #220369. hsz-ra
Maja Te örülnél Krétának? Nekem ezek alapján az a megérzésem, hogy ti is és mi is Krétázni fogunk
Én már olyan fáradt vagyok, hogy igazából csak az az egy dolog érdekel, hogy végre pihenni tudjak az sem érdekel, ha egy hetet csak fekszünk és strandolunk
A Danaosban volt a szállásuk, 50 méterre a tenger. Nyugis hely. Sokszor mentek át helyi busszal Rethymnoba. 10-15 percenként megy busz, éjszaka is. Voltak a Balosi lagunánál jajókiránduláson. Tele vamnak élményekkel. Már mennének is vissza Egyetlen hátrány, hogy hajnali 5kor indult oda a gép, viszont így reggelre már ott voltak.
Mi nagyon örülnénk Krétának. Visszavágyunk a nászút óta. Az biztos, ha Krêta lesz, visszamegyünk. az akkori szállásunkhoz, és felkeressük a kedvenc tavernánkat. Szívesen nosztalgiáznánk
Én a héten fizetem be a 2. részletet. Úgy látom Kréta és Korfu esélyes a repülős, apartmanosban. Mi Korfut írtuk be, ahova szeretnénk nagyon menni. Kréta is jó lenne, de azért nem szeretnék most oda menni, mert nagyon sajnálnám kihagyni az egy napos Santorini utat, márpedig kihagynánk, mert nagyon drága, közel 100e Ft lenne kettőnknek.
Igen, marha drága a Santorinis út. Mi anno áthajóztunk. 5 óra oda, 5 óra vissza. A férjemet csak nagy nehezen tudtam rábeszélni, hogy menjünk, mert drágállotta. Akkor 60000 volt kettőnknek. Addig nyúztam, hogy de hát nászúton vagyunk, lehet még egyszer nem lesz rá lehetőségünk, stb., hogy belement. Azóta is mondja, hogy nagyon örül annak, hogy nem adtam fel, és rábeszéltem, mert attól szebb helyen még nem járt
Most már sajnos mi sem tehetnénk meg, hogy kifizessünk annyi pénzt egy napért