Szia Kyra!
Homokos a part, de van olyan része, ami apró kavicsos. Tiszta volt, de mi nagyon szezon elején voltunk, nem tudom hogy késõbb is ennyire rendezett-e.
Sajnos sok a szúnyog, de ez volt a "legnagyobb" problémánk
Geia sou Dani!
A kardhal nemcsak jól hangzik, de nagyon finom is! Ha szereted a sajtokat, akkor a Kefalotirit ( sültsajt ) is ki kell próbálnod! A gyros nekem a Dimitra Hotellel szemben ( a sarkon) ízlett a legjobban.
Napernyõ + 2 napágy került 7 E-ba egész napra.
Egyénileg vagy irodával mentek?
Kösz a hasznos infókat, nagyon tuti ez a honlap...
Fantasztikus ,hogy mi "GÖRÖGFANATIKUSOK",mennyire
segítjük egymást....
Asteri a kardhal nagyon jól hangzik...
Én a kagylót és a sültfetát, na meg a gyrost minden mennyiségben
részesítem elõnyben.. na meg a isteni görögsali- a tzatzikirõl nem is beszélve....az árakat nézve szerintem korrekt...
Stavrosban , Északgörögországban is iyen árak voltak.
Amit még szeretnék kérdezni, ha jól értelmeztem, a napernyõ slussz-passz 7euro,Stavrosban,Vrasnán,Asprovaltán, ha fogyasztottál.(frappé+egy ásványvíz,) (vagy egy cola) akkor benne volt a napernyõ használat...
Mindenkinek aki nyaral vagy készülõben van jó nyaralást!!!!!
Sziasztok!
Kyra, Dani!Mindkettõben voltunk Én apartmanban voltam, a többiek szállodában. Az aqvapark kimaradt sajnos, de bejártuk a szigetet. Lindos különösen tetszett! Voltunk egy egésznapos szigettútán, Rodosz városban többször és átmentünk Symire is. Symit kicsit drágábbnak találtam, de nagyon szép, megéri átmenni.
Árak: napernyõ egész napra 7E, gyros pitában 2E tálon 4-5 E, frappé 2E, suvlaki 6-8E, koktélok 3-3.5E, Akropolis belépõ Lindoszon 6E, buszjegy Faliraki-Rodosz 1.70 E, autót már 25 E-ért lehet bérelni.
Törökországba nem mentünk át, mert kevésnek találtuk rá az 1 napot. 50 E lett volna+ 20 E vízum. Nem tudom pontosan, hogy hány km, de Symire is 2 óra alatt értünk át.
Az egyik irodánál láttam, hogy Kos szigetre is szerveznek kirándulást 50 E-ért.
Tavernában most nem voltunk sokszor, mert a szállodában FP volt, de a kardhalat és a tintahalat ajánlom, nekem ezek a kedvenceim.
Szúnyogriasztót vigyen mindenki!!!
Ez mind nagyon jó, amit leírtál, de ne hagyjátok ki a Pillangók völgyét és a Hét forrás vidékét.
Ha tudtok, béreljetek autót, vagy mocit és járjátok be a szigetet, sok szép kis öblöt találtok.
Örömmel hallom, hogy tetetszet Faliraki, és jól érezttétek magatokat...
Mi augusztus elején megyünk oda....
Azt szeretném kérdezni,hogy ettetek -e tavernákban ha igen van olyan amelyiket különösen ajánlanád.....Mi imádjuk a görögkonyhát....
11 napra megyünk úgytervezzük hogy,Lindos, Rodoszváros, Symi szigete lenne az uticél...
HA van tapasztalatod légyszi írde meg........minden info érdekel...
köszi.
Sziasztok!
Május végén voltunk Rodoszon, Falirakiban.Az idõ nagyon jó volt 35fok(árnyékban) és már a tengerben is lehetett fürödni. Az árak nem vészesek. Az 5 kontinenssel utaztunk, meg voltunk elégedve mindennel, megbízhatóak. Az idegenvezetõ ( Mariann) nagyon felkészült!