Az utazási irodával kapcsolatban sajnos én is olvastam rossz véleményt. Viszont az Emerald nagyon tetszik, bár elég meredek a megközelitése. De talán fogyókurának nem árt. Sajnos csak később vettük észre, hogy az Apollón is hirdet ide elég sok utat, akkor már késő volt, mert lefoglaltuk ezt. Mindenképpen Thassos-ra akartuk menni, ezért a neten valahogy az Aeolus-t találtam meg. Bizom benne, hogy az utazáson - kivül ami ugye semmilyen busszal nem kellemes - nem sok dolgom lesz velük.
Kellemes ünnepeket kivánok : Foxi
Szia Foxi!
Én kétszer utaztam az Aeolussal, busszal igaz nem Thassosra. Mindkét alkalommal picit összekovácsolódott a társaság magyar része, mire megérkeztünk már egész jól "ismertük egymást"
Ritka pillanat, amikor a magyarok ennyire összetartanak
Ha olvasgatod a két oldalt, úgyis mindent tudni fogsz a szigetről, és arra indulsz, amerre csak szeretnél
Én is azt mondom, légy bátor, és fedezd fel Thassost.
Ez a sziget annyi, de annyi látnivalót kínál...
#1604832011-04-22 22:45:25 Válasz a #160440. hsz-ra
Szia Foxi!
Tavaly júliusban az Aeolussal voltunk Thassoson (először buszos úton velük), semmi gondunk nem volt (összességében már 5x utaztunk velük). Ahogy Melinda is írta az úton összekovácsolódott a csapat, de nem csak a magyarokkal, a szlovákokkal is nagyon jó haverság alakult ki. Ne aggódj, jó lesz nagyon.
Örültem nagyon, hogy valaki pozitiv véleményt irt az Aeolusról. Végül is tul sokat nem várok, mert az ut mindenképpen hosszu és fáradságos, bármely irodával megyünk. Régebben mi mindig a debreceni Grand Tourssal mentünk és velük 100 %-osan meg voltunk elégedve, ugy az utazás, mint a szállás tekintetében. Csakhogy ők ide nem inditanak utat.
Az elmult 5 évben más tájakon jártunk, de azért Görögo. maradt a pihenés, nyugalom netovábbja. Remélem idén is sikerülni fog.
Látom lassan elindul az előőrs. Bizom benne, hogy jól érziktek magatokat, és sok hasznos tanáccsal látjátok el a Thassos-ra induló nyaralókat. Üdv. Foxi
#1606482011-04-26 12:00:12 Válasz a #160557. hsz-ra
Szia Foxi!
Mi busszal voltunk Thassoson tavalyelőtt, igaz, másik irodával, mint amelyikkel Ti mentek. Tehát a beszámolóm egy buszos-szemszögéből készült. Ha még nem olvastad. (Itt is fent van és a thasos. hu-n is...Ott: Honey beszámolója...)
#1607042011-04-26 22:57:28 Válasz a #160557. hsz-ra
Kedves Foxi!
Szívesen az infókat. Így, hogy nincsenek nagy elvárásaid a buszos úttal kapcsolatban, pláne nem lesz gond. Sok hozzászólásban olvastam olyan negatívumokat az Aeolus buszos útjairól, hogy pl.: nem beszélnek magyarul a sofőrök, szlovák filmek vetítése, stb. Engem ezek nem érdekeltek, azt, hogy hány perces a pihenő, megértettük fél szavakból is, a szlovák nyelvű film miatt sem sértődtem meg, ezidő alatt lehetett zenét is hallgatni, vagy olvasni. (Anno a Jorgos Travel szervezésében voltunk busszal Korfun, akkor a Féktelenül c. filmet adták le. Visszagondolva szívesebben néztem volna valami szlovák nyelvű filmet. )
Mi nem az Emeraldban laktunk, de az utastársak jó véleménnyel voltak róla. A megközelítése, ahogy írtad is, állítólag kicsit fárasztó, de ezt idősebb utasoktól hallottuk.
Sziasztok!
Mi Thassosra megyünk június 18-tól, a Popi's apartmanba.
Akinek van infója az apartmanról, városról vagy kép, stb. megköszönném. Amit még kérdezni szerettem volna, hogy amikor megyünk, elég meleg lesz már a tenger szerintetek?
Mert már milliószor voltunk Görögországban-mindig máshol- de ilyen korán még soha.
Köszi
#1609532011-05-01 19:50:26 Válasz a #160932. hsz-ra
Szia KVik !
Mi 2009-ben voltunk Tassoson a Popis apartmanban amit egy idős házaspár üzemeltet.A szállás tiszta és egyszerű mint minden ilyen kategóriás görögországi apartman.A szobák meglepően tágasak, van bennük,tv, széf,klíma a konyha alapvető felszereléssel rendelkezik.Hátul van lehetőség
kiülni esetleg egy nagyobb társaságnak is,parkolás az utcán ami félig-meddig zsákutca nincs forgalom.Maga a város látványosságaival és éjszakai életével kimagasodik a szigeten, viszont a strandja nem egy nagy durranás.
A fakultatív programoknak jobb utánanézni mert lényegesebben olcsóbban
és jobbat lehet kihozni helyi megoldással(Ypszárió saját bérlésű jeeppel, hajókirándulás a sziget körül:régi kikötő Eros II hajó) ötlet.
Tavaly voltunk a Popis apartmanba,tündéri aranyos házaspár a tulaj akik ott is laknak időnként,mert máshol van a lakásuk.A hölgy a Popi, a férje Jorgos. Esténként sokat beszélgettünk hátul a kertben a lugas alatt .A beszámolómba sokat megirtam,ha gondolod olvasd el.Az idegenvezetőnk Csaba szuper jó volt.A viz ilyenkor nem tudom milyen,mert mi ősszel voltunk s addigra már jól felmelegedik.Bármikor szivesen visszatérnék,de még sok ismeretlen van a világban.