#1618612011-05-13 12:51:52 Válasz a #161849. hsz-ra
Tényleg olyan, mintha valaki fürdene, majd a jövő héten megnézünk Téged
Tavaly ilyenkor már 30 fok felett volt a levegő hőmérséklete, de most valahogy furcsán kezdődik ez a nyár, és nem csak Thassoson, hanem egész Görögországban. Aztán majd egyik napról a másikra beköszönt a kánikula
#1618832011-05-13 18:05:20 Válasz a #161409. hsz-ra
Szia!
Hol találom a beszámolódat? (Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem látom át az oldalt tökéletesen.)
Képek is vannak?
Igen, azt hallottuk, hogy nagyon aranyosak a tulajék, és állítólag nekünk is a Csaba lesz az idegenvezetőnk. (Vizi Csaba, ugye?)
Nem tudod mennyiért lehet robogót vagy autót bérelni?
Tényleg kötik nemzetközi jogsihoz?
Köszi előre is a választ, meg az eddigieket is.
Sziasztok!
Valaki volt már Skala Prionu-ban? A térképen ez Ormos Prionu-nak van írva. Ez a sziget nyugati, észak-nyugati részén van. Hajókikötő is.
Szeretném megtudni, hogy ott milyen a part? Mélyülés szempontjából, illetve ez a rész homokos, vagy aprókavicsos, tiszta a tengerpart? Valamint ott milyen az élet? Nyüzsis, vagy kevésbé.
A Hotel Artemis-t néztem ki. Aki arról is tudna infót, megköszönném.
Ez a fotó is onnan való, ezek szerint homokos a part, és ez is igen tetszetős
Jártunk arra, de ha jól emlékszem, ott a parton néhány szálloda van egymás közelében, a nagyobb jövés-menés szerintem inkább Prinosban lehet.
Bővebben sajnos nem tudom, de talán majd valaki más.
#1622772011-05-17 13:55:59 Válasz a #162276. hsz-ra
Szia!
Thasos.hu oldalon találod a legördülő sávban, Skala Potamia Mária studió. Minden le van irva, kép is van. Tudom ajánlani. Négy alkalommal voltam ott, ez évben nagyon elszúrtam sajnos. /ki gondolta, hogy erősödik a forint/
#1623062011-05-17 18:17:36 Válasz a #162294. hsz-ra
A thasos.hu-n nagyon sok információt kaphatsz válogathatsz az apartmanokban is.Személyes tapasztalatom az "Ifigénia hegyi".Tökéletes volt nekünk ,de kinek a ....
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy valaki utazott-e már kombinált utazással az Aeolus utazási iroda szervezésében Thassosra? Köszönöm a segítséget! Üdv: