Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2326
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Asuto
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55231 Üzenet linkje2008-03-24 09:31:53  Válasz a #55042. hsz-ra

Szia Ericsike,
igen, megint az anyukámmal megyünk, ugyanis a gyerek megint átvert minket (de utoljára!). Végül azért nem mondtuk le teljesen, mert veszteség lett volna lemondani, másrészt nagyon jó ott pihenni és kirándulni is lehet. Meg tényleg elérhetõ áron van. Svájcban hol jártatok, melyik részen? A hegyek engem is lenyûgõznek, kedvenc helyem Ausztria. Mi egy Róma-Firenze-Pompei úton voltunk õsszel, az más jellegû, de az is lenyûgözött. Megadom az e-mail címem, hogy ne zavarjuk a fórumot: asuto63@freemail.hu, üdv
Ja, nagyon gyorsan eljön az a szeptember is, leglább van mit várni a nyáron!

# 2327
Berisolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55282 Üzenet linkje2008-03-25 10:38:42 

Sziasztok! Az idén megyünk elõször Görögországba, aug.végén, repülõvel. Most nézegetem a katalógusokat és Nei Pori tetszik nagyon. Itt a fórumon sok mindent olvastam, fõleg apartmanokról. Mi a Hotel Evdion nevü szállodába mennénk. Volt már ott valaki? Bogobea, te sok mondent tudsz errõl a településrõl! Hol van ez a szálloda? Tudsz e róla valamit, esetleg jártatok ott? Köszi az infóket Orsi
# 2328
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55283 Üzenet linkje2008-03-25 10:59:30 

Szia berisolya,

A Hotel Evdion egészen a település déli végén található. A parttól kb 100 m-re van. Három emeletes, liftes, medencés. Magyarok nem sûrûn szállnak meg benne. Leginkább lengyelek, ritkábban németek, hollandok. Szerintem szépek a szobák és a recepció, hall, medence környezete is. Sokkal több információt sajnos nem tudok róla adni, mert mint mondtam, magyarok nem sûrûn szállnak meg itt, inkább az apartmanházakat keresik. Nekem is 3 év alatt egyetlen egyszer volt itt megszálló utasom.
Ha jobban szeretitek a hotelek nyújtotta kényelmet, mind a kicsit "nomádabb" önellátós apartmanokat, szerintem nem fogtok csalódni benne.
Esetleg nézzétek még meg a Hotel Afroditit, ami közvetlenül a tengerparton van, igaz ez a település átellenben lévõ, északi részén.

# 2329
Berisolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55290 Üzenet linkje2008-03-25 11:48:55 

Szia bogobea! Nagyon köszi a gyors választ. Az az igazság, hogy ez lesz az elsõ görög utunk. Nagyon sokat nézegetek, hogy hol is lenne jó. 2 éves gyerekkel mennénk és igazából a kényelmet, homokos strandot, szálloda közelségét, látnivalók sokaságát, magyar idegenvezetõt, félpanziót, gyerek medencét, (majdnem luxust) keresek. Szabolcsban lakom, erre nem igazán sok görög utat hirdetnek az irodák. Tudsz nekem segiteni? Mig a gyerek nem volt, én is nomádabb üdülés hive voltam, most viszont nem lehet.
# 2330
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55425 Üzenet linkje2008-03-26 22:05:24 

Berisolya,

Nei Porin szép, homokos és széles a part, a víz lassan mélyülõ és tiszta. Ezzel biztosan nem lenne probléma kisgyerekkel sem. A Hotel Evdion szép hotel, tiszta, állítólag jó a konyhája is, és nincs messze a parttól. A másik lehetõség, amint már említettem a Hotel Afrodithi, ami közvetlenül a parton van és a viszonylag kevésbé forgalmasabb részén Nei Porinak. Itt van gyerek medence is, ha jól emlékszem, az Evdionban bevallom õszintén nem tudom. Lehetséges, de nem vagyok benne biztos. Ha tudok bármiben segíteni, akár kint is, nagyon szívesen! Biztosan nagyon emlékezetes lesz majd az elsõ görög utatok!

# 2331
Berisolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55429 Üzenet linkje2008-03-26 23:17:28 

Bogobea! Köszönöm az infókat. Rákeresek az Afrodithi hotelre és megnézem. Aug. végén mennénk, addig még van idõ. Megadod az elérhetõséged? berisolya@citromail.hu Nem akarok visszaélni a helyzettel, de jól jön majd a segitség. Köszi Orsi
# 2332
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55430 Üzenet linkje2008-03-26 23:32:08 

Ez az Afroditi Hotel weblapja, kicsit körül tudsz nézni: www.dias-hotel.gr/afrodite/en/index.html

Egy másik hotel, közvetlenül az Evdion mellett (szinte egynek mondható a kettõ, közös a medence, udvar): www.evilion.gr

Evdion Hotel: www.evdion.gr/en/index.html

Szerintem nagyon sok infóhoz juthatsz ezeken az oldalakon, biztos hogy segít majd a választásban! A mail-címedre pedig majd elküldöm az elérhetõségemet.

# 2333
Batyuka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55441 Üzenet linkje2008-03-27 09:21:33  Válasz a #53825. hsz-ra Előzmény #53825

Szia Pithon!
Olvastam a fórumon, hogy sikerült szerezned egy térképet Nei pori-ról,
minket is érdekelne, idén megyünk mi is a Dora-ba. Megköszönném, ha el tudnád nekem is küldeni. Batyuka

# 2334
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55447 Üzenet linkje2008-03-27 10:07:27 

Sziasztok!

Szeretnék bõvebbet tudni Kalioppe stúdiórol. Volt-e már valaki ott? Kérek némi infót . Köszi Lukréccia

# 2335
Berisolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55451 Üzenet linkje2008-03-27 10:29:32  Válasz a #55430. hsz-ra Előzmény #55430

Szia! Csak köszönni tudom az infókat, ha döntöttem, jelentkezem. Orsi
# 2336
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55462 Üzenet linkje2008-03-27 12:13:11 

Sziasztok!

Köszi az infókat. Bocsi, hogy így utólag, de pici lányom bekapott valami vírust. Mellette még egyszerre jön négy rágófoga...akinek van gyereke tudja mirõl beszélek....Nem alvás, láz, nyûgösség, nem evett....

Viszont lefoglaltuk a szállást múlt héten. A Dias Zeussal megyünk Nei Poriba a Sotiris apartmanba júli 29-tõl (ezt hol tudom bejelölni, hogy látszódjon a nevem alatt?). Azt mondják nekik csak egy négy ágyas két külön hálós apartmanjuk van ott, a legfelsõ emeleten. Remélem ez az lesz amirõl írtál faopal.

Ígértek nekem egy utitervet, illetve pontos infókat a jelenlegi autópálya díjakról. Ha valakit érdekel (és el tudok jutni érte) szívesen elküldöm. Már csak azért is, hátha valaki tud jobbat.

Berisolya! milyen repülõ visz Nei Poriba? Illetve valamelyik nagyobb városba, gondolom Thessalonikibe? Mi is gondoltunk rá, de azt mondták, hogy nem indul oda repülõ....vagyis, hogy Bécsbe ki kellene menjünk, és onnan tudnánk repülni.

# 2337
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55464 Üzenet linkje2008-03-27 12:23:09 

Yvett,

A Sotiria házban valóban csak egy darab olyan apartman van, ahol két külön háló van. A többiben csak három ágy van, a másik ötágyasban pedig a konyhával egylégtérben van két ágy és egy külön háló. Minden szoba a harmadikon van, az alsóbb szinteken görögök laknak.

Tavaly nyáron még a Wizzairnek és a SkyEurope-nak is volt fapados járata Salonikibe, amit a DiasZeus Travel is használt kiutaztatásra, és volt transzferünk is, de idén ezek a járatok megszûntek sajnos. A Malévnek lehetséges hogy van még járata. A fapadosok Bécsbõl indulnak már Salonikibe.

# 2338
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55465 Üzenet linkje2008-03-27 12:29:08  Válasz a #55464. hsz-ra Előzmény #55464

Köszi icon_smile.gif

Akkor ezért mondták nekünk, hogy nem lehet repülõvel menni. Végül nem bántuk, mert úgy számoltuk, hogy rep.jegy+ill.+transzfer és még ott kocsi bérlés (esetleg még külön gyerekülés) kb. ott jönnénk ki, mint ha megyünk autóval. Még azt nem döntöttük el,hogy két autóval vagy egy autóval menjünk. A kényelem szempontjából a kettõ lenne jobb, viszont dupla költség.

Bocsi, úgy hallom lányom felébredt, úgyhogy mennem kell icon_sad.gif

Üdv
Yvett

# 2339
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55470 Üzenet linkje2008-03-27 13:20:05 

Szia lukréccia!
Mi tavaly voltunk a Kalliope apartmanban egy két fõs stúdióban. Konkrétan mit szeretnél tudni róla? Szívesen segítek, csak egy kicsit konkrétabban kérdezz, mert így nem tudom, mit is írjak le. icon_smile.gif

# 2340
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55478 Üzenet linkje2008-03-27 14:05:15  Válasz a #55470. hsz-ra Előzmény #55470

Jaszu!
Kalliope engem is érdekelne. Pl mekkora? Milyen a felszereltség? Van-e remény hogy rálátok a tengerre? Sac/kb a falu mely részén van? Mennyire nyugodt vagy zajos a környék?
Meg lenne néhány nem kaliopés kérdésem:
- esetleg meg tudnád mondani mennyi a robogókölcsönzés?
-Pelyhes kiscsibe koromba már volt szerencsém Skyathoson járni. De akkor Pefkibõl mentünk ami elég közel van hozzá. Nei Poriból kb mennyi idõ az út?
-Az "éjaszakai élet milyen"? (Úgy értem nem vágyok nightclub és discohegyekre de szeretek esténként elmenni sétálni és nem baj ha mindezt nem a kihalt utcákon teszem.)
Válaszod és segítõkészséged elõre is köszönöm

Tuskó Hopkins

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 155 156 157 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu