Úszkálást is terveztek, vagy csak nézelődtök?
Én szívesen csobbantam volna, de éppen nem volt alkalmas az időjárás, viszont nagyon látványos volt!
Vicosz!
Tavaly ilyenkor még nem gondoltam volna, hogy valaki majd az én írásomat viszi magával!
Én is kinyomtattam sok infót, így már egy csomó helyre szinte ismerősként érkeztem.
Jó készülődést, aztán pedig még jobb nyaralást kívánok Nektek!
#1601782011-04-17 11:39:09 Válasz a #160172. hsz-ra
Hogy lesz -e pancsikázás a sziréneknél? Részemről nem valószínű, mert mély vízbe tudatosan (tehát szánt szándékkal) nem megyek bele. Ha beúszok a tengerbe, előfordulhat, hogy mélyebb részre tévedek, de ha észreveszem, írány kifelé. Nincs vízbiztonságom. A gyermekem viszont biztos fog csobbanni (már ha egyszer megtaláljuk ezt a medencét).
#1601802011-04-17 12:13:40 Válasz a #160178. hsz-ra
Tudom, tudom, hogy itt is ott beszélünk
Biztosan megtaláljátok, szerintem már kívülről fújod az utat!
Off- mi Bulgáriában jártunk úgy, hogy messzire bementünk, aztán elsodródtunk, és amikor ki akartunk jönni, nem ért le a lábunk, majdnem a partig úsznunk kellett. Hát egy picit melegem lett, befelé mindig könnyebb, mint kifelé.
Azóta óvatosabbak vagyunk
Augusztus végén megyünk Thassos-ra. Eddig csak kirándulni voltunk ott. Olvastam, hogy melus16-nak van jó beszámolója. Kérdésem az, hogy hol találom meg. Mi az Aeolus-al megyünk az Emerald-ba. Még sosem utaztunk velük, merem remélni, hogy nem fogunk csalódni. A szigetben biztosan nem. Akinek van tapasztalata velük kapcsolatban, kérem irjon. Minden tanácsot szivesen fogadok. Üdv.Foxi
#1604142011-04-21 17:42:35 Válasz a #160178. hsz-ra
Fazika!
Nyugodtan csobbanj, ha megtaláljátok (és miért ne találnátok meg?) a Szirének medencéjét. Sokkal sósabb a vize, mint a tengeré, alig kell úszni benne és fent maradsz.
D.
foxi!
Itt kattintasz a Hellasz.h -ra, és a sorban megtalálod a "beszámolók" topikot. Az első sorokban van melus l6 beszámolója. Széleskörü, és megbizható.
Kedves Fórumozók!
Köszönöm a gyors válaszokat. Megtaláltam és regisztráltam a thassos.hu-n. Azért remélem, hogy még augusztus előtt itt is szerezhetek tapasztalatokat a szigetről. Mi utazási irodával megyünk, tehát inkább a buszos közlekedésre leszünk ráutalva. Sajnos igy nem láthatunk annyit, mintha autóval mennénk. Viszont nem kell azt a hosszu utat levezetni sem. Jól jönne majd egy menetrend is, és talán érdemes lenne átmenni Kavalába komppal, de ehhez kellene tudni a komp indulási helyét is, meg a menetrendet is. Üdvözlök mindenkit, és mégegyszer köszi a segitséget.
Kedves Fórumozók!
Köszönöm a gyors válaszokat. Megtaláltam és regisztráltam a thassos.hu-n. Azért remélem, hogy még augusztus előtt itt is szerezhetek tapasztalatokat a szigetről. Mi utazási irodával megyünk, tehát inkább a buszos közlekedésre leszünk ráutalva. Sajnos igy nem láthatunk annyit, mintha autóval mennénk. Viszont nem kell azt a hosszu utat levezetni sem. Jól jönne majd egy menetrend is, és talán érdemes lenne átmenni Kavalába komppal, de ehhez kellene tudni a komp indulási helyét is, meg a menetrendet is. Üdvözlök mindenkit, és mégegyszer köszi a segitséget.
Kedves foxi!
Igazán nincs mit!
Ha regisztráltál "nálunk", akkor ott minden itt feltett kérdésedre megtalálod a választ.
Van buszmenetrend, kompmenetrend, sok-sok leírás, ismertető.
Nézegesd át és ha valami nem világos, kérdezzhetsz ott is.
Én egy autó, vagy motorbérlést azért javasolnék.
A választott irodáddal kapcsolatban pedig itt az utazási irodás részben találsz (nem túl jó) véleményeket. (Az itt lévő 04.03-i idézet is róluk szól. De nem az én véleményem.)
Az utazási irodával kapcsolatban sajnos én is olvastam rossz véleményt. Viszont az Emerald nagyon tetszik, bár elég meredek a megközelitése. De talán fogyókurának nem árt. Sajnos csak később vettük észre, hogy az Apollón is hirdet ide elég sok utat, akkor már késő volt, mert lefoglaltuk ezt. Mindenképpen Thassos-ra akartuk menni, ezért a neten valahogy az Aeolus-t találtam meg. Bizom benne, hogy az utazáson - kivül ami ugye semmilyen busszal nem kellemes - nem sok dolgom lesz velük.
Kellemes ünnepeket kivánok : Foxi
Az első sorokban van melus l6 beszámolója. Széleskörü, és megbizható.
vikso
Hát Vikso, köszi! Most hízott a májam, meg lehet még én is
Sajnos, mi sem láttunk mindent, fürödni sem sikerült a Szirének medencéjénél, úgyhogy lehet, hogy még egyszer összefutunk Thassoson