Vinni sok cuccot szerintem nem érdemes. Mi rengeteg ruhát vittünk, csak töredékét használtuk. Néhány póló, fürdõruha és rövdnadrág elegendõ. Persze ha olyan helyekre mentek ahová fel kell öltözni, akkor egy váltás hosszabb ruha nem árt.
Az árak nagyon jók voltak most elõszezonban, gondolom fõszezonban azért drágább lesz. Mi 20-30 euró között ketten meg tudtunk vacsorázni, vagy ebédelni bárhol.
Az autó drága volt, 5 nap 190 euró, de nem voltam elég merész csak betoppanni egy kölcsönzõbe és bérelni 120 euró körül autót 5 napra, mert nem beszélek elég jól angolul ahhoz, hogy meggyõzõdjek a saját erõ nélküli biztosításról. Maradt a telepített idegenvezetõ által hozott (tutira õ vett le 30 eurót) azaz 160 + 30 eurós kölcsönzési díj.
Hát ennek igazán örülök,feltétlenül menj ide el egyszer a sok kirándulás közt,mert tényleg olyan,mint a trópusokon... A hellaszitis igen eltalált ,,kórság",nem akarok belõle SOHASEM kigyógyulni!Puszillak kollegina!
Szia kopapy! Nagyon szép ez a picike avatar-képed. Mi amikor ott voltunk egy deka rózsaszín homoknak sem láttam még a nyomát sem, de mondjuk, mi nem is ezzel voltunk elfoglalva, hanem ahogy te is írod, totálisan megvadított minket a víz szép színe, a sekély karibi-vízben való szaladgalás a kis homokszigetek között...isteni volt.
Szia Valcsi!
Már hiányoltalak! Remélem minden rendben! Tényleg csodás volt Krétán! Néhány képet már felraktam, a videót kellene megvágni. Csak idõ ...
De próbálok sietni.
noni
Nem dolgoztam a múlt héten szerdától, így nem voltam számítógép közelben. Tegnaptól ideiglenes itt lakom a fiam lakásában, mert az enyémet felújíttatom. Itt van net és most gyorsan bekukkantottam, szóval ez az oka, hogy nem írtam elõbb.
A képeidet éppen most néztem meg, és olyan jó volt nosztalgiázni. Ugye írsz majd beszámolót is?
Írta Andi, hogy vszeg lakásfelújításban vagy! Nem nagyon akartam írni beszámolót, de videó-vágás közben majd jön az ihlet ..., és a Te kedvedért írok!
noni
Szia Valcsika!Nagyon köszi neked a sok önzetlen segitséged,én már irtam egy beszámolót,igaz,nem regény,de sztem lényegretörõ lett,olvastad?Pusz,nagggyyyon szépö volt Makri,fõleg ugye elõszezonban a virágok miatt...