Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2341
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55481 Üzenet linkje2008-03-27 14:30:21 

Tuskó Hopkins,

Tavalyi robogókölcsönzési árakat itt találsz: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=32099&highlight=#32099
Skyatosra az út oda: busz Volosig 1,5-2 óra + hajó 3 óra
Az éjszakai élet a partisétányon nyûzsög leginkább, ott rengeteg taverna és bár tart nyitva icon_smile.gif Attól nem kell félni, hogy túl nyugis lenne az este...még elõszezonban sem icon_smile.gif

# 2342
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55484 Üzenet linkje2008-03-27 14:57:39  Válasz a #55481. hsz-ra Előzmény #55481

Köszi, ezek jó hírek icon_biggrin.gif
# 2343
Lukréccia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55485 Üzenet linkje2008-03-27 15:07:58  Válasz a #55470. hsz-ra Előzmény #55470

Szia Nyussszi !

Mi hárman megyünk július végén. Szeretném tudni, hogy mennyire tágasak a stúdiók. Mert mi tavaly Stavros-on voltunk egy "3" fõs stúdióban, de még 2 személynek is majdnem kicsi volt, mondjuk elég keveset töltöttünk a stúdióban ,de azért egy kicsi zavart. Milyen a kilátás , menyire vannak felszerelve a stúdiók,éjszaka lehet-e pihenni nyugodttan és valóban belülrõl is olyan jól néz ki az apartman mint kívûlrõl. Kb ennyit amit szertnék tudni, de ha valami más eszedbe jut azt köszönettel veszem.

Köszönettel

Lukréccia

# 2344
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55487 Üzenet linkje2008-03-27 15:45:48  Válasz a #55485. hsz-ra Előzmény #55485

Lukréccia!

itt találtam néhány képet ha tovább lapozol van belsõ is: Link
Ennek alapján teljesen átlagosnak tûnik számomra

# 2345
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55492 Üzenet linkje2008-03-27 18:14:28 

Befizettük Nei Porit aug legvégére a Kalliope apartmanba. Kíváncsi vagyok mert idáig Chalkidikin voltam több helyen az nagyon bejött, Nei Pori kicsit más világ de azok alapján amit itt olvastam szerintem be fog jönni.
# 2346
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55554 Üzenet linkje2008-03-28 09:54:13 

Nos Lukréccia és Tuskó Hopkins!

A Kalliope apartman - mondjuk úgy - pont "háttal van a tengernek", így rálátni sajnos nem lehet. A tengerhez vezetõ hosszú egyenes úton (kb. 100 méter a tenger) ahogy haladsz, jobb kéz felõl a legelsõ boltban érdemes élelmiszert vásárolni, mi azt találtuk a legolcsóbbnak (voltunk szinte a falu összes boltjában)!
Maga az apartman szép tiszta, nekünk semmi bajunk nem volt vele, a szobák mérete a célnak pont megfelel. A 2 személyes kb. 20 négyzetméter lehet. Van 1 ágy, 1 szekrény, 1 éjjeliszekrény, az erkélyen személyenként egy szék, és 1 asztal. A konyhasaroktól sokat ne várjatok, de arra megfelel, hogy az ember néha összeüssön valamit.
Maga az apartman a falu déli részén van, majdnem a falu legszélén, a parti sétány sok-sok üzlettel és étteremmel kb. 150 méter.
A környék elég zajos, de inkább a többi apartman közelsége miatt, viszont mi mindig tudtunk aludni, mire hazaértünk az esti sétából, már elcsendesedett a környék.
Az apartman belülrõl is olyan kultúrált, mint kívülrõl. Mivel pár éve épült, nincsen még "lelakva". A kilátás, hát... házakra néz. icon_smile.gif Apartmanok jobbról-balról.

Tuskó Hopkins!
Mi tavaly 6 órára egy két fõs robogót 12 €-ért béreltünk. 6 óra alatt kényelmesen megjártuk az Olympost.
Nei Poriból 2 óra buszozás Volos, onnan 2 óra hajóút Skiathos. A Koukounaries parttól kb. 20 perc a sziget fõvárosa hajóval.
Az éjszakai életben nem fogsz csalódni. Kisvonat, lovas hintó, indián zenészek a parton, és még éppen elviselhetõ tömeg. Nyüzsi van bõven! icon_smile.gif

Na úgy hirtelen ennyi, ha még van valami, kérdezzetek! Árakat is tudok mondani!

# 2347
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55561 Üzenet linkje2008-03-28 11:58:36  Válasz a #55554. hsz-ra Előzmény #55554

Köszi a kimerítõ választ!

Írtad hogy Ti robogóval voltatok az Olymposon. Szerinted (szerintetek) megéri befizetni a fakultatívra vagy inkáb partizán módon motorral? Környékbeli településekrõl, amik robogóval elérhetõ távolságra vannak és van valami látnivaló (akár egy szép öböl, stb.) esetleg tudnál írni?

# 2348
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55562 Üzenet linkje2008-03-28 12:01:13  Válasz a #55554. hsz-ra Előzmény #55554

Ja és az árakról úgy nagyjából írhatnál (gondolom Sartinal azért nem drágább) Meg esetleg az éttermekrõl ahol jó és rendes görög kaja van (nem idián zenész meg pizza icon_lol.gif )
# 2349
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55583 Üzenet linkje2008-03-28 14:47:28 

Szia Tuskó Hopkins!

Az olymposi fakultatív kirándulás szerintem nem ér 20 Eurót. Robogóval 12 Euróért ketten tudtok eljutni (+ 4-5 Euró a tankolás). Viszont így egy kicsit ki van számolva az idõ, szinte sehol nincs idõ megállni nézelõdni. Viszont ha 12 órára béreltek motort, kényelmesen bejárhatjátok szinte az egész környéket és még mindig jóval olcsóbb, mint a fakultatív!
Meg hát a busznak nem mondhatod, hogy álljon meg, mert te fotózni akarsz. Mi a felfelé vezetõ úton nagyon sokszor megálltunk, gyönyörû volt a kilátás!
Tehát egyértelmûen a robogóra szavazok!

Látnivalók közül csak a platamon-i várat tudom megemlíteni, onnan gyönyörû a kilátás!

Éttermek közül mi csak az Iraklisz nevûben voltunk, nekünk is itt a fórumon ajánlották. A csirke szuvlaki valami isteni finom volt, és a párom sem panaszkodott a sült báránybordára! icon_smile.gif 15,5 Eurót fizettünk, de ebben volt még egy tzatziki saláta is. Gyrost csak egy helyen ettünk, de ott minden este, egyszerûen nem tudtunk attól a helytõl elszakadni! A nevére sajnos nem emlékszem. icon_sad.gif

Árak:
1 l tej - 1,2 €
fánk (az ÁB szupermarketben) - 1 € (mi minden nap ezt reggeliztünk)
csavart fagyi - 1 € (ezt nem szabad kihagyni)
Buckler sör - 0,9 €
5 l-es narancslé - 1,3 €
kenyér - 1,3 € (és nem volt fél kiló!)

Sajnos több árat nem tudok, mert nem sok mindent vettünk az egy hét alatt. Inkább csak ajándékokat, italokat! icon_smile.gif

# 2350
Tuskó Hopkins
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55585 Üzenet linkje2008-03-28 15:03:06  Válasz a #55583. hsz-ra Előzmény #55583

Nagyon köszönöm, a mindenre kiterjedõ választ!!!! (Kár hogy nincs itt meghajlós smily)
# 2351
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55589 Üzenet linkje2008-03-28 15:26:38 

Sziasztok!

Júli végén senki nem jön Nei Poriba a Sotiris apartmanba? Nem tud valaki képeket küldeni róla? Olyan kíváncsi vagyok...

Mi tavaly Zantén voltunk és ott csak a teknõs nézésre mentünk fakultatív. És jól is tettük, mert vannak gyönyörû teki képeim... icon_biggrin.gif

Itt szerintetek mi az amit érdemes befizetni? Úgy gondoltam, hogy az Olympost, Meteorákat, környékbeli városkákat saját magunk fedeznénk fel (mi autóval megyük). Viszont úgy hallottam, hogy nagyon jó kis hajókirándulásokat lehet kifogni. Zenével kajával fürdéssel, stb.... Tudja valaki hol érdemes befizetni ilyenre? Megkaptuk a Dias Zeustól a fakultatív progikat, de nem láttam benne a Skiantosi kiránduláson, hogy enni adnának a hajón. Viszont 45/35euró és estig tart. De mit eszünk???

Kaptunk útvonal tervet is...gondoltam jól kiváltok itthon elõre szerb és macedón dínárt, hogy könnyebb, gyorsabb legyen, de azt hiszem ez nem fog össze jönni.... icon_confused.gif Vagy ezzel nem is kell foglalkozni?

Yvett

# 2352
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55592 Üzenet linkje2008-03-28 15:33:28 

A hajókirándulásról még annyit, hogy a gyereknek vigyünk valami beülõs úszó gumit? Zantén mindenhol messze álltunk meg a parttól, ki kellett úszni, itt hogy történik a dolog?
# 2353
Szili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55593 Üzenet linkje2008-03-28 15:37:34 

Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat és LAPUERTA egyik hozzászólásában olvastam, hogy 2007-ben az El Greco apartmanban voltatok nyaralni. Az idén mi is oda megyünk aug. 02-tól , ha esetleg lenne az apartmanról pár fényképed elküldhetnéd a szilcsi75@freemail.hu-ra. Elõre is köszönöm.
# 2354
Lefteris
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55604 Üzenet linkje2008-03-28 17:19:44  Válasz a #55589. hsz-ra Előzmény #55589

Szia,

Nem a Skiathosi hajókirándulás nem tartalmazza az étkezést, viszont ha jól táncolsz Komoly mennyiségû Metaxa-t kapsz... pohár nélkül!icon_smile.gif
Az út gyönyörû és biztos lehetsz benne, hogy gondoskodnak a szórakozásotokról! A sziget egy igazi gyöngyszem, görbe utcácskákkal, ki üzletekkel és persze rengeteg tavernával! Itt természetesen ebédelni is tudtok illetve a hajón büfé mûködik, ott is tudtok vásárolni. Picit drágább.mivel sziget-, de negéri ellátogatni oda.
Van egy másik lehetõség az un. kishajós kirándulás (régebben kalózhajós kir-nek is hívták). iEz általábvan 8.30kor indul (a beach-rõl visznek be a hajóra) és 17.00 körül értek vissza. Ebben a kirándulásban benne van az egyszeri étkezés+üditõ vagy ouzo...

Mindkettõt lehetõségetek van kint is befizetni. 8pl: Emmanuil Travel)
Kalo thakszidi!icon_smile.gif

# 2355
Lefteris
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55605 Üzenet linkje2008-03-28 17:21:28  Válasz a #55589. hsz-ra Előzmény #55589

Szia,

Nem a Skiathosi hajókirándulás nem tartalmazza az étkezést, viszont ha jól táncolsz Komoly mennyiségû Metaxa-t kapsz... pohár nélkül!icon_smile.gif
Az út gyönyörû és biztos lehetsz benne, hogy gondoskodnak a szórakozásotokról! A sziget egy igazi gyöngyszem, görbe utcácskákkal, ki üzletekkel és persze rengeteg tavernával! Itt természetesen ebédelni is tudtok illetve a hajón büfé mûködik, ott is tudtok vásárolni. Picit drágább.mivel sziget-, de negéri ellátogatni oda.
Van egy másik lehetõség az un. kishajós kirándulás (régebben kalózhajós kir-nek is hívták). iEz általábvan 8.30kor indul (a beach-rõl visznek be a hajóra) és 17.00 körül értek vissza. Ebben a kirándulásban benne van az egyszeri étkezés+üditõ vagy ouzo...

Mindkettõt lehetõségetek van kint is befizetni. 8pl: Emmanuil Trave
Kalo thakszidi!icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 156 157 158 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu