#1590792011-03-28 09:26:27 Válasz a #159053. hsz-ra
Értem. És gondolom jó drágán szervezi. Legalábbis az eddigi tapasztalatom az h az irodákban befizetett hajókirándulások mindig sokkal drágábbak, mint ha kimegyek a kikötőbe és befizetek egy hajóra. (Pargán is így volt...)
#1590802011-03-28 09:30:11 Válasz a #159079. hsz-ra
Ági egy tündér, menj vele bátran kirándulni, garantált a jó szórakozás
Ő vérbeli idegenvezető, akire bármikor és bármiben rábízhatod magad
A sziget minden titkát ismeri, és csak mesél, és mesél
#1590822011-03-28 09:41:00 Válasz a #159080. hsz-ra
Nem igazán igénylem az idegenvezetést. Nekem a természet a lényeg, a kristálytiszta víz, a gyönyörű partok, ezekhez meg nem kell kommentár... De ha más lehetőség nincs, nyilván megyünk vele...
#1590862011-03-28 09:55:38 Válasz a #159082. hsz-ra
Én is saját magam fedeztem fel a szigetet, csak azt szerettem volna mondani, hogy bármi kérdés, probléma esetén Ő segít, mindent elmond amit esetleg tudni szeretnél
#1590932011-03-28 11:11:31 Válasz a #159089. hsz-ra
Lehet, hogy ennek a hsz.-nek nem itt a helye, de a thassos.hu elolvasása után valószínűleg másként látnád Ágit. Még én sem ismerem Őt, de ha Thassoson leszünk, biztosan meg fogom keresni, pedig még a szállást sem nála foglaltam. Ha valaki, akkor Ő rendkívül pozitív ember.
Nincs semmilyen véleményem Ágiról, annak ellenére h olvastam róla hideget-meleget. Pusztán anyagi okokból nem szeretem az irodák által szervezett hajókirándulásokat. Pargán 10 euró volt a különbség az "irodás" és a "nem irodás" hajókirándulások között, az meg azért nekem sok pénz...
#1590972011-03-28 11:30:46 Válasz a #159089. hsz-ra
Az Aeolusnak nem Ági az idegenvezetője, de utazási irodától függetlenül segít, ha bajba kerülnél, Ő ott lakik, és hallottam már ilyet.
A másik pedig, hogy szervezett kirándulások esetén nem vagy köteles az Aeolust választani
OFF- pl. Tolón is fogadnak más irodával utazókat a kirándulásoknál.
Javaslom olvasgasd a sziget oldalát, sok-sok infót találsz!
#1591112011-03-28 14:08:27 Válasz a #159100. hsz-ra
Ha az indexet is olvassa valaki, akkor valóban olvashat 2006 környékéről hideget, nem keveset. Volt egy egészen rossz belépője. Sajnos.
Dolgoztunk rajta rendesen, hogy ne olyan legyen a hírneve. De az indexen vigyázz, ki ne ejtsd a nevét, mert halál fia vagy.
A hajókirándulásról csak annyit, hogy nem esküszöm meg rá, de valami mintha lett volna Skala Potámiából is. De ez nem 100%.
Ami biztos, hogy Limenasból indul több hajó is. Be kell menni és a szimpatikusat ki kell választani.
De én is meggondolnám, hogy kivel megyek. Ágival szerintem is nagyobb élmény. De ez is magánvélemény.
Lehet ülni a hajón és nézni a partot és a vizet, de az nem ua. mint Ágit hallgatni. Sőt, ha jól beleválasztasz, akkor esetleg kerülhettek elég rossz társaságba is (nem akarok senkit megbántani, de itt bolgár, román elvtársakra gondolok).
Az, hogy drágább, ha ő szervezi, az meg természetes, hiszen Te sem mész el 1 napra ingyen senki kedvéért. Ha valaki dolgozik, azt meg kell fizetni. És nem csak a sztorizgatásról van szó. Leszervezi neked előre, odavisz, .....
Sziasztok!
Én ismerem Ágit és meg kell ,hogy védjem!
Többször is együtt vacsiztunk vele és a férjével az étteremben.Nagyon sokat segített és nem tudsz olyat kérni tőle amire ne tudná a választ.A férje is nagyon jó fej,fantasztikusat buliztunk velük és a magyar delegációval,ami igen kis létszámú,mert ezen a szigeten inkább román és bulgárok nyaralnak!Mindenkinek csak ajánlani tudom ,forduljon hozzá bizalommal,mert felejthetetlen élményt nyújt a társasága!