Szia noni!Az egyik képhez azt irtad,hogy Makri Yialos,de bocsi,az nem az,hanem Kutsunari,majd Makriról teszek fel képeket,egyébként Makri olyan,mint az általatok megkedvelt Myrtos.Egyébként NAGYON JÓK a képeid,KÖSSZZZIII!!!!Tökjó volt újra lélekben arra lenni.Pusz
Köszi Judithka! Hidd el: ki lehet bírni! Sõt!!! Ez a jó! Még elõtte vagy! Utána sokkal rosszabb! Most még készülsz lázasan, de utána ... csak a vágy marad, hogy újra ott v. legalább Görögországban lehetnél!
Pótcselekvésként már a jövõ évit tervezem ... gondolatban legalábbis.
Szóval nyugi! Gyorsan el fog telni az negyvenegynéhány nap!
noni
Jox | #70118 | 2008-07-07 07:36:47 | Makrigialos közelében
Valóban,én sem emlékszem ilyen partszakaszra,pedig 12napig élvezhettem,Valcsika,köszi a kikötõi képet,ilyet majd én is teszek fel,csak várom az ismerõsöm segitségét,mert nem akarom elrontani a feltételt.Valszeg errõl a partszakaszról az a kép nagyon régi lehet...
Valóban,én sem emlékszem ilyen partszakaszra,pedig 12napig élvezhettem,...
....Valszeg errõl a partszakaszról az a kép nagyon régi lehet...
Azon a képen hegy, tenger és egy épület látható, nem valószínû, hogy bármelyiket lebontották az utóbbi 20 évben.
Ha nem emlékeztek a tájra, akkor biztos nem a közvetlen közelben készült.
Én pl Makrigialosra sem emlékszem, pedig minimum kétszer átautóztam a településen.
Köszi,köszi,a számomra IGAZI Makribics az alsó képen van,ott élvezkedtem,sztem még mindig ott tartok,hogy a felsõ vagy Agia Fotia,vagy Makri Analipsi része,de nem rémlik,mindegy is,a lényeg,hogy szuper volt.Ja,elfelejtettem,a benzinárak:1.33 és 1.50EU közt mozognak.
Piszkálta a csõröm, hogy hol készülhetett az a fotó amely egyikünknek sem volt ismerõs és végignéztem a saját képeimet. Bizony látnunk kellett a tájat, mert ott van az a hegyvonulat Makris Gialos elött, Ierapetra felõl közelítve. Nekem van is egy olyan képem a fotóalbumomban (102.), amelyen hasonló szögbõl látszanak a hegyek.